Principala candidata la presedentia SUA, Hillary Clinton si Vicepresedintele Americii, Joe Biden, intr-un moment de tandrete prelungit :)

bidenhugshillary

In afara faptului ca scena pare desprinsa dintr-un film mafiot, imaginea este una cel putin bizara.
Nici măcar nu sunt sigur ce este mai ciudat in  … odată ce incepi sa te gandesti la asta, iti vei da seama că poti sa concepi multe scenarii, dar mai bine e sa nu o faci deloc.
Înfiorător unchiul Joe … cum o tine el pe Hillary. 🙂

thedailysheeple.com

Ca sa va faceti o imagine, cam cine este acest Joe Biden in afara faptului ca e unul dintre papusarii din fruntea Americii, urmariti va rog urmatoarele postari:

Cat o priveste pe Hillary, cred ca mai toata lumea stiti deja cine este aceasta vipera, cateva detalii  despre viitoarea Presedinte a SUA, gasiti la rubrica: Hillary Clinton

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Principala candidata la presedentia SUA, Hillary Clinton si Vicepresedintele Americii, Joe Biden, intr-un moment de tandrete prelungit :)&8221;

  1. eu nu cred ca H.C. va ajunge presedintele SUA si nici D.T. de ce? exista o profetie care spune ca atunci cand America va fi condusa de un negru, vine necazul, cu referire la ww3. mai exista o profetie care spune ca SUA nu va participa la ww3, deoarece pe neasteptate se va confrunta cu o mare problema interna. deci, mai degraba cred ca inca in timpul mandatului lui Obama se va institui legea martiala, ceea ce ii prelungeste mandatul pe timp nedefinit. mai rau ma tem pt. noi, romanii, pt. ca pustnicii din Rarau au profetit ca inainte de ww3 Romania se va confrunta cu un mare necaz. sf. Lavrentie spune ca inainte de ww3 va fi o mare calamitate, seceta. anul 2016 a fost cel mai calduros an de cănd se fac masuratori. coreland toate profetiile, inclusiv cea a par. Elpidie, ca dupa rusalii, adica dupa sinodul ecumenic, incep necazurile,cred ca filmul e cam urmatorul. in urmatoarele 2_3 luni, SUA se confrunta cu o mare problema interna si se instituie legea martiala. la fel si Romania. dupa care, in 2017 la vremea spanacului, profetia par. Paisie, deci in primavara sau toamna, incepe ww3, inca in timpul mandatului prelungit al lui Obama. ps. dealtfel si par. Cleopa a spus ca necazurile incep dupa ce pleaca la Domnul staretul Neonil de la Frasinei. deci nu ne mai ramane decat un singur lucru … Doamne Iisuse Hristoase ai mila de noi, pacatosii.

  2. Indiferent cine va iesi , tot de papusari va fi pus , toti slujesc Ocultei , concurenta este doar intre candidatii slujitori ai papusarilor in mod egal , iar acestia asista la luptele dintre candidati , indiferenti pentru ca pentru ei (papusarii) ori unul , ori altul , vor face aceeasi treaba . Noi nu avem nimic de castigat daca va iesi unul sau altul , niciodata in America nu va fi presedinte un om onest care sa doreasca pacea in lume , cel care va duce o astfel de politica , va fi eliminat , precum Kennedy . Daca vom avea credinta noi romanii , vom fi sub protectie divina intrucat avem sute de manastiri si biserici unde zilnic se slaveste Domnul , in comparatie cu paganismul si satanismul din lume , unde diavolul are putere deplina .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s