Armatele lumii se pregatesc pentru ARMAGEDDON?

Armatele din lumea intreaga se pregatesc pentru o luptă epică, urmeaza Armaghedonul? Din Canada de la Proiectul Maple, la americani la actiunea Jade Helm, la actiunile militare intense ale NATO din Europa, la exercitiile miliatre navale comune intre Rusia si China, tările se pregatesc puternic pentru razboi, iar aceste exerciții sunt printre cele mai intense exerciții inițiate vreodata! Se pare ca se organizeaza pentru ceva MAJOR!

Cele 15 exerciții Jade Helm din America sunt recorduri ca forțe implementate pentru a ocupa 10 state diferite din America. Pregatirile includ exercitii de confiscare a armelor, pregătirea legii martiale, exercitii in caz de război, precum și disponibilitatea de a face fata oricarui tip de criză sau vrenui scenariu cataclismic.

In Canada Proiectul Maple inregistreaza de asemenea recorduri de forte militare, deoarece ocupă diferite părți ale țării, facand de asemnea exercitii de confiscare a armelor, de asediu, de război și de criza sau cataclisme.

În Europa, NATO gazduieste cele mai mari exerciții militare din istorie. Zeci de mii de trupe se pregătesc pentru război. Germania, Norvegia, Scotia, Belgia, Polonia, Romania, Țările de Jos, Finlanda, Lituania, Marea Britanie, Estonia, Turcia toți cei implicați.

În Marea Mediterană vasle navale chinezesti și rusesti isi desfășoară propriile lor exercitii militare. Navele chinezesti fiind mai apoi mutate in Marea Neagra, de ce oare?

Japonia de asemnea face pregatiri cu nave militare.

In Zona Golfului situatia este dintre cele mai grave din ultimul timp. Mai multe detalii puteti gasi la categoria ISIS.

„.Şi se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie, vor fi cutremure pe alocuri şi foamete şi tulburări vor fi. Iar acestea sunt începutul durerilor” Marcu 13: 8

„Şi veţi auzi de războaie şi de zvonuri de războaie…” Matei 24:6

Vizionati va rog si …

Iar lucruri chiar si mai ingijoratoare puteti urmari, vizionand filmul de mai jos facut de NextNewsNetwork:

Urmariti va rog si:

” Nu voi mai vorbi multe cu voi, căci vine stăpânitorul acestei lumi şi el nu are nimic în Mine; ” (Ioan 14-30)

De ce cred ca suntem foarte aproape de zilele din urma? Pentru a intelege, urmariti va rog cu atentie categoriile: Vremurile din Urma si Homosexualitate

Pentru a intelege si mai bine aspectele descrise mai sus, urmariti va rog cu mare atentie subiectele de la categoriile: Al treilea razboi mondial si Criza economica

18 gânduri despre &8222;Armatele lumii se pregatesc pentru ARMAGEDDON?&8221;

 1. „Am pazit o singura lege: sa nu ne plecam genunchii niciodata, in fata nimanui. Daca nu mai avem cetati, ne vom bate in ruinele lor. Si cand va mai fi o singura palma de pamant pe care sa putem sta in picioare, ne vom bate pentru palma aceea.”
  […]
  „- Puterea lor e nemasurata. Poate ar fi mai bine sa ne cumparam libertatea! Mai ales ca pretul e mic.
  – Libertatea nu poate fi cumparata. Spuneti ca pretul e mic? Nu va mai amagiti. Va creste mereu, pe nesimtite, pana intr-o zi cand pretul libertatii va fi libertatea insasi. Sa ne fereasca Dumnezeu de ziua aceea”

  Sursa: https://www.youtube.com/watch?v=aaOm4IJqHBA

 2. Sfânta Evanghelie după Marcu
  Capitolul 13
  1. Şi ieşind din templu, unul dintre ucenicii Săi I-a zis: Învăţătorule, priveşte ce fel de pietre şi ce clădiri!
  2. Dar Iisus a zis: Vezi aceste mari clădiri? Nu va rămâne piatră peste piatră să nu se risipească.
  3. Şi şezând pe Muntele Măslinilor, în faţa templului, Îl întrebau, de o parte, Petru, Iacov, Ioan şi cu Andrei:
  4. Spune-ne nouă când vor fi acestea? Şi care va fi semnul când va fi să se împlinească toate acestea?
  5. Iar Iisus a început să le spună: Vedeţi să nu vă înşele cineva.
  6. Căci mulţi vor veni în numele Meu, zicând că sunt Eu, şi vor amăgi pe mulţi.
  7. Iar când veţi auzi de războaie, şi de zvonuri de războaie, să nu vă tulburaţi, căci trebuie să fie, dar încă nu va fi sfârşitul.
  8. Şi se va ridica neam peste neam şi împărăţie peste împărăţie, vor fi cutremure pe alocuri şi foamete şi tulburări vor fi. Iar acestea sunt începutul durerilor.
  9. Luaţi seama la voi înşivă. Că vă vor da în adunări şi veţi fi bătuţi în sinagogi şi veţi sta înaintea conducătorilor şi a regilor, pentru Mine, spre mărturie lor.
  10. Ci mai întâi Evanghelia trebuie să se propovăduiască la toate neamurile.
  11. Iar când vă vor duce ca să vă predea, nu vă îngrijiţi dinainte ce veţi vorbi, ci să vorbiţi ceea ce se va da vouă în ceasul acela. Căci nu voi sunteţi cei care veţi vorbi, ci Duhul Sfânt.
  12. Şi va da frate pe frate la moarte şi tată pe copil şi copiii se vor răzvrăti împotriva părinţilor şi îi vor ucide.
  13. Şi veţi fi urâţi de toţi pentru numele Meu; iar cel ce va răbda până la urmă, acela se va mântui.
  14. Iar când veţi vedea urâciunea pustiirii, stând unde nu se cuvine – cine citeşte să înţeleagă – atunci cei ce vor fi în Iudeea să fugă în munţi,

