Motivul pentru care Trump a retras SUA din PACTUL NUCLEAR cu Iranul

Sa trecem direct la subiect. Fiecare lider mondial știe că Trump e plin de rahat. Chiar mai important de atat, este faptul ca si cetățenii SUA stiu treaba asta.

Iran vrea razboi! Priviti cat de aproape si-a pus Iranul tara de bazele militare ale americanilor!

Toți care au un creier care funcționează, înțeleg că retragerea din pactul nuclear avut cu Iranul nu are nimic de-a face cu terorismul, cu bombele nucleare sau cu orice altă poveste propagată de neconii din S.U.A. Este de fapt vorba despre existența unui stat nesupus americanilor într-o regiune strategică cheie si care are rezerve masive de petrol. Este vorba de imperiu – jocuri de putere la nivel mondial și bani multi prin care se încerca cu disperare de a pastra lumea unipolară în care SUA sa îi conduca pe toti.

Un imperiu global intodeauna va continua să împingă și să împingă până când ceva se sparge. Conducătorii oricarui imperiu devin convinși de invincibilitatea lor chiar înainte de sfârșit, iar SUA nu este diferită. Având în vedere creșterea economică și militară a Chinei, precum și exercitarea influenței Rusiei în Siria, totul pare foarte clar înspre ce se îndreaptă lumea, un sistem multipolar în care SUA va avea încă influență, dar cu mult mai puțina decat a avut dupa al doilea război mondial incoace. În timp ce schimbarile sunt deja în curs de desfășurare, conducerea americană refuză să recunoască acest lucru. Un declin serios al puterii mondiale a Statelor Unite ca urmare a mai multor greșeli majore legate de Iran, va incepe sa se simta cat de curand. – thedailysheeple.com

Iata ca ceea ce va relatam in articolul „Misiunea indeplinita” a lui Trump este pana pana la urma doar Cantecul de Lebada al SUA dupa multi ani de dominatie in Orientul Mijlociu , o spun si altii acum, chiar din interiorul Americii, lumea se indreapta rapid spre un sistem multipolar, lucru care ii deranjeza foarte tare pe papausarii planetei.

Singurul lucru prin care neoconii cred mai pot evita acest lucru este un razboi mondial, de aici si toate jocurile astea perfide prin care incearca sa prosteasca din nou populatia planetei. Insa daca acesti dementi care isi doresc acest razboi, se trezesc chiar si pentru o clipa din nebunia lor, isi dau seama ca acest razboi nu are nici un castigator, ci este calea catre distrugere totala a intregii planete.

Publicitate

9 gânduri despre &8222;Motivul pentru care Trump a retras SUA din PACTUL NUCLEAR cu Iranul&8221;

 1. Nici vorbă de moartea imperiului sionisto-american. Dimpotrivă drumul spre puterea lor globală/guvern unic mondial avansează mai rapid ca oricând. Neamericanii sunt atât de slabi și de divizați încât nu vor fi în stare niciodată să pună de o coaliție anti-america-israel. Și americanii le cunoasc slăbiciunile. O Rusie slabă și fricoasă care fuge din SIRIA pentru a evita orice fel de confruntare, luată la mișto de Trump, o Chină care niciodată nu se va alia cu Rusia pentru că interesele sale economice sunt mai presus de așa ceva. Dovadă eșecul lamentabil al BRICSULUI, bricu, picsu… Ca atare va fi bombardat de americani cât de curând Iranul și apoi va urma Rusia. Asta e adevărata miză a denunțării acodrului de către Trump. Și apoi înrobirea totală a prostimii.

 2. Gorbaciov a predat Rusia cu arme și bagaje americanilor, cauză dusă la desăvârșire de Eltzman. Pe deasupra și-a piedut și foști aliați comuniști. Rușii postsovietici au lăsat până și Cuba de izbeliște. Rusia a cam pierdut tot economic, politic, strategic. etc. Toate secretele militare ale rușilor au ajuns astfel la dispoziția americanilor. Se poate vedea ușor pe hartă că Rusia e înconjurată de baze americane din toate direcțiile, de la Nord la Sud și de la Est la Vest. Conform planului Rusia va fi atacată concomitent din toate direcțiile -blitzkrieg- (înclusiv din Coreea de Nord se plănuiește unde se instalează deja baze americane/scuturi antirachetă, vorba vine) iar Rusia nu va ști nici încotro să replice. Unde va da cu nucleara? la nimereală probabil, că SUA sunt prea departe. Pe asta se mizează și rușii știu că vor fi atacați. Dealfel nici o profeție nu dă câștigătoare din următoarea conflagrație Rusia. Ba dimpotrivă. Supoziții optimiste se pot face de orice fel dar pentru asta e nevoie de argumente care să arate clar schimbări nu impresii. Povestea cu moartea petrodolarului a devenit de ani buni deja un mit dar nu o realitate. Da corect cu ISIS dar poate pentru palmaresul lui Putin, la scară mondială nesemnificative izbânzile rușilor în Siria toată presa occidentală titrând că au șters-o de frică atunci când Trump le-a cerut să contracareze rachetele Nato. Din păcate rușii sunt slabi și la contra-propagandă. Singurul lucru pe care-l mai pot face rușii este … să tragă de timp ca prăpădul să fie cât mai mult amânat. Oricum starea de spirit la Moscova nu-i deloc grozavă.

  • Ba, rachetele nucleare nu au nici o problema sa ajunga in SUA, cum sa nu poata? 🙂 De cand a venit Putin, s-a schimbat mult situatia militara a Rusiei, atat din punct de vedere al echipamentelor miliatare care s-au dezvolatat enorm, cat si a starategiei miliatare GAndeste-te ca numai racheta Satan2 https://www.youtube.com/watch?v=2lPZLBNAnxY este de 14 mii de ori mai puternica decat bomba de la Hiroshima. distruge jumatate de continent odata. Ce castigator vezi tu in treaba asta?
   Urmareste si:

   Cat despre ce s-a intamplat in Siria, urmareste si:

   • Sa nu mai punem la socoteală faptul că, China au trupe de uscat aproximativ. 200.000.000, aproape cat populația s.u.a, iar o confruntare directă s.u.a-rusia avantajează China, pe de altă parte oare câți și-au pus întrebarea in ce privește populația chineză ce locuiește în s.u.a?! Căci este ft numeroasă și acolo, iar vizavii de un război nuclear acesta le-ar strica planul păpușarilor, căci visul lor este noua ordine mondială

   • Vizavii de sistemul antiaerian bine pus la punct, ceea ce nu știu ft multi care se bazează pe așa ceva, este faptul că o racheta atomica distrusa in aer este waxx albina, oare conținutul radioactiv din aceasta încotro o ia!?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s