Vremuri Apocaliptice! Primele semne clare care indica instaurarea unei Singure Religii Mondiale!

Cartea Apocalipsei este destul de clara atunci când face referire la sistemul catolic în capitolele 17 și 18. Cetatea Vaticanului așezata pe șapte coline este numita „mama desfrânatelor”, un sistem păgân de închinare, care deține controlul asupra întregii lumi. Ea este formata de către fiara, și este dușmanul lui Dumnezeu. Mai mult decât atât, ea va conduce pentru o perioadă de timp, cu putere totală peste regi, oameni puternici și toți locuitorii pământului. O singura religie mondiala în timpul Necazului cel Mare.

historic-first-muslim-prayers-vatican-pope-francis-revelation-17-false-prophet-one-world-religion

„Şi am auzit un alt glas din cer, zicând: Ieşiţi din ea, poporul meu, ca să nu vă faceţi părtaşi la păcatele ei şi să nu fiţi loviţi de pedepsele sortite ei”. Apocalipsa 18: 4

Așa este și cu mare interes luam act de faptul că Vaticanul, care reprezintă 1 miliard de catolici din întreaga lume, și Islamul care pretinde a avea mai mult de 1 miliard de adepți musulmani, au început să fuzioneze și sa-si unească forțele. Al Arabiya rapoartand:

Pentru prima dată în istorie, rugăciuni islamice și lecturi din Coran vor fi citite la Vatican, Duminică, într-o mișcare condusa de catre Papa Francis, pentru pacea între israelieni și palestinieni. Oficialii Sfântului Scaun, au declarat vineri ca rugăciunile de seară ar fi ca o „pauză în politică” și nu au avut alt scop decât de a reaprinde dorința de pace israeliano-palestiniana la nivel politic și popular.

În profeție, Papa nu este Antihristul, el este Proorocul mincinos. Acesta va avea misiunea de a controla Religia la Nivel Mondial, la fel cum va fi treaba lui Antihrist de a crea și de a controla Guvernul Mondial. Antihristul, Profetul Mincinos, și Bestia, care este Satan însuși, este Treimea Nesfanta(Satanica)despre care scripturile avertizează ca va veni. În cazul în care Papa Francis continua pe acest drum, și nu există nici un motiv pentru care nu ar continua, este foarte probabil că el sa fie profetul mincinos din Apocalipsa, (dupa cum a fost profetit si de Sfintii Parinti, inclusiv de parintele Elpidie, misionarul din Africa). Asta înseamnă că urmatorul pas este venirea lui Antihrist, iar destramarea Bisericii Catolice se poate întâmpla în orice moment.

„Să nu vă amăgească nimeni, cu nici un chip; căci ziua Domnului nu va sosi până ce mai întâi nu va veni lepădarea de credinţă şi nu se va da pe faţă omul nelegiuirii, fiul pierzării,

Potrivnicul, care se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu, sau se cinsteşte cu închinare, aşa încât să se aşeze el în templul lui Dumnezeu, dându-se pe sine drept dumnezeu”. Tesaloniceni 2: 3,4

Un tratat de pace de 7 ani, este pe cale de a fi intocmit și semnat de către toate părțile implicate. Acesta este obiectivul pe care Papa Francis il are in lucru. Când se va întâmpla? Nimeni nu poate spune. Dar niciodata nu am fost mai aproape de acel tratat de pace profetit cu doua mii de ani inainte. Mâine, la Vatican, Papa ii va conduce pe principalii reprezentanti ai Israelui și islamului pentru a se inchina impreuna in locul pe care Biblia il numește „mama desfrânatelor”. Ei toti pretind că vor „pacea” cu orice preț. O pace se apropie, dar ea va fi o pace falsă, administrata de un mesia fals. Acesta va fi momentul strâmtorării lui Iacov.

Revista „The Times of Israel” raportează că: „Potrivit unei declarații emise de către purtătorul de cuvânt al lui Peres, Abbas, Peres, și Francis vor fi însoțiti de liderii religioși evrei, creștini și islamici. Evenimentul va cuprinde lecturi despre pace citite de catre clerici din Tanach, Noul Testament și Coran. Francis va citi apoi versete religioase cu Peres și Abbas, versete selectate special pentru ceremonie.”

Da, suntem într-adevăr foarte aproape! – worldtruth.tv.

Pentru a intelege mai bine aspectele de mai sus, urmariti va rog si postarile urmatoare:

23 de gânduri despre &8222;Vremuri Apocaliptice! Primele semne clare care indica instaurarea unei Singure Religii Mondiale!&8221;

  1. O prostie chestia asta cu „religia unica”.Nu cred ca budismul va fi vreodata cooptat in planul asta jidovesc si nici jidanii nu vor adera la el.Ce urmaresc ei este unificarea acetor dejectii inventate de ei,islamul si crestinismul.

