Legătura dintre virusul Zika și țânțarii modificați genetic. În cazul gravidelor infectate, virusul produce, se pare, nașterea copiilor cu microcefalie – o afecțiune incurabilă care se manifestă prin deformarea capului. Organizația Mondială a Sănătății a avertizat recent că boala Zika s-ar putea extinde în toate statele de pe continentul american

Organizația Mondială a Sănătății a avertizat recent că boala Zika s-ar putea extinde în toate statele de pe continentul american. Boala care provoacă panică și din cauza căreia copiii se nasc cu o malformație imposibil de corectat ar putea deveni o pandemie, spune OMS.

Ce legătură există între virusul Zika și țânțarii modificați genetic? Epicentrul izbucnirii bolii, același în care compania britanică Oxitec a răspândit insecte modificate genetic

Zika este o boală transmisă de țanțari care în majoritatea cazurilor trece neobservată. În cazul gravidelor infectate, ea produce, se pare, nașterea copiilor cu microcefalie – o afecțiune incurabilă care se manifestă nu doar prin deformarea capului, ce are dimensiuni sub cele normale, ci și prin traumatisme cerebrale.

Momentan „nu s-a putut stabili o legătură cauzală între infecția Zika în perioada sarcinii și microcefalie”, dar toate datele colectate până acum arata în această direcție și sunt „extrem de îngrijorătoare”, susține OMS.

Brazilia este considerată acum epiecentrul izbucnirii bolii pentru că aici au  fost înregistrate, din octombrie și până acum, 4.000 de cazuri de copii născuți cu microcefalie.

În examinarea unei potențial de extindere rapidă a pandemiei este necesar să aibă în vedere toate soluțiile posibile, pentru ca pe viitor prevenția să fie cat mai eficientă posibil, scrie theantimedia.org. În acest sens, trebuie amintit un eveniment semnificativ care a avut loc în 2015.

Compania britanică Oxitec a ieșit la rampă în 2012, cu „țânțarul modificat genetic”, și pe care l-a denumit „țânțarul bun”. În 2015 a început să fie testat într-o localitate din Brazilia cu 460.000 de locuitori pentru a stopa propagarea febrei dengue. O furgonetă răspândea zilnic mii de țânțari în cartierul Cecap-Eldorado, unde acum doi ani s-au înregistrat 80% dintre cazurile de dengue din municipiu. Febra dengue are ca agent de transmitere țânțari Aedes care răspândesc și virusul Zika – și chiar „dacă ei nu pot zbura mai mult de 400 de metri, susține OMS, pot fi transportați accidental de oameni dintr-un loc în altul”.

În iulie 2015, la scurt timp după ce primii țânțari modificați genetic genetic au fost lansați în sălbăticie, în Juazeiro, Oxitec anunța cu mândrie că ” a reușit cu succes să controleze larvele Aedes aegypti, care răspândesc febra dengue, Chikungunya și virusul Zika, prin reducerea populației țintă cu mai mult de 90%,  iar numărul cazurilor de dengue a scăzut de la 133 la unul singur.

Deși asta putea suna drept un succes uluitor – și, probabil, a fost – trebuie să se ia în calcul o situație alarmantă.

Tulpina specială de țânțari modificați genetic , OX513A, creată de Oxitec, este modificată genetic astfel încât marea majoritate a urmașilor săi va muri înainte de maturizare, susține Dr. Ricarda Steinbrecher publicat preocupări într-un raport ,în septembrie 2010, într-un studiu apărut înainte de lansarea insectelor modificate genetic .

Temerile ei, împărtățite și de alți oameni de știință, par să fi fost ignorate.

Acești țanțari modificați genetic lucrează pentru a controla populațiile sălbatice, potențial purtătoare de boli într-o manieră foarte specifică. Numai țânțarii masculi Aedes ar trebui să fie lansați în natură pentru a se împerechea cu cei de sex feminin nealterați.

