Vladimir Putin ia in calcul eliberarea Constantinopolului de sub dominatia musulmana, daca Turcia mai continua sa sprijine gruparea terorista ISIS

Se pare că pentru Rusia de azi, Testamentul lui Petru cel Mare este mai actual ca niciodată. Marele țar care a schimbat moda rusească și a tăiat bărbile boierilor a lăsat în testamentul său ideea eliberării Constantinopolului, capitala ortodoxiei mondiale, de sub ocupația turcească, care a început odată cu cucerirea lui Mahommed din 1453.

Putin

Imperiul Otoman a dus o prigoană cumplită împotriva creștinilor ortodocși din Constantinopol și Peninsula Balcanică. Dacă grecii ortodocși erau majoritari în orașul Constantinopol, în vremea lui Mahommed, în urma deselor și repetatelor genociduri organizate de turci de-a lungul istoriei, cum au fost cele de la 1821 sau de la sfârșitul primului război mondial, dar și cel mai recent din 1956, grecii ortodocși au mai rămas doar câteva mii astăzi la Istanbul. Turcia nu a plătit niciodată pentru aceste crime oribile împotriva creștinilor la Istanbul. Din punct de vedere istoric trebuie să recunoaștem că fără sprijinul Rusiei țariste popoarele balcanice nu și-ar fi obținut autonomia și apoi independența în fața Porții Otomane. Sârbii, grecii, bulgarii, macedonenii, muntenegrenii nu ar fi reușit să-și păstreze credința ortodoxă și să înceapă lupta pentru eliberarea națională fără sprijinul secret sau fățiș al Rusiei țaiste. Ar fi devenit creștinii ca albanezii mahomedani. Independența acestor popoare a fost recunoscută întâi de Moscova și apoi de celelalte mari puteri occidentale Franța, Anglia sau Prusia. A fost și cazul României în Războiul de Independență de la 1877. Se știe că Austria și Anglia au susținut mereu Imperiul Otoman, ”bolnavul Europei” pentru a își implementa politicile imperialiste și financiare în Balcani.

Pentru popoarele creștine din Balcani, Moscova a fost a Treia Romă, iar Țările Române un ”Bizanț, după Bizanț” din punct de vedere spiritual și religios. Bulgarii, sârbii, grecii sau muntenegrenii au găsit în autonomia românească locul și fermentul renașterii lor spirituale. În acest context trebuie să înțelegem recentele declarații ale președintelui rus Vladimir Putin în fața Bisericii Ortodoxe a Ucrainei, care au fost percepute ca un semnal de alarmă pentru NATO și ca o amenințare pentru Turcia. În ceea ce privește criza de cinci ani din Siria, Putin a început o tiradă dură împotriva planurilor teribile ale președintelui turc despre renașterea Imperiului Otoman, sprijinind teroriștii Al-Qaeda din Siria și Irak. El a spus că perspectiva armistițiu pe termen lung în Siria rămâne incert, din moment ce atitudinea militantă a Ankarei și alianța dezastruoasă cu Arabia Saudită e împotriva păcii în regiune. “Dacă Turcia nu încetează să sprijine ramura siriană al Al-Qaida, am de gând serios pentru a finaliza lucrarea începută de ultimul țar Nicolae al II – lea: în timpul primului război mondial, țarul a încercat să aducă înapoi creștinilor Constantinopolul (Istanbul) și pentru a proteja accesul marin al Rusiei, eliberând Dardanele și Bosfor, dar ghinionu-l la împiedicat “, citat al agenției de știri TASS.

Rusia vrea eliberarea Constantinopului ortodox ocupat de turcii lui Mahommed în 1453. Mai mult, Vladimir Putin a cerut în aceeași întâlnire ca Turcia să părăsească insula grecească Cipru, pe care o ocupă în partea de nord de circa 40 de ani. Cu aceste declarații Putin vrea să renască tradiția rusească de eliberare a popoarelor balcanice, supuse de forțe străine religiei creștine, ateiste sau islamiste, și să împlinească Testamentul lui Petru cel Mare de eliberare a Constantinopolului de sub ocupația musulmanilor pentru a fi ”redat creștinilor”.

