Priviti cu mare atentie cu cine s-a aliat Romania cand a intrat in structurile NATO si judecati voi daca e bine sau nu

Fiți mândrii de alianța noastră !

Vedeți cum se laudă aliații noștrii cu faptele lor.
Păi voi credeați că e așa de ușor să instaurezi democrația în țări suverane ?

Postarea se adresează în primul rând celor care sunt mândrii că suntem aliați cu americanii.
Când aud scuza cu victime colaterale … când de fapt, așa cum vedeți și în filmuleț ”victimile colaterale” sunt chiar ținta intenționată a celor care cotropesc astfel state suverane.
Ăsta e prețul pentru nivelul de trai al cetățeanului american. E complice moral la bunăstarea lui, motorina ieftină e furată de la cei cotropiți, la fel și diamentele scumpe ale bijuteriilor lor, materialele utilizate în smatphonurile lor, etc. , toate sunt pătate de sânge nevinovat.

Cei mai în vârstă își aduc aminte de ”jucăriile” explozive aruncate de americani din avioane în timpul celui de-al doilea război monbial. Mulții copii au căzut victime acestor atrăgătoare jucătii mortale. Probabil și atunci se lăudau americanii cu câți copii au omorât în România.

Cu cine te-ai aliat popor român ? – fb.com

Alte informatii despre masacrul creat de americani in Irak, puteti afla rasfoind categoria: Irak 

6 gânduri despre &8222;Priviti cu mare atentie cu cine s-a aliat Romania cand a intrat in structurile NATO si judecati voi daca e bine sau nu&8221;

  1. In romania anilor 40 bolsevici pe deoparte amerloci pe dealta parte in spatele lor aflanduse jidovi, revenind in zilele noastre papysari doresc cu orice pret depopularea si deposedarea de bunuri iar acum comasarea si concentrarea in europa acelor din orient si apoi macelarirea ambelor ca doar trebuie sa scape si de cei de aici

  2. Ai nostril brav conducatori care au cerut sau au acceptat sa intram in NATO,n-au fost mai departe de acestia,acestia au distrus vieti omenesti prin distrugerea industriei si de fapt tot ce era necesar irachienilor sa traiasca,ai nosri conducatori au procedat aproximativ la fel la distrugerea industriei,jefuind,vanzand tara in folosul lor si distrugerea vietilor copiilor ramasi singuri printre straini sau in cel mai bun caz cu bunicii.Deci sacul si-a gasit petecul!
    Durerea e alta ca multi romani nici acum nu pot constientiza unde ne-a dus UE si NATO.

  3. taranimea era inebunita sa fie peste tot in structurile vestului!!! n-au stiut nimic despre nimic si nu puteai sa le spui nimic despre parerea lor pt ca ti-ar fi dat in cap! prostia si servilismul taranesc sint agresive la maximum! si acum nu vor recunoaste ca s-au inselat. o vor tine mai departe ca tonomatele cu rusii bolsevicii comunistii securistii si alte timpenii despre care in esenta nu stiu nimic.

  4. „Marin Dinescu Citi copii au omorit americanii in România tembelule ?
    Știi că exista o contabilitate ce cuprinde toate acele bombe ? ” un raspuns pe fb

    hal de taran imbecil incapabil sa gindeasca nici cit o gaina din cele cu care dormeau in pat familia lui! asta ar trebui intrebat unde era familia lui in 45 si cu ce se ocupa?
    americanii au participat la moartea a zeci de milioane de romani:

    2 razboaie mondiale finatate de ei, dictatul de la viena, ialta si consecintele, malta si consecintele, politica de manipulare a femeii care asa cum a spus friedman de stratfor a dus la impidicarea aparitiei de noi potentiali soldati, situatia economica a tarii de dupa 90 care a dus la scaderea sperantei de viata etc. deci daca tragem linie ajungem fara probleme la zeci de milioane si prin ce fac se vede ca este loc si de mai multi.
    antiromanii dintre tarani sint prin prostie cei mai periculosi si mai numerosi si nimeni vad ca nu le spune nimic! sint liberi sa-si bata joc de ce vor ei!

Lasă un comentariu