    • @gay-briel
      Crestinismul este o „dejectie”?De cind intra satanistii si onaniatii ca tine pe site’urile ortodoxe?Stai cu bivolarii tai si fa pishoterapie si goldenshoweruri cu guru vpstru pedofil..

  2. Din punct de vedere Biblic papa este anticristul ceia ce se intampla acum si nu in viitor, din ce ati relatat este ca suveranul pontif, in anul jubiliar a dat putere cardinalilor sa ierte pacatele pai inseamna ca este Dumnezeu atunci adevaratul Dumnezeu nu mai este Dumnezeu si daca este asa Domnul Iisus pentru ce a mai murit deci papa este anticrist.ACESTA ESTE ADEVARUL..asa ca Cel care a murit pentru noi doar El ne poate ierta de pacat

  3. “Pedeapsă cum nu a mai fost va veni peste noi, de nu împlinim CUVÂNTUL Lui DUMNEZEU cerut României și nu ne întoarcem la EL, de nu ne pocăim.
    Judecata e aproape, e pe drum!”
    Părintele Pantelimon Munteanu de la Mănăstirea Turnu(judeţ Prahova)

  4. Dacă Barack-Hussein Obama este Satana(Lucifer)!?! EU SUNT cine sau ce anume?!?
    În genunchi băi(măi) 7,5 miliarde locuitori de pe planeta Pământ(Terra) de la A la Z în faţa LUI … EU SUNT(IO) CEL CE SUNT(THOTH)!!!

  5. TRĂIEŞTE CEL PROMIS ÎN BUCOVINA?!?

    „Sunt multe profeţíi în care se afirmă că Bucovina(Nota MEA: România) este locul unde va trăi cel ce HRISTOS spune că va veni în trup de om după EL, adică Cel Promis Lumii de către Hristos, adică Duhul Adevărului, o fiinţă venită de la DUMNEZEU în trup de român, venită să restabilească credinţa în Adevăratul DUMNEZEU, şi să surpe eresurile zeilor. Aceste profeţii consideră ca începerea activităţii sale va marca dărâmarea sistematică a credinţelor în alţi dumne-Zei decât Adevăratul DUMNEZEU, dar şi ruperea eresurilor acestor zei. În toate aceste profeţii se afirmă clar că Promisul se va naşte pe teritoriul României şi că pe tot timpul şederii sale vremelnice pe teritoriul României, va veni şi va trăi în Bucovina de unde va desfiinţa sistematic prin Cuvânt apostolii întunericului pe care îi va târâ la lumină şi îi va judeca după Cuvânt. Aceşti apostoli (realizatori de emisiuni ezoterice, mulţi din ei masoni ori templieri, mari iniţiaţi, mari maeştri spirituali, maeştri rei-ki, maeştri yoga, vindecători cu îngeri, vindecători cu flăcări violet, vrăjitori, infoenergeticieni, ghicitori de tot felul, cu toţii lucrători cu energii opuse DUHULUI SFÂNT) ai divinităţilor, ai zeilor şi ai îngerilor de tot felul, cu toţii căzuţi vor lupta împotriva Promisului, dar Cuvântul Adevărului din Promis va prevala. Apostolii şi agenţii întunericului vor lupta împotriva lui, spumegând de furie prin cuvântul lor întunecat din mass-media şi TV. Oameni pe care românii îi credeau buni şi luminoşi vor spumega împotriva Lui. Ei îşi vor arăta Chipul lor drăcesc la privit, vor apare peste tot, folosind cuvântul întunecat cu care au minţit de milenii pe om, spunând că iadul şi răul nu există şi că suntem cu toţii din DUMNEZEU doar că în religiile lor se numeşte altfel şi arată altfel, mai hidos, animalier şi crud, cu cap de elefant ori cu trup de şarpe… Românii se vor înspâimânta şi se vor îngrozi şi se vor scârbi, când vor vrea să vadă cine sunt dumne-Zeii din spatele rei-ki, yoga, şamanism, vrăjitorie, flacăra violet, infoenergetică, ghicit. Ei vor întreba pe maeştrii lor: ce ati făcut cu sufletele noastre, iar aceştia le vor rânji, căci Mântuirea lor va fi fost pierdută la iniţiere când, fără să ştie că au înlocuit pe HRISTOS cu zeii mincinoşi(falşi).”

Lasă un comentariu