Țânțarii modificați genetic se împerechează în libertate cu femelele sălbatice și transmit „gena letală” urmașilor lor, astfel încât țânțarii din noua generație mor înainte de a deveni adulți. Potrivit unui document clasificat al Comisiei Direcției pentru Agricultură, din februarie 2015, Brazilia este al treilea cel mai mare „consumator de  antimicrobiene în producția de hrană pentru animale”. Adică, Brazilia este pe locul trei în lume în utilizarea de tetraciclină în produsele alimentare. Un studiu realizat de Societatea Americană de Agronomie afirmă că „Se estimează că aproximativ 75% din antibiotice nu sunt absorbite de animale și se evacuează în deșeuri.” Unul dintre antibiotice (sau substanțe antimicrobiene) nominalizat în mod special în acest raport pentru persistența sa este tetraciclina.

Un document confidențial Oxitec intern din 2012 susținea că rata de supraviețuire ar putea fi și mai mare de 15% – chiar și cu un nivel scăzut de tetraciclină prezent. „Chiar și cantități mici de tetraciclină pot reprima ” ingineria letală După cum a explicat Dr. Ricarda Steinbrecher, chiar și în absența acestei tetracicline, o ” sub- populație” de țânțari Aedes modificată genetic ar putea, teoretic, dezvolta și prospera, fiind „capabilă să supraviețuiască și să înflorească în ciuda oricăror „eliberări de țânțari modificați genetic care încă au gena intactă”. – activenews.ro

Publicitate

11 gânduri despre &8222;Legătura dintre virusul Zika și țânțarii modificați genetic. În cazul gravidelor infectate, virusul produce, se pare, nașterea copiilor cu microcefalie – o afecțiune incurabilă care se manifestă prin deformarea capului. Organizația Mondială a Sănătății a avertizat recent că boala Zika s-ar putea extinde în toate statele de pe continentul american&8221;

  1. ,,,,,este posibil ca pri imperecherea tintarilor modificati gentic cu ci salbatici si sub efecul antibioticilor sa apara o noua sbspecie capabila sa conduca la modificarea virusului Zika capabil sa conduca la aparitia bililor genetice la OM……Ioan.

  2. adk este vb despre o noua arma impotriva rasei albe. Din 2011 se studiaza chestiunea, doar ca le-a dat-o alora de se reproduc ca iepurii in timpul carnavalului. Vin multi fraieri albi care sa se dea la nurii negreselor harnice de cur ( se chiama sambain limbaj protocolar) si deci vectorii sunt asigurati gratis de catre firmele de turism. daca cineva mai re nevoie de declaratie de razboi, poate s-o astepte in biserica! eu cred ca razboiul a inceput de mult… tinta? rasa alba, crestinii si resursele de apa si [etrol. Bafta la toata romanimea!

  3. DOUA VIDEOURI, DE URMARIT CU ATENTIE:
    2012 şi schimbarea conştiinţei, demascate – evenimente şi învăţături fabricate de illuminati

    Frauda medicamentelor – BEPPE GRILLO
    ”În 1941, IG Farben construieşte cea mai mare industrie chimică din lume la Auschwitz, profitând de mâna de lucru din lagărul de concentrare pentru fabricarea gazului Zyklon B. La procesul de la Nürenberg au fost declaraţi vinovaţi de genocid, sclavie, furt şi alte crime, 24 de responsabili ai Companiei IG Farben. Tribunalul de la Nürenberg a divizat Compania IG Farben în BASF, BAYER şi HOECHST. Toţi aceşti responsabili au fost însă eliberaţi în 1952, la numai un an după ce fuseseră condamnaţi, cu ajutorul lui Nelson Rockefeller, fostul lor patron comercial, la vremea aceea ocupând funcţia de Ministru al Afacerilor Externe al SUA. O dată eliberaţi, cei care se aflaseră în conducerea Companiei IG Farben s-au infiltrat în economia germană, ocupând funcţii foarte importante. Până în anii ’70 consiliul director pentru societăţile BASF, BAYER şi HOECHST era constituit din membrii ai partidului nazist. Începând cu 1959 aceştia îl finanţau pe tânărul Helmut Kohl. Prin susţinerea politică a acestuia din urmă, cele trei filiale rezultate din IG Farben erau la momentul acela de 20 de ori mai puternice decât societatea mamă înfiinţată în 1941. Organizaţia nazistă de mondializare asociată lui Rockefeller, a constituit o reuşită totală, şi deja de multă vreme piaţa chimiei farmaceutice a planetei a fost şi este controlată, organizată şi administrată pentru a asigura expansiunea industrială mondială a chimiei farmaceutice.”

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s