llluminati si Industria Muzicala Romaneasca

Multe alte subiecte interesante care arata cum ILLUMINATI controleaza aproape in totalitate industria muzicala la nivel global, puteti urmari la categoria: Industria Muzicala

4 gânduri despre &8222;llluminati si Industria Muzicala Romaneasca&8221;

  1. Daca astia sunt „ARTISTI” eu sunt regina Angliei(iertati-ma).Cum e posibil ca cineva sa-si piarda timpul ascultand aceste marionete „MASCARICI” cu tatuaje si cercei in urechi ca animalele insemnate care trebuiesc sacrificate,si vorbind nu cantand? Aceste figuri care le-am vazut,nu au niciun rost in viata,vor sa fie bogati cu orice pret,dar ei n-au nicio pregatire,poate de GUNOIERI.Da,acesti DIAVOLI de ILUMINATI au adus drogurile,lipsa bunului simt prin felul cum este lumea imbracata in zilele noastre, cum vorbesc, cum se comporta, s.a.m.d.Generatiile tinere sunt pierdute,considera scola ca ceva care nu le aduce buna stare.Fatuca aia aratoasa nu stie ca frumusetea nu-i vesnica?Dar ei nu stiu proverbul:The more you learn the more you earn.Vai de zilele lor de neispraviti!

  2. Daca in toate domeniile de activitate satana prin satanisti s-a infiltrat atat de mult , cu atat mai mult in muzica , mai ales astfel de muzica draceasca , pierzatoare de suflete .
    Aceste sataniste din muzica romaneasca (in ceea ce ne priveste), atrag mai multe suflete in iad ca orice altceva .Mii de suflete care zbiara ca din fundul iadului , pe la toate concertele sataniste , etalandu-si placerea de a idolatriza acesti interpreti , cad prada diavolului , desi sunt doar spectatori , insa in ce stare se vor afla sufletele acelora care smintesc atata tineret , in fata Judecatii lui Dummnezeu ?

  3. pana la simbolistica masona, neperceputa de vulg, sunt muuulte altele; textele proaste, muzica nemuzicala, cataretii de duzina si cantaretele Pro-venind din …activitati conexe…atat le-au Pro-movat incat au ajuns sa fiev placute, ascultate, cerute….o spalare pe creier ff eficienta…cred ca asta e pardon…baza piramidei al carei, nah, varf e impunerea unmei scari inverse de valori, ce are ca „moţ” simbolistica masonica.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s