Forțele Pro-Assad indepărtate de Turcia după ce au intrat în regiunea kurdă. Erdogan acuză SUA de alimentare cu arme in zonă și crearea unei noi grupări teroriste!

Orașul sirian nordic Afrin s-a trezit sub bombardamentele lansate de armata turcă. Ankara și-a intensificat operațiunile în regiune pentru a disloca luptătorii kurzi, pe care îi consideră teroriști.

Erdogan acuza SUA de alimentare cu arme in zona si crearea unei noi grupari teroriste! „Nu ne provocati, pentru ca nu mai avem prea multa rabdare!” a adugat presedintele Turciei.

Dar care este toata treaba aici? Israelul si marile corporatii petroliere detinute de familiile de sionisti evrei, nu suporta ideea ca au dat gres cu ISIS-ul si razboiul se termina, ceea ce duce la pierderea accesarii imenselor rezerve de gaze din Marea Mediterana, regiune denumita Leviatan, de aceea inventeaza noi conflicte in zona.

Acum nici doua saptamani Israelul lansa cel mai dur atac asupra Siriei dupa ce un avion israelian fusese doborat de Siria pentru ca le incalcase spatiul aerian, totul cu acelasi scop, dorinta mascata de a intra in posesia gazelor din Leviatan.

Mai pe larg despre acesta situatie puteti afla citind articolele de mai jos:

Vremurile de pe urma. Lupta asupra Leviatanului.

Care este interesul marilor puteri in Zona Golfului si de ce suntem aproape de un Razboi Mondial

7 gânduri despre &8222;Forțele Pro-Assad indepărtate de Turcia după ce au intrat în regiunea kurdă. Erdogan acuză SUA de alimentare cu arme in zonă și crearea unei noi grupări teroriste!&8221;

  1. Doamne ajuta ! Vroiam doar sa completex ca hyperlink-ul pentru „Vremurile de pe urma. Lupta asupra Leviatanului.” are in spate alt link, nu cel de mai jos . Doar asta vroiam sa completezi . Iertare ca te-am corectat . Asa ma bucur ca ai revenit si mai scrii pe blog desi stiu ca si pentru tine te tulbura toate „noutatile”
    Dumnezeu si Maicuta Domnului sa te intelepteasca intru toate !

    https://vremuritulburi.com/2014/07/24/vremurile-de-pe-urma-lupta-asupra-leviatanului/

  2. Felicitari d.lui ERDOGAN ca spune lucrurilor pe nume in fata lumii!,cine are urechi, sa auda!
    Nu este subiectul dar cred ca ati inteles vizita ambasadorului USA ,intr-o vizita neanuntata pentru o discutie cu Dragnea.Deci dna.Kovesi trebuie lasata in pace ca va fi „PRESEDINTA tarii noastre” pentru a putea fi luat tot ce a mai ramas din tara asta fara scrupul.Ea e la fel de santajabila ca si cloaca care a distrus tara noastra, din cauza unui frate si se pare ca si a unui”sot”
    Daca nu ne grabim NU vom mai avea tara.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s