Vaccinul, primul obiectiv al provocatei pandemii cu coronavirus este in curs de desfasurare!

Un potenţial vaccin contra coronavirusului finanţat de fundaţia miliardarului Bill Gates este testat pe oameni, scrie Business Insider. Dacă rezultatele sunt cele aşteptate, acesta ar putea fi gata până la finalul anului.

When will a coronavirus vaccine be ready? Illustration by James Melaugh.

O mică companie de biotehnologie din Pennsylvania a început, săptămâna aceasta, să injecteze voluntari sănătoşi cu un potenţial vaccin contra coronavirusului.

Vaccinul experimental a fost dezvoltat de Inovio Pharmaceuticals, iar programul a fost finanţat de Fundaţia Bill şi Melinda Gates.

Numit INO-4800, acesta este cel de-al doilea vaccin potenţial contra coronavirusului care este testat în SUA. Biotecnologia din Massachusetts, Moderna, a început procesul de testare la jumătatea lunii martie.

Dr. Anthony Fauci, medic şi imunolog american care ocupă funcţia de director al Institutului Naţional de Alergii şi Boli în Statele Unite, a spus în mod repetat că va dura cel puţin un an până la apariţia unui vaccin sigur şi eficient împotriva virusului.

Testarea vaccinului Inovio se face pe 40 de adulţi sănătoşi în Philadelphia, la şcoala de medicină a Universităţii din Pennsylvania şi în Kansas City, Missouri, la Centrul de Cercetări Farmaceutice.

Fiecare voluntar va primi două doze de vaccin, la patru săptămâni distanţă. Dacă aceste rezultate sunt pozitive, compania va începe un alt studiu axat pe evaluarea eficacităţii vaccinului împotriva virusului.

Inovio a anunțat că îşi extinde capacităţile de producţie şi vrea să ajungă să producă un milion de doze disponibile până la sfârşitul anului 2020. Acestea ar putea fi utilizate în studiile clinice suplimentare sau pentru situaţii de urgenţă. – gandul.ro

Dragi cititori, acesta este primul obiectiv propus de elite in urma isteriei provocate cu Cornavirusul, obiectiv pe care il vor atins cat mai repede.

Odata lansat, va urma si obligativitatea injectarii cu el, cat si cu altele. Vei avea certificat de vaccinat, o sa fie ca buletinul, il ai, poti calatorii, nu il ai, nu poti. Iar asta poate in cel mai bun caz, daca nu primesti si amenda sau nu te primeste la lucru, copiii la fel, cu certificate, altfel nu gradinita, nu scoala etc.

Dragii mei vin vremuri grele si asta pentru ca majoritatea vor sta la rand sa primeasca vaccinul, chiar se vor mai si mandri cu asta. Va fi primul pas care va ingusta turma lui Hristos, pentru ca foarte putini vor fi dispusi sa-si sacrifice viata lor si a familiei pentru dreptate, adevar si cuvantul lui Hristos, care ne-a spus atat de frumos in predica de pe munte:  „Fericiți cei ce flămânzesc și însetează de dreptate, că aceia se vor sătura.„.

De acum antihristul este la usa, iar singura cale, dar singura, este unitatea intru Hristos.

Doamne ajuta!

Pentru o mai buna intelegere a ceea ce urmaresc Elitele urmariti va rog si:

Urmariti va rog ce spunea si parintele Amfilohie Branza despre planul masoneriei:

Ierom Amfilohie Branza-Despre masonerie

Iar, ce reprezinta cu adevarat Noua Ordine Mondiala in viziunea acestor satanisti aflati in controlul lumii, puteti afla urmarind sectiunea: Noua Ordine Mondiala

Urmariti va rog si:

Tot adevarul despre efectele daunatoare ale vaccinurilor, il puteti afla citind categoria: Vaccinuri

Publicitate

11 gânduri despre &8222;Vaccinul, primul obiectiv al provocatei pandemii cu coronavirus este in curs de desfasurare!&8221;

 1. CATASTROFIC IN INJECTII SUNT MICROPARTICULE CARE FAC SA INTRERUPA APARAREA ORGANISMULUI BIL GATE E UNUL DINTRE EMINENTA NEAGRA CARE VOR SA FIE STAPANII LUMEI ATENTIE NU VA LASATI INDUSI IN EROARE

 2. Si daca va inselati, antivaccinistilor? Nu va faceti partasi la o crima, raspandirea bolilor, moartea vremelnica a pruncilor, intarirea virusilor si bacteriilor? Ce legatura este intre urmarea fidela a lui Hristos, si refuzul tratamentelor care, e drept, nu ne vin din mosi stramosi? Ne-a cerut Dumnezeu sa fim tâmpiti? Complotismul este oratacire amintii si un pacat de mândrie desarta: fiindca, cine suntem noi, la nivelul nostru (stiintific, spre zero, cum e al meu) sa afirmam, stiindu-ne cu toate acestea neputinciosi in a stabili ce e real si ce nu in lumea care ne inconjoara cu furtunile ei… cine suntem, ca sa spunem „asta e bine, asta e rau”? Si mai ales, de ce sa repetam greseala izgonirii din cetate a ceea ce consideram noi a fi un tapul ispasitor? Sau mai multi?
  Crestini fiind, bine ne-ar prinde, în zilele acestea dinaintea Saptamânii Patimilor, sa ne adâncim în citirea Sfintelor Evanghelii, in duh de pace, liniste, si incredere. Caci Dumnezeu stie prin ce trecem, si nu are nevoie sa ÎI spunem noi ce sa faca spre a ne mântui. Sa ne rugam, deci, si sa ne întarim in Iubire, Credinta, Nadejde. Asa sa ne ajute Dumnezeu.

  • Eu cred ca mai repede va faceti voi partasi de distrugerea sanatatii semenilor si prin ceata de pe ochii vostri le face jocurile marilor companii farmaceutice, dar na, trebuie sa iesi un pic din efectul de turma ca sa intelegi aceste lucruri si pentru unii e al naibi de complicat.

  • Olanda, Elvetia, Suedia NU au practicat carantina si izolarea la domiciliu, preferand imunizarea naturala. Astfel, economia functioneaza iar oamenii nu-si pierd locurile de munca. Tari occidentale, civilizate. NU am auzit sa fi scazut numarul celor decedati in China sau Coreea de Sud datorita vreunui vaccin. Am auzit insa ca niciun vaccin nu garanteaza imunizarea, ba chiar are si efecte adverse. De ce sa decida altii pentru corpul meu ? Da, o dictatura iti impune orice iar singurul tau drept este sa te supui. Se simte, nu ?

 3. Von: Dan Boghiu [mailto:danboghiu@outlook.com]
  Gesendet: Donnerstag, 9. April 2020 20:57
  An: Dan Boghiu
  Betreff: WG: Méditation de la Ligne de Temps de l’Ascension / Fin du Coronavirus 4/5 avril 2020 – French – YouTube

  Von: doina pauleanu [mailto:doina_pauleanu@yahoo.com]
  Gesendet: Mittwoch, 1. April 2020 14:11
  Betreff: Fw: Méditation de la Ligne de Temps de l’Ascension / Fin du Coronavirus 4/5 avril 2020 – French – YouTube

 4. Von: Adrian Moraru [mailto:adimoraru@gmail.com]
  Gesendet: Samstag, 11. April 2020 17:35
  An: Dan Boghiu
  Betreff: Fwd: Din creația lui Louis Comfort Tiffany

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s