Un nou atac marsav asupra Rusiei. Comitetul Internaţional Paralimpic a eliminat Rusia de la Jocurile Paralimpice de vară de la Rio de Janeiro

Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, a criticat, joi, decizia luată de Comitetul Internaţional Paralimpic prin care a eliminat Rusia de la Jocurile Paralimpice de vară de la Rio de Janeiro, programate în perioada 7-18 septembrie.

Vladimir Putin: "Descalificarea Rusiei de la Jocurile Paralimpice întrece limitele moralităţii"

„Decizia de a-i descalifica pe sportivii noştri întrece limitele legii, moralităţii şi umanităţii”, a afirmat Putin, citat de The Telegraph, la o ceremonie dedicată sportivilor ruşi care au fost prezenţi la Jocurile Olimpice de la Rio. Preşedintele rus mai crede că decizia luată împotriva Rusiei este una„cinică” şi că hotărârea respectivă este „umilitoare chiar şi pentru cei care au luat-o”.

În cadrul ceremoniei de la Kremlin, Putin i-a felicitat pe sportivii ruşi care au participat la Jocurile Olimpice. Delegaţia rusă a fost a patra în clasamentul pe medalii, cu un total de 56: 19 de aur, 18 de argint şi 19 de bronz.

„Aţi trecut cu onoare peste o decizie grea„, le-a spus Putin sportivilor ruşi. „Ştim cu toţii cât de dificil a fost pentru sportivii noştri la Rio. Înaintea competiţiei, echipa a fost micşorată semnificativ şi a fost privată de şansa de a îşi demonstra calităţile la sporturile la care este considerată în mod tradiţional una dintre favorite. Dar Rusia a făcut faţă situaţiei şi a concurat ca o echipă unită„, a conchis Putin. – prosport.ro

Nu fac aici pe avocatul rusilor, pentru ca nu am nici o treaba cu ei cum ma acuza multi indoctrinati de actualul sistem, dar sa nu dai posibilitatea unor persoane cu handicap sa participe la o competitie sportiva, care poate e singura lor bucurie si motivatie in viata, este un act mai mult decat marsav. Dar se stie, se duc acum actiuni impotriva rusilor pe toate planurile si se pare ca toate aceste organizatii sportive internationale sunt sub aceasi masca a masoneriei. Toate au acelasi scop izolarea si provocarea Rusiei in ideea pornirii unei conflagratii globale.

Urmariti va rog si:  Cea mai importanta stire a anului si nimeni nu stie de ea!!!

8 gânduri despre &8222;Un nou atac marsav asupra Rusiei. Comitetul Internaţional Paralimpic a eliminat Rusia de la Jocurile Paralimpice de vară de la Rio de Janeiro&8221;

 1. articolul complet:
  http://www.activenews.ro/stiri-social/Rectorul-cele-mai-mari-Universitati-din-tara-vorbeste-despre-„forte-mai-puternice-decat-ne-putem-inchipui-care-promoveaza-ignoranta-si-violenta-pentru-crearea-de-„marionete-usor-de-manipulat-.-Generatia-facebook-controlata-de-„o-elita-malefica-136052

  Rectorul cele mai mari Universități din țară vorbește despre „forțe mai puternice decât ne putem închipui”, care promovează ignoranța și violența, pentru crearea de „marionete ușor de manipulat”. Generația facebook, controlată de „o elită malefică”

  Rectorul UBB afirmă că trendul contemporan este unul de ignorare a trecutului, iar acest lucru este cauzat de forțe care promovează ideea că memoria este inutilă.

  „Din păcate, trendul contemporan este de ignorare a trecutului omenirii, a experienței de viață a comunităților, mai ales a celor naționale. Motivele sunt multe, de la graba planetei de a se autodistruge prin poluare, dezechilibre, catastrofe naturale etc. până globalizarea prost înțeleasă și de la ideea că memoria este inutilă până la superficialitate, ignoranță, trivialitate, violență, toate cultivate de forțe mult mai puternice decât ne putem noi închipui. Astăzi de tinde înlocuirea din sistemul de educație primară și secundară a disciplinelor școlare consacrate și care și-au dat măsura valorii lor în societate (istorie, geografie, botanică, zoologie, anatomie, limbi clasice etc.) prin conținuturi (necesare, fără îndoială) botezate „discipline școlare” („educație pentru drepturile copilului”, „educație antreprenorială”, „educație sexuală”, „educație rutieră”, „educație juridică” etc.). Toate aceste teme din a doua categorie sunt subiecte de cunoaștere de neînlocuit în lumea contemporană, dar ele nu sunt discipline care să trebuiască apreciate de sine stătător și finalizate prin medii școlare”, a susținut istoricul.

  Ioan Aurel Pop afirmă că rezultatul superficializării și politicilor care promovează ignoranța este apariția de mecanisme umane, de oameni lipsiți de cultură generală și de orizont, care alcătuiesc așa-numita generație facebook.

