Monahul Timotei, despre mitingul de mâine, 10 Septembrie 2016 impotriva ereziilor acceptate de Episcopi prin semnarea documentelor de la Sinodul din Creta

Monahul Timotei despre mitingul de mâine, 10 Septembrie 2016
Miting – Protest autorizat de primăria capitalei Bucureşti pe 10.09.2016 lângă patriarhie.
Vino şi tu şi distribuie!
Evenimentul aici, detalii pe link şi participă :https://www.facebook.com/events/1646671475643965/?ti=cl

Organizatorii sunt monahul Ioan de la Athos şi rasoforul Timotei de la Petru Vodă.

Protest, miting autorizat de Primăria Capitalei Bucureşti, Sâmbătă 10 septembrie 2016
între orele 9:00 -18:00, în dealul Patriarhiei (la mitropolie la Sfântul Dimitrie Basarabov) pentru Salvarea Ortodoxiei.
Este chemat tot poporul Ortodox!
Dați mai departe urgent în toată România şi în străinătate.
Dumnezeu să ne ajute!!!

Rugăciune

Prea Sfântă Treime, miluieşte, tămăduieşte şi mântuieşte toți oamenii, adu-i pe ce rătăciți la Ortodoxie şi iartă-i pe adormiți, pe cei avortați şi pe cei sinucişi!

Prea Sfântă Născătoare de Dumnezeu, miluieşte, tămăduieşte şi mântuieşte toți oamenii, adu-i pe cei rătăciți la Ortodoxie şi iartă-i pe cei adormiți, pe cei avortați şi pe cei sinucişi!

Doamne, Iisuse Hristoase fiul lui Dumnezeu, miluieşte, tămăduieşte şi mântuieşte toți oamenii, adu-i pe cei rătăciți la Ortodoxie şi iartă-i pe cei adormiți, pe cei avortați şi pe cei sinucişi!

>>>>>>>>>>>>>>>>>><<<<<<<<<<<<<<<<<<

Participă şi tu, căci Nu eşti mort, ci eşti viu şi mădular al Bisericii.
Fii parte a Trupului Bisericii şi vino să semnezi Scrisoarea către cei care au Semnat apostazia, afurisirea, caterisirea şi Anatematizarea lor ca episcopi şi patriarhi.

Să faci ce simți, Nu ce gândeşti şi niciodată Nu greşeşti!
E greu dar Nu imposibil!

Ori ne apărăm de aceştia (care Nu mai fac parte din BOR şi singuri s-au scos afară), ori ne ducem după iei în iad precum au făcut îngerii ascultare de Lucifer şi acum sunt draci?

Ce alegi cu Hristos sau cu Mamona? – facebook.com

Urmariti va rog si:

7 gânduri despre &8222;Monahul Timotei, despre mitingul de mâine, 10 Septembrie 2016 impotriva ereziilor acceptate de Episcopi prin semnarea documentelor de la Sinodul din Creta&8221;

  1. Inseamna HAOS economic si sigur va duce la foamete.Daca e foamete se vor ridica oamenii mici si sclavi impotriva ,,conducerii sau autoritarilor(tilor)”.De aici ei vor da ca si raspuns o alta natie (e de vina).Marile asa zis puto(e)ri vor ataca micii sclavi vecini si nu numai.Se cheama RAZBOI sau conflict militar.Chiar daca toti asteapta sa le zica la televizor sau sa spuna adevarul vreodata vreun strain care astazi conduce acest popor( care si el in marea sa majoritate daca ar cauta peste 60,70 de ani ,ar vedea ca are alte origini) poate sa-l astepte mult si bine .Totul este sub control.Se numeste ptr GOIMI evolutie ,progres,multiculturalism si ca afara.M..UE am vrut MUE ne dau! Realitatea ustura ca si sarea pa carne.Treziti-va si credeti-ma suntem manipulati dinainte de a ne naste!Incercati sa ganditi si sa nu mai credeti nimic din ce va ORDONA la televizor.Aia sunt straini si sunt doar vorbitori de limba romana .Ei sunt platiti cu bani grei sa minta pa cei multi si …Goimi.

  2. Da cumplite vremuri, ortodoxia este distrusa efectiv din interior, doar un exemplu din sumedeniile de exemple: ia priviti acesti euro teologi, pr. Piciorus octavian si vlaicu patriciu, dar de verificat c.v-urile dumnealor caci au tot felul de „doctorate” ce nu au absolut nimic in comun cu ortodoxia, dar ca sa nu mai lungesc vorba ia priviti aici http://www.teologiepentruazi.ro/2016/09/10/clarificarile-parintelui-profesor-patriciu-vlaicu-despre-sfantul-si-marele-sinod-din-creta/ si de citit c.v-ul acestui euroteolog http://www.patriciuvlaicu.net/ si veti vedea ca acestia nu au absolut nimic in comun cu ortodoxia scopul or este de a o distruge

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s