 3. frate! nu confunda. la Armaghedon, antihrist va aduna toate armatele din lume pt. ca sa se lupte cu Hristos. deci batalia de la armaghedon va avea loc la sfarsitul domniei lui antihrist. ce vedem acum e preludiul la ww3. p.s. de la venirea sfintilor Enoh si Ilie pana la inceputul domniei lui antihrist = 1260 zile_apoc.11.3. de la antihrist pana la armaghedon (adica domnia lui antihrist) = 1290 zile_dan.12.11. de la armaghedon pana la a doua venire = 45 zile_dan.12.12.

 4. Ioan,Antihrist vine ca om al pacii,la inceput(3.5 ani)Cred mai degraba ca este vorba de acel eveniment(razboi) care va duce la aparitia lui Antihrist

  3. Şi voi da putere celor doi martori ai mei şi vor prooroci, îmbrăcaţi în sac, o mie două sute şi şaizeci de zile. apoc.11.3

  11. Şi din vremea când va înceta jertfa cea de-a pururi şi va începe urâciunea pustiirii vor fi o mie două sute nouăzeci de zile.
  Daniel 12.11.
  12. Fericit va fi cel ce va aştepta şi va ajunge la o mie trei sute treizeci şi cinci de zile.

  Atentie cand calculati anul.Anul evreiesc este de 360 zile,avem astfel 1260:360= 3.5 ani
  3.5 x 2= 7 ani; 7×360+45= 2565 zile
  La acesti 7 ani se adauga cele 45 de zile pana la Armaghedon
  Am expus aici pe blog premisele aparitiei si bataliei finale:
  http://templier70.blogspot.ro/2015/04/cirlig-in-falci-pentru-gog-din-tara-lui.html
  http://templier70.blogspot.ro/2015/04/templul-si-marea-inselare-antihrist.html

  • Cele 45 de zile au rezultat astfel:
   1335-1290=45
   Am socotit asfel,de cand va inceta jertfa in Templu si va incepe uraciunea pustiiri sunt 1290 zile,asta inseamna ca jertfa va inceta inainte cu o luna(30 zile) de cele 1260 cat au 3.5 ani.Voi cum ati inteles?

 5. „Elicoptere ale forțelor speciale macedonene survolau duminică orașul Kumanovo, aflat la 40 de kilometri nord de capitala Skopje. Trupe de elită ale poliției și transportoare blindate au înconjurat cartierul albanez, unde se află membrii grupării înarmate. Numărul morților din rândul acesteia în urma violențelor de sâmbătă nu este deocamdată cunoscut.
  Un reprezentant al poliției macedonene a declarat, sub acoperirea anonimatului, că gruparea înarmată este ”venită dintr-o țară vecină”, presa locală susținând că este vorba de Kosovo, populată majoritar de etnici albanezi. Minoritatea albaneză din Macedonia reprezintă circa un sfert din populația de 2,1 milioane de locuitori.”

  Sursa: http://www.agerpres.ro/externe/2015/05/10/situatie-tensionata-in-nordul-macedoniei-dupa-uciderea-a-sase-politisti-la-kumanovo-14-26-19

 6. Deocamdata asistam doar la parazi militare.Am vazut parada de 9 mai din Piata Rosie pe net . Daca vreodata NATO intra in confict real ,pe teren cu Rusia si China ,se alege praful de lumea asa cum o stim.Iar Romania !!!Ce cautam noi intre acesti mamuti militari? Disparem efectiv de pe harta , la ce forte se pot angaja .Nici nu o sa stim pe unde sa ne ascundem. Cu ce contam noi ? Cum naiba mereu ne pozitionam in prima linie si mai facem si declaratii si figuri. De obicei marile puteri isi disputa conflictele pe teritoriul unor terti , testeaza tehnologii noi si mai fac cate un tratat de pace in care cei mici pierd . Nu cred ca la vreme de razboi putem conta pe cineva. Ne facem iluzii ca Occidentul este un scut pentru Romania. Interese de moment si atat. Ne paste o mare incercare in curand. Atatea exercitii si aplicatii militare de o parte si de alta. Oare cand va incepe treaba?