  „Rezultatul acestor demersuri insistente din ultima vreme este crearea de mecanisme umane, de roboți, de marionete ușor de manipulat, prin vot ori prin alte mijloace. Oamenii lipsiți de cultură generală și de orizont artistic, oamenii capabili să rezolve doar probleme limitate, oamenii care nu mai au capacitatea să compare și să ia decizii în cunoștință de cauză alcătuiesc generația „Google”, generația „Facebook”, generația „SMS” sau toate la un loc! Sunt oameni, în general, inteligenți, dar cu inteligența canalizată spre scopuri controlate de o elită malefică. Elita clasică a acestei lumi pare abulică, amețită, adormită, fără nerv și fără voință. Aici nu este vorba despre conflictul dintre generații, nici despre mitul vârstei de aur, nici despre nostalgia tinereții, ci de realism. Am fost avertizați demult că „somnul rațiunii naște monștri”. Nu demult, am văzut ciocane distrugând statui mesopotamiene sau bombe nimicind Palmyra! Ar fi bine să veghem cu toții ca toate admirabilele descoperiri și invenții ale lumii contemporane să servească omului creativ și creator, omului cercetător și omului moral, nu omului-robot, distorsionat și manipulat”, a continuat profesorul universitar.

 2. Rusia e o mare putere si OCULTA si isi poate purta singura de grija.Face parte din NEW WORLD ORDER ,cel putin ca si ,,oponent sau parte negativa” a regieii papusarilor.Armata rusiei ,plina de Kazaci ,tatari,mongoli si fel de fel de popoare da la capatul lumii isi doreste si totodata este capabila de a darama alte popoare si alte tari ,bineinteles mai mici si mai slab pregatite in arta omorului.Noi trebuie sa ne vedem de ale noastre mioritice si in caz de rusi ,americani,turcani,germani,musulmani si alte natii sa avem un plan al nostru ptr a supravietui si a nu disparea ca si natie ,precum aproape au disparut si stramosii acestor meleaguri dacii sau vlahii.Nu trebuie sa mai purtam de grija altora si mai putin a noastra.
  Doamne ajuta!!

  • Nu poarta nimeni de grija nimanui, aici se prezinta anumite fapte, dupa care se trag niste concluzii. Iar pana acum Rusia lui Putin nu pare sa fraca parte din instrumentatia Noii Ordini Mondiale.

 3. Eu m-am referit ca e Rusia in planul papusarilor ptr ca Nato(organizatia militarizata a papusarilor ) sa aibe un oponent si un,, personaj negativ” de care se va foflosi in fata ,,marilor cetateni evoluati”ptr a fi motiv de conflict armat.In jurul rusilor totul (de la maidanul ucrainean) va fi dirijat ptr a se avea un razboi cu Rusia.De aici ma refer ca Rusia face parte din calculele papusarilor ,care au permis sa ajunga la modernizarea si dotarea rapida a armatei .Ei pana acum 4,5 ani erau mai mult preocupati cu exportul de armament si mai putin cu fabricarea si dotarea propriilor silozuri atomice.Oricum Rusia trebuie sa fie federalizata ptr a i se fura resursele naturale pe care le are in cantitati enorme (fiind si o tara cat o jumate de planeta) iar papusarii aasta vor vana (daca nu o fac deja) si tot odata daca e federalizata vreodata aceasta imensa tara ,o vor putea controla mult mai usor.Americanii =Nato ( 80 %din capacitatea economica, umana si militara a nato,iar restul sunt aliatii si supusii traditionali …Canada,Marea Britanie etc ) va face probabil cand va fi pregatit cu armament si strategie in jurul rusilor o operatiune de tip False Flag si vor arunca vina pa rusi.Oricum si rusii vor sa duca razboiul cat mai departe de tara lor .De aia ma tem sa nu fie zona tampon si Romania,Moldova,Ucraina.La un conflict militar Nato vs Rusia ,China si Iran(pana acum) poate la inceput va fi un razboi conventional ,dar dupa o anumita uzura se va declansa urgia nucleara.In acel moment Planeta probabil nu va mai fi locuibila de catre oameni si animale o oarece perioada de timp.
  Doamne fereste -ne de urgia oamenilor !!Oamenii sunt extrem de cruzi si indraciti in ale torturii si omorului.

 4. pai da dar ar insemna si sfarsitul papusarilor si al urmasilor lor in caz de urgie nucleara, iar in ce priveste oculta jidaneasca a patruns acolo dupa revolutia bolsevica, iar ceva nu se leaga, dece zic asta, in cazul unei urgii atomice, daca tot sunt interesati de resursele naturale acesteia, cui i lear mai valorifica?!, pt ca ei insisi vor fi captivi in colivia lor de buncar?!, pt ca planeta insasi va fi o mare de ruine si de cadavre in caz de asa ceva, ca mare lucru nu va scapa in urma unei urgii nucleare, in caz ca se va dori decimarea rusiei, cred ca se va proceda dupa modelul romaniei cu oameni din interiorul acesteia, ca ia uitativa la noi ca politicienii nostrii siau facut treaba cu brio in acest sens, ba mai mult sar vinde si pe ei, si inca ceva, probabil dupa cum ati observat tumoarea ecumenismului a patruns si pe acolo, moschei se construiesc intr-o veselie, ,,slujbe” la comun cu iereticii s.a.m.d

 5. Fratilor Putin e mason,tot ce face el nu face de capul lui,el e omu jidanilor,urmariti Inger Rus si Sarea Pamantului,ca sa nu mai vorbim de cardul universal 666 implementat in Rusia de ceva ani,Putin nu e decat unealta lor si stie bine ce face…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s