SUA si UE doresc sa sactioneze drastic tarile care se opun homosexualitatii si lesbianismului!

SUA si UE doresc sa sanctioneze draconic tarile ce se opun homosexualitatii si lesbianismului!

Atitudinea aceasta aroganta, nu face decat sa le arate mizeria!

Homosexualitatea si lesbianismul – propaganda a iluminatilor pentru a distruge familia!
Gay-ii si lesbienele nu pot avea copii asa ca se contribuie si la planul lui Henry Kissinger de a reduce populatia planetei!
Cei care critica homosexualii si lesbienele in SUA si UE ajung sa faca si puscarie!

Cercetările ştiinţifice arată că homosexualitatea nu este înnăscută, ci este rezultatul unor interacţiuni complexe între diferiţi factori – familiali, sociali şi posibil biologici. Întrucât atracţiile şi comportamentul homosexual sunt nişte condiţionări psihologice, ele se pot reduce şi elimina. O decizie personală şi documentarea sunt esenţiale pentru reuşita unui proces de schimbare.

Cum apar atracţiile homosexuale?

Mulţi oameni cred că homosexualitatea este genetică, adică înnăscută, pentru că aşa au citit în ziare sau au văzut la televizor. Pentru ei, “homosexualii aşa s-au născut”.

Totuşi, ştiinţa nu a putut oferi încă o cauză a homosexualităţii. Încercările de a identifica nişte cauze biologice ale homosexualităţii nu au fost concludente, iar la verificare, studiile citate de cei ce promovează ideea că homosexualitatea este genetică au dat alte rezultate.

Majoritatea geneticienilor spun că în comportamentul uman sunt implicate mai multe gene: de la cel puţin 5-6 la câteva sute. În acest caz, modificările de comportament s-ar produce foarte lent şi constant; cu alte cuvinte, cu numai câteva procente în fiecare generaţie şi de-a lungul mai multor generaţii. Cu alte cuvinte, homosexualitatea nu ar putea apărea şi dispărea brusc în cadrul unei familii, aşa cum vedem în realitate.

Homosexualitatea nu poate constitui o mutaţie genetică. Deşi un comportament determinat genetic are tendinţa să persiste într-o familie timp de mai multe generaţii, cu modificări minime şi foarte lente, în cazul unei mutaţii genetice schimbările pot fi bruşte. Însă pentru a se petrece aceasta, este nevoie ca mai multe gene să devină mutante în acelaşi timp – un scenariu imposibil. Din punct de vedere genetic este imposibilă schimbarea simultană chiar şi a numai cinci sau sase gene.

Dacă homosexualitatea ar fi genetică sau determinată genetic într-o manieră decisivă, atunci “gena” sau “genele homo” nu s-ar putea menţine în cadrul unei populaţii. (Un adult are nevoie în medie de un copil pentru ca una sau mai multe gene specifice, prezente la adult, să rămână în codul genetic. Însă, în medie, cinci homosexuali “exclusivi” au un singur copil. În aceste condiţii, homosexualitatea ar dispărea după câteva generaţii. Evident, nu aşa stau lucrurile. Totuşi, aproximativ 50% dintre homosexuali sunt sau au fost căsătoriţi, fiind bisexuali, şi au în medie 1,25 copii. Homosexualii exclusivi şi bisexuali, luaţi laolaltă, au numai 0,9 copii în medie, ceea ce înseamnă că o genă sau genele homo ar dispărea încet dar sigur din moştenirea genetică.)

Dean Hamer, unul dintre cei mai fervenţi susţinători ai unei baze genetice a homosexualităţii, admite că orientarea sexuală nu poate fi determinată de o singură genă.

Mai multe dovezi stiintifice care demonstreaza ca homosexualitatea este o boala psihica, ce se poate trata, cititi aici: homosexualitatea-si-lesbianismul-propaganda-a-iluminatilor-pentru-a-distruge-familia
Mai multe cititi aici: in-marea-britanie-si-franta-expresiile-mama-si-tata-interzise.
Mai multe cititi pe larg aici: in-vestul-frantei-elevii-au-fost-invitati-sa-poarte-fuste-in-cadrul-unei-campanii-pro-homosexualitate-si-lesbianism. 
Sursa: FARA-SECRETE.RO
Cititi va rog si:

3 gânduri despre &8222;SUA si UE doresc sa sactioneze drastic tarile care se opun homosexualitatii si lesbianismului!&8221;

  1. Oamenii sunt de nimic ca nu se revolta impotriva acestor tari de carton.Presedintii acestor tari si-au vandut sufletul ILLUMINATILOR.Numai asa mai se considera tari „puternice”.R U S I N E!

  2. homosexualitatyea are factori favorizanti. Unii obiectivi , colectivitatile de-mixtate (inclusiv, sorry, unele religioase) , traume personale la interactiunea cu sexul opus, si unii subiectivi ; inadaptabilitatea sociala in geneal si ralationala cu sexul opus in special; si insuficienta dezvoltare a unor calitati precum : vointa, autocontrol , discernamant, autoperfectionare. Persoane slabe psihic prefera sa inteactioneze cu cei asemenea lor.Am citit ca multi gay provin din adepti a lui Onan si multe lesbine din fete abuzate de barbati sau care au avut experiente nefericite cu barbati nepriceputi.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s