În timp ce Europa este invadată de popoarele arabe, așa cum a recunoscut recent Papa Francisc, iar stânga socialistă și marxistă în complicitate cu islamiștii, vor transformarea Bruxellului într-un fel de Mecca simbolică a Califatului Islamist European unit, Vladimir Putin vrea să se pună în fruntea luptei de eliberare a popoarelor creștine europene de sub dominația religioasă și politică musulmană și să elibereze strâmtorile de sub controlul Turciei, care sprijină Al Qaeda și Statul Islamic, pentru a redeveni Imperiul Otoman. Poate nu e o coincidență că zilele acestea generali ai armatei poloneze s-au răsculat împotriva guvernului de la Varșovia înaintea unei mari manevre NATO. Generalii polonezi sunt ofițeri de dinainte de 1989, care au studiat la Moscova și au făcut parte din comanda Tratatului de la Varșovia. Flancul estic al NATO e vulnerabil de un război hibrid dus de o Rusie care vrea să reînvie mitul eliberării creștinătății europene de la 1815 încoace și eliberarea Constantinopolului, vatra ortodoxiei mondiale,dar și să demanteleze politica impotentă a ateismului care e favorabilă imigranților musulmani. Ionuț Țene – napocanews.ro

Si uite asa dragi cititori, incep sa se indeplineasca profetiile Sfantului Parinte Paisie Aghioritul:

Vom lua Constantinopolul, însă nu noi. Noi, din cauza degradării tineretului, nu suntem în stare să facem aceasta. Însă Dumnezeu va face astfel încât alţii vor cucerii Oraşul şi ni-l vor da nouă, ca o soluţie e propriei lor probleme.

Astăzi a citi proorociile e ca şi cum ai citi un ziar – într-atât de limpede e scris totul. …La Constantinopol va fi un mare război între ruşi şi europeni şi se va vărsa mult sânge. Grecia, în acest război, nu va fi pe primele roluri, însă ei i se va da Constantinopolul nu pentru că ruşii vor avea un respect adânc faţă de noi, ci pentru că nu se va găsi o soluţie mai bună; totodată, ei nu vor fi forţaţi de circumstanţe grele. Oraşul va fi dat armatei greceşti, înainte ca aceasta să reuşească să ajungă acolo.” – mai multe la – vremuritulburi.com

De acum, totul devine doar o chestiune de timp.

Cu Dumnezeu inainte!

Publicitate

12 gânduri despre &8222;Vladimir Putin ia in calcul eliberarea Constantinopolului de sub dominatia musulmana, daca Turcia mai continua sa sprijine gruparea terorista ISIS&8221;

 1. http://m.activenews.ro/stiri-politic/Ambasadorul-SUA-Lasati-i-pe-imigranti-sa-devina-parte-a-noii-Romanii.-Reactia-unui-deputat-Hans-Klemm-isi-depaseste-atributiile-diplomatice.-Politica-in-materie-de-imigratie-tine-de-suveranitatea-nationala-130852

  IATA SI URLETUL VICLEAN AL LUPULUI, NU A INTARZIAT SA APARA !
  DUPA CE AU PROVOCAT, AU RADICALIZAT SI AU RIDICAT STEAGURI FALSE, CU :”PRIMAVERI” ARABE, CU „REVOLUTII” PORTOCALII, CU EUROMAIDANE, PROVOCAND INVAZIA MUSULMANA, ACUM NE INSEALA CU BABILONIA MULTICULTURALISTA IUDEOMASONICA OCCIDENTALA, CARE DISTRUGE IDENTITATEA NATIONALA, CULTURA, TRADITIA, FAMILIA, OMENIA SI SUFLETUL !

  OARE CAT DE SPALATI PE CREIER SA FIM SA NE LASAM INSELATI DE MIZERIILE ACESTOR SERPI VICLENI ?

  IATA CE INSEAMNA “VALORILE” OCCIDENTULUI, CARE AU INSELAT TINERII “FRUMOSI SI LIBERI” :
  VOR SA NE LIPSEASCA DE TARA, DE POPOR, DE PACE, DE LINISTE, DE RESURSELE SI BOGATIILE POPORULUI, DE PAMANTUL STRAMOSESC, DE VALORILE CRESTINE, DE MEMORIA STRAMOSILOR NOSTRI, CARE SI-AU VARSAT SANGELE IN FATA IATAGANELOR, IN FATA INVADATORILOR, LA POSADA, ROVINE, CALUGARENI, VASLUI, PLEVNA, MARASESTI….TOCMAI PENTRU FAPTUL DE A NU FI BATJOCORITI DE ASTFEL DE INDIVIZI SATANISTI !