 7. Romania este colonie SUA-NATO si contam numai strategic . Aceste forte de ocupatie respectiv SUA-NATO , au treaba cu Rusia iar pentru asta , au ocupat Romania fara forta militara ci doar cu pixul datorita conducatorilor „iubiti”de popor si alesi de 25 de ani .
  Americanii s-au mutat in Europa cu armata , tancuri , avioane de razboi , nave de razboi si tot ce le trebuie pentru a ataca Rusia . Romania (tradatorii din guverne) s-a bagat de buna voie in acest conflict , ba mai mult , s-a dovedit a fi ostila Rusiei facand declaratii publice impotriva Rusiei , jignitoare la adresa lui Putin , care nu se lasa amenintat de NATO si SUA inarmandu-se sa se apere nu sa invadeze pe nimeni asa cum se manipuleaza in presa mincinoasa occidentala si mai ales cea din Romania mincinoasa si cumparata sa minta .
  Sa ne fereasca Dumnezeu de inceperea unui razboi , pentru Romania va fi dezastru , iar Rusia are tot dreptul sa ne faca terci , pentru ca am adus(tradatorii din guverne) hoardele invadatoare la granitele Rusiei , facilitand atacul americanilor asupra ei , gazduind gratis niste agresori care duc o politica de dominatie in intreaga lume si fac numai razboaie si tot felul de conflicte intre popoare .
  Romania nu va fi aparata de NATO , va fi lasata sa fie macelarita in razboi , fereasca Dumnezeu .

 8. Iohannis este un SARPE din cel mai otravitor si periculos pentru Romania , Ponta este PROST , santajabil si manipulabil , mincinos , fara cuvant , fara caracter , tampit de-a binelea care prin aceste „calitati”si el este un real pericol pentru Romania . Cei doi dimpreuna cu toti adeptii lor din partide fiecare cu ale lui , reprezinta CANCERUL Romaniei , unul de prea prost ce este , iar celalalt prea destept in folosul tradarii Romaniei si supunerii fata de Occident .
  Nu-i de glumit Romania se afla in PICAJ , economic , strategic , militar , educatie , sanatate , cultura si mai ales suveranitate .
  Cum sa trimita Iohannis legea inapoi in Parlament si sa modifice (mareasca) procentul de taieri a padurilor pentru mafia austriaca Holzindustrie Schweighofer , cand s-au furat in proportie de 70% padurile Romaniei in timpul celor 25 de ani de sub lupa tuturor guvernelor ?
  El conduce aceasta tara , sau foloseste functia pentru a o prada la drumul mare???
  Sa mergem si noi in Austria si sa defrisam in nesimtire , cativa munti intregi cu paduri , asa cum au facut austriecii la noi .

 9. Corect,de 25 de ani Romania a fost condusa de tradatori dar intreb eu ce-am facut noi POPORUL cand am vazut ce face iliescu@ co.,ce face constantinescu@co.,a culminat cu nastase cand a vandut petrolul,afacerea BECHTEL,apoi a venit dezastrul creat de UE prin distrugerea INDUSTRIEI si a continuat cu cel mai mare nemernic de basescu,MRU,ponta care au VANDUT TARA,basescu chiar a spus ca trebuie sa RENUNTAM LA INDEPENDENTA si SUVERANITATE. Au distrus padurile fiind scoase la mezat,terenurile au avut aceeasi soarta.Dupa toate aceste nenorociri la care POPORUL a tacut malc,deci indirect a ACCEPTAT vanzarea tarii,cum va puteti explica,ca acesti tradatori de la conducere nu-si continua ordinele primite din afara, pentru ingenuncherea acestui popor?Da,Romania nu o sa mai existe si asta din cauza noastra.NU aveam nevoie de UE(ne-au spus de curand ca nu eram pregatiti pentru asa ceva)si ce ne trebuia NATO(am fost mandri ca suntem bagati in seama=prostie).Dureros dar trebuie sa recunoastem ca ne balacim intr-o mocirla de ignoranta.Mai devreme sau mai tarziu prostia se plateste si ,ca si cum nu ar fi destul, acum am acceptat sa fim OCUPATI,nu de PRIETENI in niciun caz.Americanii nu au prieteni nici cand au nevoie,fac circ sa convinga prostimea.Alta nenorocire,isarescu vrea sa se treaca la moneda EU,chiar nu mai exista specialisti in tara asta care sa-i spuna in gura mare ca ar fi un dezastru?Romanul nu este in stare sa se conduca singur a avut nevoie de straini la conducere.Pacat de o asa tara ca a incaput pe mana ……….Cu Dumnezeu inainte!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s