Sfantul Munte Athos din nou sub ASEDIU! UE vrea sa modifice statutul Sfantului Munte

Strigator la cer: UE vrea sa modifice statutul Muntelui Athos – informeaza in premiera Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe.

Biserica Ortodoxă Rusă a sarit, in aceste zile, in apararea Muntelui Athos, exprimandu-si speranta că Grecia nu va ceda presiunilor unui număr de parlamentari și de oficiali europeni, și va pastra tradițiile spirituale și statutul istoric al Muntelui Athos, „un centru multinațional al întregii lumi ortodoxe”.

Declaratia a fost facuta în cadrul unei conferințe de presă sustinuta in ultimele zile de un reprezentant al Departamentului pentru Relații Externe al Patriarhiei Moscovei (DECR), Protopopul Igor Iachimciuc.

Răspunzând unei întrebari, despre cum să interpreteze declarațiile auzite în Parlamentul European, privind statutul actual al Muntelui Athos, care „nu ar respecta legislația Uniunii Europene și ar trebui să fie schimbat”, preotul a reamintit că, la momentul intrarii Greciei in Uniunea Europeană, problema statutului Muntelui Athos a avut deja parte de o negociere speciala – mai informeaza Agentia de stiri Lăcaşuri Ortodoxe®.

„Această problemă este o problemă internă a Republicii Elene, iar Uniunea Europeană nu are dreptul legal de a interveni, deși, desigur, in toti acesti ani, am observat presiunile exercitate asupra Greciei pentru ca statutul Atosului sa fie modificat” – a spus șeful secretariatului pentru relațiile inter-ortodoxe al Departamentului de Relatii Externe Bisericesti al Patriarhiei Mosocovei.

El și-a exprimat speranța că Sfântul Munte iși va putea pastra tradiția sa unica spirituala si separarea de restul lumii.

SI, NU UITA! Europa Rasariteana ortodoxa, Romania, sunt expuse acestor atacuri ale ateismului militant manifestat la nivel oficial de stat, sub protectia legilor pe care tot ateismul le adopta. Iti dam ocazia sa semnezi on-line impotriva unor astfel de actiuni, daca inca nu ai facut-o, dand click aici, in cadrul Campaniei STOP DISCRIMINARII si HARTUIRII MAJORITATII!, initiata de Asociatia Lăcaşuri Ortodoxe®. Spune STOP afirmarii ateismului militant la nivel oficial de stat! E sansa ta si a copiilor tai! – lonews.ro

Cu adevarat, sfarsitul este aproape, dragii mei. Cu aceasta conducere satanaica a Greciei, care este mana in mana cu conducerea Uniunii Europene, orice devine posibil. Iar odata schimbat acest statut pe care il are acum Muntele Athos, cu unul impus de UE, in care cu siguranta va fi unul in care femeile sa poata avea acces in Sfantul Munte, aceasta fiind lucru care ii deranjeaza cel mai tare pe liderii satanisti si miscarile feministe sponsorizate de ONG-urile elitelor, in acea zi sfarsitul va fi la poarta.

Urmariti va rog si:

12 gânduri despre &8222;Sfantul Munte Athos din nou sub ASEDIU! UE vrea sa modifice statutul Sfantului Munte&8221;

  1. Niciun preot si niciun calugar de la Athos nu se vor lasa tavaliti.
    Mai mult decat atat,Maica Domnului nu permite distrugerea acestui loc…dar ar putea permite insa ca toti cei de acolo sa fie incercati.

  2. Frate admin nustiu in ce consta acest ,,statut” dar nu este lucru curat, o alta ticalosie ce sta sa se abata asupra lor este ca ,,alesi” lor vor sa le introduca cu orice chip buletinele biometrice, si revenind la muntele athos fereasca Dumnezeu sa se intample ceva caci minia Dumnezeiasca se va dezlantui asupra pamintului iar Domnul nu da cu parul dar da incet si bine

    • Rusia și așa este in relații bune cu Grecia și pe viitor cred ca Grecia o sa iasa din UE si o sa se uneasca pe plan de lucru cu Rusia si China…
      Are Dumenzeu grijă ca să fie o putere in lume…

  3. Nu va permite Maica Domnului sa-i fie pangarita gradina Ei , vai de cei care vor incerca sa spurce acest loc sfant , cel mai sfant de pe Pamant , dupa lacasurile din Ierusalim ale Domnului . Iar femeile care vor indrazni sa calce in Sfantul Munte , vor muri de moarte groaznica cum s-a , mai intamplat .

    • Avem cazul acelei femei mama celor 2 fete din bacau al surorilor gabor ce a ignorat avertismentul ca femeile nu aveau ce cauta in locul respectiv iar consecinta o bucata de stanca a palito in moalele capului. Fapta sa petrecut in jud valcea

  4. Manastirea din imagine este una ruseasca locuita de „calugari” si de cine mai stie cine…E cel mai mare asezamant de pe munte.

  5. Acestor apostaţi şi sodomiţi din UE chiar nu le mai e nici ruşine şi nici numaiauminte nici cât un grăunte de muştar… În loc să vadă că se destramă pe zi ce trece, că sunt precum orchestra de pe Titanic (vezi Brexitul), pe ei îi reacă grija de Sfântul Munte…

Lasă un comentariu