Video Sugestiv. Americanii sunt mult mai putin inteligenti decât oricând înainte

Coeficientul de inteligenta al americanilor a scazut cu 14 puncte in ultimii 100 ani.

Americanii sunt mult mai putin inteligenti decât oricând înainte. IQ-ul occidentalilor a scăzut cu un uimitor 14 de puncte în ultimul secol. Cunostintele lor sunt mult mai putine decât cele ale unui pestisor de aur, spun ei. 🙂 – infowars.com

Urmariti va rog si:

Pai cum sa fie americanii altfel cand scolile lor au ajuns niste institutii pentru copii handicapati. Institutii pentru care se platesc sume colosale pentru ca abolventii sa iasa din ele si mai stupizi decat erau inainte si totodata si mai spalati pe creiere.  Urmatoarele doua articole sunt foarte elocvente si amuzante pe alocuri:

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Video Sugestiv. Americanii sunt mult mai putin inteligenti decât oricând înainte&8221;

  1. Atat americanii , cat si popoarele stapanite de America respectiv tarile devenite colonii SUA asa cum este si Romania , sunt prostiti de mass-media care , a fost creata in acest scop .
    In era Capitalista , in general nu se promoveaza inteligentele , iar Papusarii nu ar putea conduce lumea daca ar fi multi inteligenti . Asa ca , sistemul de educatie al individului este cel mai mult afectat in coloniile americane , respectiv tarile din NATO si UE .Unde nu merge cu binisorul , folosesc forta , asa cum se vede in ultimul timp in America , Politia si alte structuri agresive , baga frica si teroarea in populatie , cu scopul de a se supune orbeste Sistemului Antihristic de Dictatura Mondiala .
    Dar americanii sunt intr-adevar cei mai prosti dintre oameni , fiind peste 300 de milioane , suporta umilintele si teroarea din partea , catorva exploatatori si dictatori de la Casa Alba manevrati de papusarii sionisti care-si au cuibul in aceasta tara .

  2. Cum va puteti imagina ca Papusarii ar fi putut sa ajunga la acest nivel cu exploatarea oamenilor(evident nu direct) daca oamenii ar fi putut sa gandeasca, nu sa aiba un IQ mai mare decat al „pestisorului de aur”.Numai daca ati putea vedea ce desene animate ofera copiilor si v-ati ingrozii,total lipsite de educatia elementara,scoala sa nu mai vorbim.Se multumesc cu McDonald si alte industrii alimentare care-i fac „butoaie umblatoare”.Au fost prostiti in asa hal ca habar nu au pe ce lume traiesc. Prostimea considera ca e treaba guvernului sa le rezolve problemele. Li s-a bagat in cap ca ei sunt „the best” si nu-i mai intereseaza nimic.Caietele lor au formulele de algebra pe ele doar sa le aplice ,ma intreb daca stiu!Nu stiu sa faca o adunare sau scadere elementara fara calculator.De ce,
    pentru ca spalarea creierului se face prin momeala, si uite asa companiile ca Apple au profit de miliarde,prostimea nu vrea sa gandeasca.
    Deci Papusarii si-au atins scopul dar ce-i mai trist ca aceste metode le-au impus si la noi, din pacate nici la noi lumea nu gandeste si dau navala la ultimul model de cellular sau tableta,etc.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s