Din 2014 implantarea de microcipuri la nou nascuti – OBLIGATORIE?

VT: La o cautare pe internet nu am gasit niciunde o sursa oficiala in acest sens, din acest motiv articolul este cu semnul intrebarii.
Daca stiti mai multe va rog sa imi semnalati.

manifestatii-anti-implant-cu-cipuri-560x360

Implantarea Microcipului va fi obligatorie pentru toți bebelușii care se vor naște în Europa, începând din luna Mai a acestui an, sub forma unui circuit integrat, introdus sub piele. Microcipul este de mărimea unui bob de orez și se bazează pe o tehnologie care aparține NWO – Noua Ordine Mondială.
Este util, în special, pentru localizarea nou-născuților, dar și în cazul sechestrării sau dispariției de persoane. Sunt multe țări care deja îl folosesc și care solicită implantarea copiilor, în același timp cu vaccinarea.

”Un alt înger, al treilea, le-a urmat spunând cu glas puternic: Dacă i se închină cineva fiarei și imaginii ei și primește SEMNUL pe frunte sau pe mână, va bea și el din vinul mâniei lui Dumnezeu, turnat neamestecat în paharul mâniei Lui și va fi chinuit în foc și pucioasă înaintea îngerilor sfinți și înaintea Mielului” – Apocalipsa 14:9-10.

Implantarea va fi obligatorie pentru toți bebelușii care se vor naște în Europa, începând din Mai 2014.

Single content advertisement top

Începând din Mai, în toată Europa, va intra în vigoare obligativitatea instalării microcipului sub piele, pentru toți nou-născuții. Microcipul va fi implantat în spitalele publice, la naștere.

El va permite accesul la o foaie de date cu informații despre ”indivizii” implantați (nume, grupă sanguină, dată de naștere și altele), dar  va fi și un puternic detector GPS.

microcip RFID

Cipul RFID: Compania japoneză Hitachi a dezvoltat un nou µ – Cip RFID (Mu) cu antenă încorporată, care face posibile conexiunile fără fir și care funcționează ca un Cip de mărimea 0,4 X 0,4 milimetri – unul dintre cele mai mici cipuri din lume.

Localizatorul prin GPS dinăuntrul cipului este de generație nouă și permite o marjă de eroare în ceea ce privește detectarea de 5 metri sau mai puțin. El va fi conectat direct la un satelit, care va gestiona toate conexiunile. Cine vrea, poate să fie implantat gratuit (sau să-și implanteze copii), chiar dacă s-a născut înainte de luna mai a anului curent, prin simpla completare a unui formular-cerere de aderare  la ASL.

CCCP (Comitetul Consultativ pentru Controlul Populației) a luat în calcul și ”obligativitatea” instalării Microcipului pentru cetățenii născuți înainte de această dată, dar care nu va avea loc mai devreme de anul 2017.

Instalarea cipului nu va fi dureroasă, pentru că se va face sub piele, in zone care nu prezintă terminații nervoase.

”În sfârșit, o veste bună din lumea tehnologiei. Cu ajutorul cipului, vor fi eliminate toate disparițiile și sechestrările, care au neliniștit lumea, în ultimii ani. Mai mult, datorită tehnologiei RFID, în viitor va fi posibilă controlarea, cu ușurință, a criminalilor, în general”.

Jurnalistul care a scris acest articol, pe site-ul corrierediroma.it, nu percepe gravitatea lucrurilor pe care le susține.

CIPUL Hitachi RFID și alte cipuri (foto de mai sus, comparatia cu un FIR de păr uman), de 0,05 x 0,05 milimetri (microni, adică cipuri sub formă de pulbere), care sunt de 64 de ori mai mici decât modelele de cipuri mu, prezentate mai înainte.

”Următorul pas va fi controlul total al populației, care ne va priva de libertate și intimitate și ne va produce foarte multă suferință. Controlul total al populației a provocat, deja, multe controverse, petiții și războaie civile”.

Conform celor scrise de Carla Villa Maji, pe Positanonews.it, avem nevoie urgentă de o campanie de informare pentru păstrarea libertății, inviolabilității și demnității omului. E bine ca toate organizațiile umanitare să se unească și să strângă semnături, prin care să solicite un proiect de lege, care să interzică tentativa de controlare totală, atât în Europa, cât și în toată lumea!

Personal, știam de ani mulți că, în spatele programelor de sănătate nord-american și european, se ascunde un program de implantare pentru catalogarea și controlarea populației. Iar asta se întâmplă chiar în fața ochilor noștri, chiar sub nasul nostru.

Microcipul Rfid (în engleză, ”Radio-Frequency IDentification”) este un ”identificator prin radio frecvență”, care va fi implantat sub piele. Este mic și ușor de implantat, dar foarte dureros și aproape imposibil de scos. Dacă va deveni obligatorie implantarea lui, veți deveni vulnerabil și veți fi identificat, localizat și prins imediat, în cazul în care veți încerca să scăpați de sistem. Veți fi privat de intimitate, la discreția diverselor forme de control și manipulare mentală, prin care gândirea, emoțiile și sănătatea dumneavoastră vor fi controlate și manipulate. Sistemul endocrin va fi controlat, de asemenea, prin microcip, iar cei care vor avea acces la calculatorul central, vor putea să vă degradeze sănătatea oricând, începând cu fertilitatea.

Nu veți avea cum să vă apărați. Ideea diabolică numită RFID va fi sfârșitul societății umane, așa cum o știm, sfârșitul oricărei urme de libertate. Nu vom mai putea să ne opunem abuzurilor venite din partea celor care nu au legitimitatea democratică să stea pe banca guvernanților. De aceea, trebuie să fiți conștient de situație, să vă revoltați, să cereți și să promovați o lege care să interzică producerea și utilizarea microcipurilor și echipamentelor electronice destinate implantării pentru rasa umană, și care să limiteze folosirea tehnologiei, făcând-o utilă doar pentru vindecarea sau tratarea unor boli, așa cum se întâmplă în prezent.

”Ea a făcut ca la toți – mici și mari, bogați și săraci, liberi și sclavi să li se dea un semn pe mâna dreaptă sau pe frunte și nimeni să nu poată cumpăra sau vinde dacă nu are semnul, adică numele fiarei sau numărul numelui ei” – Apocalipsa 13:16-17.

Sursa: din-2014-implantarea-de-microcipuri-la-nou-nascuti-obligatorie 
Cititi va rog si:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s