Un VIRUS misterios a UCIS 20 de soldați din Ucraina, separatiștii pro-rusi, dau vina pe un laborator american aflat in apropiere

Începând cu primele zile ale lunii decembrie, si-a facut aparitia un nou virus ciudat, care a dus la infectarea personalului militar în estul Ucrainei.

Mysterious Virus Kills 20 Ukrainian Soldiers, Separatists Blame U.S. Lab

Până în prezent, nimeni nu stie din ce tulpină provine, iar mass-media centrală din vest a neglijat să o raporteze. O actualizare recentă de la de agenția de știri internationala din Donbass (care pare a fi un site separatist pro-rus) sugerează că virusul are o origine americană.

Tulpina, care a fost numita „Gripa Californiana”, a provocat moartea a 20 de soldați din Ucraina și alti peste 200 sunt spializati. Virusul produce febră mare, pare imun la medicina modernă, și persoanele infectate care mor, cedează în termen de 2 zile. Potrivit vice comandantului separatiștilor pro-ruși, virusul „s-a scurs” de la un laborator de cercetare care se află în apropiere de orașul Harkov, condus de „experți militari americani.”

Indiferent de originea sa, virusul a început să infecteze de asemenea si populația civilă, și se raspandeste tot mai mult prin orașul ucrainean Kramatorsk. Medicii de pe partea ucraineană a frontierei, nu au reușit să identifice tulpina virală, deoarece laboratorul de care au nevoie, se află în teritoriul separatist.

Dacă acest virus este real și ratele de infectare actuale sunt corecte, atunci ar avea o rată a mortalitatii de peste 1%. Acest lucru ar face să fie aproape la jumatate ca periculozitate, față de cum a fost gripa spaniolă din 1918, dar semnificativ mai letală, decât un virus gripal obișnuit. – infowars.com

Despre situatia din Ucraina, puteti afla mai multe, urmarind subiectele de la categoria: Ucraina

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s