Imagini. In urma defrisarilor facute fara cap tara a ajuns sub ape.

In urma ploilor torentiale din ultimul timp tara a ajuns sub ape. Totul pare intamplator si majoritatea dau vina pe vreme pentru dezastrele provocate. Realitatea este insa cu totul si cu totul alta, acest lucru dragii mei nu este deloc intamplator, din contra este facut cu buna stinta. Am tot subliniat si scos in evidenta in articolele anterioare (vezi subiectele de la categoria Distrugerea Romaniei), despre planul bine gandit de a distruge Romania de cei care au preluat controlul tarii de dupa 1989. Aceste inundatii nu sunt intamplatoate, ele fac parte din acest plan, si se datoreaza defrisarilor facut fara nici un control, singurul scop al celor care permit acest lucru este spaga. Astfel firmele austriece de prelucrare a lemnului si-au dublat cifra de afaceri fata de 2009, ajungand anul trecut la un miliard de euro.

Acest lucru s-a intamplat tocmai pentru ca au inceput sa exploateze lemnul de la noi din tara, la ei nu prea mai este. Iar cel mai rau lucru dintre toate, pe langa pradarea tarii este faptul ca aceasta exploatare a lemnului nu s-a facut dupa un plan ecologic, in sensul ca aceste taieri masive de paduri trebuiau realizate in functie de pozitia geografica, de felul solului, de importanta acelor copaci in zona, care multi au fost plantati inainte de ’89 cu scopul de sustinere a terenurilor tocmai pentru a nu fi afectate de ploile masive.  După 1990, în Româ­nia s-au tăiat ilegal peste 80 de mi­lioane de metri cubi de lemn, echi­va­lentul a 366.000 de hectare de pădure! Nici la reimpaduriere nu stam bine, România ocupă locul 13 la nivel european din punct de vedere al procentului de împădurire.

Iar cel mai cumplit exemplu este dat de Harghita si Covasna unde liderii maghiari au exploatat aproape toate padurile din judete,vezi aici. Iar faptul ca a plouat atat de mult in ultima vreme nu stiu nici asta daca este intamplator, HAARP-ul cred ca „isi face din plin datoria”.

Imagini cu inundatiile din tara:

inundatii-1390057997

inundatii_Galati2

 

images (5)

images (4)

images (3)

images (2)

images (1)

 

Publicitate

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s