  INTR-O TARA NORMALA, SUVERANA SI INDEPENDENTA, ACEST INDIVID, DUPA ACESTE DECLARATII PROFUND ANTINATIONALE, ANTIROMÂNESTI, AR TREBUI DECLARAT PERSONA NON GRATA SI CU UN SUT IN PARTEA DORSALA !

  AFARA CU STRAINII DE NEAMUL ROMÂNESC CARE AU OCUPAT CU VICLENIE, CA LUPII LA OI, INSTITUTIILE STATULUI, SI NE DECIMEAZA PE NOI CA POPOR IN FIECARE SECUNDA !

  • Deputatul Daniel Gheorghe a reacționat dur:

   „Domnul ambasador Hans Klemm cred că își depășește atribuțiile diplomatice prin astfel de mesaje comune mai curând unei convenții politice a democraților americani decât cadrului relațiilor bilaterale româno-americane. Consider parteneriatul strategic cu S.U.A. vital pentru poziția României în Europa , însă nu cred că astfel de lecții de multiculturalism pot servi în vreun fel prieteniei dintre cele două națiuni creștine, Statele Unite și România. Cred că ar fi în avantajul ambelor părți ca domnul ambasador Klemm să discute mai mult despre extinderea cooperării economice ori militare dintre țările noastre și să ne dea mai puține citate din declarațiile politice ale domnului președinte Barack Obama exprimate în lăcașe de cult musulman.

   Politica în materie de imigrație ține de suveranitatea națională a României și nu poate face obiectul unui supra-control din partea nici unei entități politico-statale externe. Cred în continuare într-un parteneriat politic extins între România și Statele, un parteneriat așezat pe cele două fundamente solide care ne unesc cu adevărat : cultura libertății și civilizația creștină !”

 2. Aici inca locuiesc urmasii lui Burebista si Decebal ! Ne vom transforma din nou in lupii Daciei Mari. Slava Rusia ! Slava Putin ! Traiasca Romania libera si independenta ! ATENTIE SRI ! te faci partas de 25 de ani la genocid impotriva poporului ROMAN prin colaborarea cu dusmanii neamului romanesc, adica cu astia: GO HOME NATO, UE, SUA, ISRAEL !

 3. Sa dea Bunul Dumnezeu sa se implineasca aceste proorocii ale sfantului Paisie Aghioritul , sa elibereze de sub ocupatie otomana toate teritoriile furate de Imperiul Otoman indiferent in ce perioada a timpului , precum Ciprul si altele . Dupa cum spun proorociile , Turcia va fi zdrobita din temelii , iar turcii se vor imparti in trei , o parte se va increstina , o parte va fi ucisa ,(trecuta prin sabie , conform proorociilor ) iar o parte va fugi in Asia . Constantinopolul va fi eliberat si predat Greciei , iar marea catedrala Sfanta Sofia , va fi eliberata de paganii care au transformat-o in geamie si au batjocorit cea mai mare catedrala ortodoxa a timpurilor , au razuit si acoperit icoane unice , au mazgalit-o cu insemne pagane pe cupola si pe pereti , doar unde nu au putut , au ramas icoanele in mozaic , o capodopera unica in lume .

  • Maria, te rogi sa se implineasca profetia ??? nu e o dorinta cam sadica ??? stii cati oameni vor pieri in luptele descrise de parintele Paisie ? stii cate focoase nucleare vor zbura peste capul tau ??? stii ca iarba verde si apa curata vor deveni amintire??? chiar vrei sa se ajunga la toate astea doar ca sa se elibereze Constantinopolul, din care oricum nu va mai ramane nimic, decat catedrala ???
   eu sper sincer sa nu fie asa sau sa fie cat mai tarziu…

 4. Atat timp cat Putin e presedinte, nimic in afara agendei satanice nu se va intampla. Daca sistemul are in program distrugerea actualului Istanbul, ea se va intampla chiar si sub Putin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s