ISIS provoaca un nou masacaru asupara CRESTINILOR ucigand 30 de etiopeni crestini in Libia

„Multumim” din nou elitei care conduce SUA pentru crearea si sutinerea acestei organizatii criminale!

Singurul lucru bun e ca se umple cerul de mucenici. Curand vom fi in si noi in aceasi situatie, alegerile vor fi doar ale noastre. Iar aici nu ma refer ca ISIS va veni si asupra noastra, ci in altfel de siuatii vom fi pusi, dar la fel de dramatice.

Pentru cine mai are dubii ca SUA se afla la originea formarii acestui grup satanic, urmariti va rog articolele:

Iar scopul final este:

Armata de o sută de mii de jihadiști din Irak a fost creata sa atace Rusia?

3 gânduri despre &8222;ISIS provoaca un nou masacaru asupara CRESTINILOR ucigand 30 de etiopeni crestini in Libia&8221;

 1. The war on Christians
  The global persecution of churchgoers is the unreported catastrophe of our time
  http://www.spectator.co.uk/features/9041841/the-war-on-christians/

  ” Al Treilea Razboi Mondial trebuie să fie instigat profitând de divergenţele cauzate de “ Agentura” Illuminati, între sioniştii politici şi liderii Lumii Islamice. Războiul trebuie să fie condus în aşa fel încât islamul (Lumea arabă musulmana) şi sionismul politic (statul Israel) sa se distrugă reciproc. Între timp, celelalte naţiuni, o dată in plus divizate pe această temă vor fi constrânse să lupte până la completa epuizare fizica, spirituala, morala şi economica … Vom dezlănţui Nihilistii şi ateii şi vom provoca un formidabil cataclism social care, prin toate grozăviile sale va arăta în mod clar naţiunilor efectul ateismului absolut, originea sălbăticiei şi a turbulenţelor cele mai sangeroase. Apoi, peste tot, cetăţenii, obligaţi să se apere împotriva minorităţii revoluţionarilor, ii vor extermina pe acei distrugători ai civilizaţiei, şi mulţimea, deziluzionata de creştinism, al cărei spirit deistic, din acel moment, va fi fără busolă sau direcţie, doritoare de un ideal, dar fără ştie încotro să-si indrepte adoraţia, va primi adevărata lumină, prin manifestarea universală a doctrinei pure a lui Lucifer, adus în cele din urmă la vedere publicului. Această manifestare va rezulta din mişcare generală reacţionară, dupa care va urma distrugerea atât a creştinismului cât şi a ateismului, ambele cucerite şi exterminate în acelaşi timp.
  De la atacurile teroriste din 11 septembrie 2001, evenimentele din lume, şi în special din Orientul Mijlociu, arată o nelinişte tot mai mare şi instabilitate între Sionismul modern şi Lumea Araba. Acest lucru este complet în conformitate cu apelul ca al Treilea Război Mondial sa fie purtat între cele două şi aliaţii ambelor părţi. Acest al Treilea Razboi Mondial nu a venit înca dar evenimentele recente ne arată că nu este departe.Scrisoarea lui Pike catre Mazzini
  http://www.thepeoplesvoice.org/TPV3/Voices.php/2009/06/02/preparing-for-world-war-iii-august-15-1871

 2. In Etiopia Crestinismul Ortodox este autentic ca si acum doua mii de ani . Crestinii traiesc in comunitati , bisericile sunt in grote , preotii sunt extrem de smeriti , imbracati cu vesminte saracacioase , iar in aceste lacasuri unde se slujeste nu intra nimeni decat preotii , niciun strain nu patrunde in aceste manastiri si locuri cu adevarat sfinte . Toti sunt saraci , multumiti permanent in sufletul lor , toti se respecta , se iubesc asa cum cere Dumnezeu sa fie pace si dragoste intre oameni , este de neinchipuit ca exista astfel de locuri crestine pe Pamant , la ora actuala , am vazut un reportaj de toata frumusetea , acum vreo doi ani , incat mi-am facut imediat o analiza a tot ce fac zi de zi , daca pot sa ma apropii cat de cat de acesti oameni ortodocsi din Etiopia in ce priveste credinta lor curata , smerita si multumirea lor de traiul maret pe care-l duc in aceasta viata trecatoare pentru noi oamenii .
  Probabil dintre acesti crestini or fi ucis aceste bestii platite de SUA . Daca va fi asa , acesti martiri vor fi mai presus decat sfintii de pana acum asa cum scrie la Apocalipsa .
  Imi plange inima , sa citesc asa ceva , despre acesti crestini , cat si despre toti aceia de pana acum ,care au suportat moartea atat de violenta din mainile acestor demoni ai SUA carora le spune ISIS !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s