Sodoma – Documentar despre cea mai mare spurcaciune a occidentului din zilele noastre

Daca printre astfel de oameni doriti sa creasca copiii dumneavoastra si acestea sa le fie valorile, alegeti occidentul!

Pentru a intelege mai bine ce se doreste prin aceasta promovare obsesiva a persoanelor gay, cititi va rog si alte subiecte la rubrica: Homosexualitate

9 gânduri despre &8222;Sodoma – Documentar despre cea mai mare spurcaciune a occidentului din zilele noastre&8221;

  1. Dumnezeule,se mai poate comenta ceva?Nu mi-am imaginat niciodată cât de gravă este situaţia.
    Sfârşitul nu are cum să fie departe atâta timp cât „urâciunea pustiirii” şade la loc de cinste..

  2. Urat, rau , periculos….Bravo rusilor ca se apara…Asta cu Sodoma e doar un exemplu religios in care cu tot respectul,nu cred. Pt ca , subiectiv, sunt agnostic ( fost ortodox apostat). Iar obiectiv, pt ca masoneria de azi e urmasa celor ce, acum mii de ani, au inventat religia iudaica din care s-a desprins invatatura crestina. Deci au la baza acelasi aparat milienar de indoctrinare si supunere a maselor. Dar banuiesc ca , impotriva celor ce conduc asa rau lumea catre un sfarsit cat se poate de omenesc, ramane doar apararea religioasa, pt ca cea medicala si sociala au fost distruse As aprecia daca, drept dovada a tolerantei crestinismului de azi si intalnindu-ne pe coordonatele romanismului atacat, ati lasa sa treaca postarea unui ne religios.

  3. Iuriue Rosca ..deputat crestin democrat Moldovean…..contacata de Ambasadoarea USA, Dna Daria Fein (fosta si in timpul URSS)…nu e clar???

  4. il are cineva va rog…am un prieten profesor de teologie si doreste acest film sa il prezinte si nu mai e disponibil pe youtube.multumesc

    • Florin, cred ca mi l-am salvat la mine pe laptop. O sa verific si daca il gasesc o sa-l pun eu inapoi pe youtube sau pe vimeo. O sa iti las mesaj, mai intra pe site la postarea aceasta zilele urmatoare, sau da-mi o adresa de e-mail.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s