„Misiunea indeplinita” a lui Trump este pana la urma doar Cantecul de Lebada al SUA dupa multi ani de dominatie in Orientul Mijlociu

Dragi cititori, se pare ca americanii cu catelusii lor Anglia si Franta, vor pleca cu coada intre picioare din Orientul Mijlociu. Atacul lor a fost doar un foc de paie, si-au incordat doar muschii, pentru a impresiona prostimea. „Misiunea indeplinita” a lui Trump e doar un mare esec al SUA dupa multi ani de dominatie in Orientul Mijlociu, un ultim strigat disperat inainte de se consola cu ideea ca nu mai sunt singurii care decid ce se intampla pe aceasta planeta.

Image result for usa defeated in syria

Adica atacul nu a avut efectiv nici un efect, au tras 120 de rachete care nu au distrus absolut nimic, acele fabrici chimice de care pomenea presa, e clar ca nu exista. Daca existau, se risca un mare genocid, ganditi-va ce insemna ca acele substate chimice sa se fi dispensat in aer, moartea a mii de oameni. Totul este o mare facatura, o iesire din scena care sa nu para a fi chiar atat de rusinoasa in fata opiniei publice, care urmareste doar propaganda presei centrale.

Papusarii planetei stiu ca Noua Ordine Mondiala gandita de ei, e cam greu de dus la bun sfarsit odata cu alianta marilor puteri Rusia, China, Iran si chiar Turcia, asa ca poate pana la urma, tot raul spre bine.

Pentru ei existau doar doua variante, prima, un razboi mondial, care se putea trasforma intr-un razboi nuclear care ar distruge mare parte a planetei si domnia papusarilor in caz de victorie ar fi fost peste un imens camp pustiu radioactiv, sau a doua, sa se retraga si sa accepte tacit ca nu mai pot fi singurii politai ai planetei si lumea lor unipolara se transforam intr-una multipolara.

Pentru moment cel putin, in opinia mea, razboiul cel mare se amana, asta in cazul in care astia nu sunt atat de nebuni incat sa porneasca asa ceva. Nu exclud in schimb, sa mai asistam si la alte steaguri false pe viitor, dar cred ca nu foarte curand.

Publicitate

7 gânduri despre &8222;„Misiunea indeplinita” a lui Trump este pana la urma doar Cantecul de Lebada al SUA dupa multi ani de dominatie in Orientul Mijlociu&8221;

 1. Americani, englezi si francezi, tãri dominate total de Rasisti Holocau$tici Jidani, fac ce le ordona sefi lor jidani! In rest, aceste tãri sunt adevãrate Cocini de porci depravati si homosexuali cu parade gay! América este um rãhat judaic, iar Franta si Anglia vor fi distruse si ocupate de musulmani, cred cã încã vreo 25 de ani, vor deveni tãi tip gunoi african, iar englezi deja sunt minoritar în Londra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. Situație speculată și din punct de vedere al ecumenismului https//m.activenews.ro/externe/Liderii-Bisericilor-Crestine-din-Siria-declaratie-comuna-de-condamnare-a-atacului-occidental-Aceasta-agresiune-brutala-reprezinta-o-incalcare-clara-a-legilor-internationale-si-a-cartei-ONU.-Este-un-atac-nejustificat-asupra-unei-tari-suverane-150339

 3. Evitarea unei catastrofe a fost clar mana lui Dumnezeu care de data aceasta a lucrat prin militarii ambelor parti ce au avut o buna comunicare si o buna intelegere a situatiei cu dorinta sincera de a nu declansa un nou razboi mondial. Americanii le-au spus „stati cuminti ca nu tragem in voi si nici nu facem mult rau” iar rusii i-au ascultat si n-au tras o racheta. Este clar ca ceea ce s-a petrecut in realitate a fost rezultatul muncii de culise a unor oameni care au riscat enorm.

  In continuare nu ne putem astepta la absolut nimic bun. Numai mila lui Dumnezeu ne mai tine. Acea tara, mica pe harta, care anul acesta implineste 70 de ani de existenta se pregateste pentru a fi buricul lumii. Aceasta implica transformari geopolitice majore care se fac mai usor in conditii de criza globala. Acum ne-a trecut un glonte pe langa ureche dar mai sunt inca multe altele. Fiti siguri ca nu se lasa. Provocarea de acum, cu toate ca s-au chinuit mai mult de o luna pentru asta – totul a inceput prin cazul Skripal din Anglia pentru a asocia in mintea bizonilor Rusia cu atac chimic, a fost o mica gainarie pe langa ce urmeaza.

  Asadar ceea ce spui aici „Dragi cititori, se pare ca americanii cu catelusii lor Anglia si Franta, vor pleca cu coada intre picioare din Orientul Mijlociu. Atacul lor a fost doar un foc de paie, si-au incordat doar muschii, pentru a impresiona prostimea. „Misiunea indeplinita” a lui Trump e doar un mare esec al SUA dupa multi ani de dominatie in Orientul Mijlociu, un ultim strigat disperat inainte de se consola cu ideea ca nu mai sunt singurii care decid ce se intampla pe aceasta planeta.” este COMPLET FALS.

   • angela, vt, dragilor
    scenariile voastre sunt doar ipoteze si judecati bazate pe informatiile vehiculate in presa, dar va asigur ca nimic din ce se intampla la nivel inalt si foarte inalt nu are legatura cu ce scrie presa pt prostime in proprotie mai mare de 10-15 %; pun pariu ca nici macar nu se lupta pt petrol sau gaze in siria, motivul ar putea fi altul si extrem de surprinzator, nu va mai bateti capul degeaba ca sa pricepeti dedesubturile unor astfel de actiuni, ca daca nu sunteti din cercul lor nu aveti nici o sansa sa pricepeti altceva decat balarii aruncate presei pt pulimea proasta; va reamintesc ca nici acum nu se vorbeste decat in soapta de adevaratele cauze ale primelor 2 razboaie mondiale, desi mii de analisti se prefac ca stiu la perfectie cum a fost treaba atunci si zeci de mii de carti pline de rahat circula cu pretentia ca pot lamuri prostimea asupra situatiei , DAR NU FAC DECAT SA EXPLICE PE UNDE SI-AU PLIMBAT RUSII TANCURILE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s