Bitcoin – moneda digitala implementata de illuminati pentru a crea o singura moneda la nivel mondial !

Bitcoin – moneda digitala implementata de illuminati pentru a crea o singura moneda la nivel mondial !
Un motiv pentru care in Romania s-a limitat foarte mult platile in numerar !
In acelasi timp moneda digitala Bitcoin devine foarte utilizata !

Bitcoin_euro

Bitcoin este un sistem de plată electronică descentralizat și o monedă digitală creată în 2009 de Satoshi Nakamoto. Numele Bitcoin se referă de asemenea și la programul cu sursa deschisa pentru folosirea acestor monede, cât și la rețeaua peer-to-peer (de la egal la egal) pe care acesta o formează. Spre deosebire de majoritatea monedelor, Bitcoin nu se bazează pe încrederea într-un emitent central. Bitcoin folosește o bază de date distribuită peste noduri ale unei rețele de la egal la egal (peer-to-peer) pentru a inventaria tranzacțiile și se folosește de criptografie pentru a furniza funcții de bază pentru securitate cum ar fi asigurarea că bitcoinii nu pot fi cheltuiți decât de cel care îi deține și decât o singură dată.

Construcția monedei Bitcoin permite deținerea și transferul anonim de valoare. Bitcoinii pot fi salvați pe un computer personal sub forma unu fișier portofel sau pot fi stocați cu un serviciu de portofel a unei terțe părți, iar în ambele cazuri bitcoinii pot fi trimiși prin intermediul internetului oricărei persoane cu o adresă Bitcoin

În luna februarie a anului 2014 existau peste 12.000.000 bitcoini. La prețurile curente, valoarea cumulativă a monedelor Bitcoin emise (indicator echivalent cu capitalizarea de piață) depășește 7 miliarde USD.

Bitcoin este una din primele implementări a conceputului numit „criptomoneda” (cryptocurrency), prima dată descris în 1998 de Wei Dai pe mailing listul Cyperpunk.

Iata ce mai aflam despre bitcon:

În comparație cu monedele fiat convenționale, Bitcoin diferă prin faptul că nu există nici un supraveghetor care să poată controla valoarea lor.

Oare chiar nu exista nici un suparveghetor in acest sens care sa poata controla valoare bitcoinului, cand traim in aceasta lume plina de hackeri care pot descifra sistemul criptografic de care se amintea? Iar daca ei o pot face, ma gandesc ca o pot face si cei care au creat acest sistem.

Disparitia banilor lichizi si instaurarea unei monede unice pe tot globul.

O alta problema este ca aceasta moneda duce la disparitia banilor lichizii de pe piata si spre creerea unei monede unice pe tot globul, unul dintre punctele de pe agenda illuminati in vederea formarii guvernului mondial.

Multe tari deja folosesc tot mai putin tranzactii cu bani lichizi sau le limiteaza la o suma tot mai mica. Printre tarile cele mai avansate din acest punct de vedere se numara:  Suedia, Germania, USA, Canada, Franta, Israel care folosesc deja peste 70% tranzactiile electronice, si cifrele sunt in crestere rapida.

Iar odata cu disparitia banilor lichizi controlul financiar devine total, pot „incuia” toti banii int-un chip, punctul final de pe aceasi agenda illuminati, inainte de aparitia Antichristului.

Vedeti cum se leaga toate aceste lucruri, vezi  (Intreviul integral cu Aaron Russo) si (Profetia Parintelui Elpidie).

Timpurile amintite de parintele Elpidie si alti Profeti de care puteti citi la sectiunea „Profetii” se apropie  cu o viteza mai mare decat ne-am putea imagina.

Dumnezeu sa ne pazeasca pe toti!

Mai multe despre Bitcoin puteti citi pe faraSecrete si alte informatii pe wikipedia.

3 gânduri despre &8222;Bitcoin – moneda digitala implementata de illuminati pentru a crea o singura moneda la nivel mondial !&8221;

  1. Seamana si cu profetiile Parintelui Arsenie Boca, cel ce a spus ca vor cadea stalpi de Lumina. Ma uit acum la oameni ce pareau spiritualizati, ii vedeam la TV vorbind despre Dumnezeu. Acum, tac chitic, ca si cum n-ar vedea Raul cum ne impresoara. Au devenit prea multi complici prin tacere…
    Daca ar fi sa fim fortati sa folosim acea moneda, e simplu: facem troc intre noi. Dar asta ar insemna sa ne muncim, in sfarsit, pamanturile, lasate de izbeliste. Mai rau cu cei ce au datorii in banci. Asa au fost prinsi majoritatea romanilor. In goana noastra dupa obiecte, dar si din saracie, am ajuns sa ne imprumutam la ei, ca sa ne permitem o casa. Ne-au furat resursele si tinerii inteligenti, posibili inventatori, medici, lideri. Am ramas cu o datorie imensa la FMI si cu politicieni corupti si spagari, analfabeti si incompetenti. Este un fel de: eu iti fur astazi portmoneul, iar maine vin si te compatimesc si-ti acord un imprumut cu dobanda, din proriul tau portmoneu..

  2. nici nu va dati seama cat de mult gresiti. nu este deloc adevarat bitcoinul nu este si nu a fost niciodata creat pt a deveni o moneda mondiala controlata ci din contra. pentru asta exista deja dolarul si euro

    • Dar pentru ce? Sunt uimita de cat sunteti de naivi, frumos spus, ca sa nu zic altfel…. Dar cum toate sunt previzibile, asa se intampla si cu aceste monede. Le vor folosi doar cei care au creierii arsi….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s