Satanistii americani se baga iara in treburile interene ale Romaniei. Departamentul de Stat al SUA lauda actiunea ASUR de a lupta impotriva orei de religie

Departamentul de Stat al SUA, prin Biroul pentru Democraţie, Drepturile Omului şi Muncă, a lăudat ASUR( Asociaţia Social-Umanistă din România) pentru pentru programul intitulat „Stop îndoctrinării religioase în şcoli!”  în România.

În raportul pe 2013 referitor la România al Departamentului de Stat se specifică, la capitolul „Practici Guvernamentale” despre activitatea ASUR.

„În septembrie, ASUR a reluat o campanie împotriva îndoctrinării religioase pe care o începuse în anii anteriori, pentru a informa părinţii că au dreptul să-şi retragă copiii de la ora de religie. Preşedintele Consiliului Naţional Împotriva Discriminării (CNCD) a declarat că înscrierea „din oficiu” a copiilor la ora de religie împiedică libertatea de conştiinţă„, scriau acum doi ani americanii.

Şi în 2012, americanii au dedicat un paragraf celor de la ASUR. Atunci, cei de la Departamentul de Stat al SUA remarcau eforturile asociaţiei înfiinţate în 2010 de către Attila Nyerges tot la capitolul „Practici guvernamentale”.

Iată ce se specifica în raportul din 2012: „În septembrie, ASUR a îndemnat Ministerul Educaţiei să retragă imediat din şcoli manualele de religie care promovează intoleranţa şi să facă toţi paşii necesari pentru a preveni îndoctrinarea religioasă. Asociaţia şi-a exprimat îngrijorarea în privinţa includerii conceptelor de „păcat”, „iad” şi „diavol” în manualele de religie pentru şcolile primare. ASUR a criticat, de asemenea, înscrierea din oficiu la orele de religie şi a început o campanie pentru a informa părinţii că au dreptul să-şi retragă copiii de la ora de religie”.

Pentru a înţelege mai bine ce înseamnă aceste menţiuni, trebuie specificat că raportul este structurat în patru secţiuni, dintre care una se numeşte „În ce măsură respectă guvernul libertatea religioasă”. Această secţiune este împărţită, la rândul ei, în alte două sub-secţiuni: cadrul legal şi practicile guvernamentale.

Practic, incluzând criticile ASUR la capitolul „Practici Guvermantale„, Departamentul de Stat îşi însuşeşte şi susţine aceste observaţii, ca nefiind în concordanţă cu ceea ce înţelege SUA prin libertate religioasă şi de conştiinţă.

În ambele rapoarte, din punct de vedere american, cea mai mare problemă în calea libertăţii religioase o constituie activitatea Bisericii Ortodoxe Române. – activenews.ro

Probabil vor sa „ajute” Romania sa devina ca SUA, unde satanismul este promovat prin scoli ca libertate religioasa, nu si Crestinismul insa care este o „indoctrinare”.

Urmariti va rog link-urile de mai jos pentru a va forma o idee cam unde bat acesti nemernici si unde vor sa ajunga in cele din urma:

Alte subiecte interesante despre ce fac retelele de mafioti care conduc Romania, puteti gasi la rubrica Distrugerea Romaniei

Publicitate

5 gânduri despre &8222;Satanistii americani se baga iara in treburile interene ale Romaniei. Departamentul de Stat al SUA lauda actiunea ASUR de a lupta impotriva orei de religie&8221;

  1. mesaj pentru toti satanisti americani si din lume.pe Dumnezeu nu il pune nimeni la zid.crestinismul nu va muri niciodata si crestini vor fi fruntea acestei lumi.nimeni si nimic nu ne poate indeparta de religie si de Dumnezeu.vom muri pentru El chiar si in chinuri si torturati daca va fi nevoie.cat despre ASUR ma c..c pe voi si ma p..s pe voi jigodi sataniste si imputite ce sunteti.mizerabilil ordinari si luciferici.fuck you family ASUR.daca as fi avut putere de la Dumnezeu va-s fi zdrobit pe fiecare in parte.blestematilor.

  2. America va disparea sub apele oceanului dupa cate rautati a facut pe Pamant de cand exista ca stat , dupa cum spun unele proorocii , dar chiar si unii cercetatori americani prevad un cutremur puternic care va scufunda New Yorkul si inca multe orase mari .
    Dumnezeu nu va mai tolera satanismul din America , care este raspandit in lume si impus de cei care conduc America si lumea .

  3. America a fost si este condusa de evrei.America are de suferit din cauza acestei rase care a introdus comunismul in tarile unde erau prezenti(nu in GERMANIA-aici nu vroiau decat functii de conducere),au provocat primul razboi mondial si-l vor provoca si pe al III lea.Ei nu participa,ei comanda,uneltesc din umbra.Stilul iudaic.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s