INCREDIBIL! SECUII DIN ARDEAL VOR SA RIDICE ARMATA IMPOTRIVA ROMANIEI!

O publicație de limbă maghiară care circulă în județele din Transilvania, Szekely Ido, a publicat în numărul său din 9 ianuarie un „apel de recrutare” din partea unui auto-proclamat „Guvern al Republicii Secuiești”, informează Dan Tănasă pe blogul său.

O revistă de limbă maghiară din Ardeal publică un apel de RECRUTARE pentru "Armata Națională Secuiască". "Armata" vrea "eliberarea pământului secuiesc de sub ocupația provizorie română"

Apelul este semnat de un anume Incze Gyula și îi îndeamnă pe secui să se înscrie în „Armata Națională Secuiască”. Obiectivul acestei „armate” este „eliberarea Pământului Secuiesc aflat sub ocupație română provizorie, iar în baza autodeterminării secuiești, are ca scop apărarea Statului Secuiesc independent, ca viitoare provincie a Sfintei Coroane Maghiare”, arată sursa citată.  În apel se face referire la arestarea celor doi etnici maghiari suspectați de terorism.

Iată textul publicat în revistă, tradus de Centrul European de Studii Covasna – Harghita, via Dan Tănasă:

„Apelul de recrutare al guvernului secuiesc emigrant

Guvernul Republicii Secuiești Ministerul de interne 1/2016

Bărbați secui!

Din cauza faptului că în ultimii ani, România a urgentat și a făcut mai agresivă strategia națională de asimilare împotriva locuitorilor maghiari indigeni, iar în momentul de față îi persecută, prin pretexte ridicole, pe patrioții secui care luptă deocamdată prin instrumente legale pentru Autodeterminarea Pământului Secuiesc,

Din cauza faptului că nimeni din partea Guvernului Ungar nu are curajul să se ocupe de cauza autodeterminării poporului secuiesc și maghiar, văzând aceste lucruri, statul terorist român colonizator recurge la instrumente mârșave și ilegitime.

Noi, membrii Guvernului Secuiesc emigrant – înființat în luna noiembrie a anului 2015- am hotărât să înființăm Armata Națională Secuiască, al cărei scop primordial este eliberarea Pământului Secuiesc aflat sub ocupație română provizorie, iar în baza autodeterminării secuiești, are ca scop apărarea Statului Secuiesc independent, ca viitoare provincie a Sfintei Coroane Maghiare.

Divizia Secuiască, cea care a înfruntat în anii 1918-1919 zeci de supraviețuitori români, a apărat Patria Maghiară în fața prădătorilor români nemernici! Niciodată nu a pierdut o luptă! Bărbați secui! Trăim vremuri istorice! Poporul laș nu are patrie! Înscrieți-vă în Armata Națională Secuiască! Organizarea și perfecționarea armatei se petrec pe teritoriul actual al Ungariei ciuntite.

Înscrieri: e-mail: szekelynemzetihadsereggmail.com

Nyiregyhaza / 1 ianuarie 2016 În numele Guvernului Secuiesc emigrant: Incze Gyula, ministru al apărării

Nota redacției: – Atâta timp cât statul român își ignoră propriile-i legi și arestează doi tineri secui – numiți nevinovați pe bună dreptate – din cauza unor păcate fabricate, nu poate fi zadarnic nimic din ceea ce urmărește trecerea puterii române la sentimente mai bune; – Considerăm că mai eficientă este aplicarea la maxim și introducerea arsenalului nesupunerii civice, dar poate că greșim; – Noi considerăm că drumul care trebuie urmat nu este cel al luptei armate, însă nu suntem posesorii exclusivi ai adevărului! – Considerăm că acest lucru trebuie analizat pentru ca nu cumva să servească drept alibi pentru statul român terorist, pentru aplicarea unui tratament mai dur față de secui, mai ales în situația în care guvernul ungar nu se implică în cazul celor doi tineri arestați fără vină! – Cert este că suntem de părere că importantă este asigurarea sprijinului din partea avocaților , deoarece are loc un proces-simulacru și știm din ce cauză se întâmplă acest lucru. Știm și că este doar începutul! In opinia noastră, cei care trăiesc și care dispun de cunoștințe juridice necesare, să organizeze echipa de consilieri care să vină în ajutorul celor arestați, a familiilor acestora”. Sursa: Szekely Ido nr. 2 din 09.01.2016 (traducere a Centrului European de Studii Covasna – Harghita)

activenews.ro

IOHANNIS/CIOLOS/PARLAMENTUL ROMANIEI –  NU SPUNETI NIMIC??? NE LASAM CHIAR ASA CALCATI IN PICIOARE DE MIZERIILE ASTEA???

INTELEG CA SUNTETI DOAR NISTE MARIONETE, DAR SI ALEA DIN CAND IN CAND MAI PUN PICIORUL IN PRAG!

Publicitate

4 gânduri despre &8222;INCREDIBIL! SECUII DIN ARDEAL VOR SA RIDICE ARMATA IMPOTRIVA ROMANIEI!&8221;

 1. Este ft interesanta dar si ciudata traiectoriile astea, si totul este trasat si indicat din afara, pt ca nunumai la noi se intampla chestii de genul asta, uitativa la fosta yugoslavie, uitativa in spania cu tara bascilor, uitativa in ucraina, unde nu merge cu chestii de alde minoritati se introduc masiv imigrannti, revenind la noi si din cate am observat cei ce doresc razboaie civile mizeaza pe cartea tinutul secuiesc nicidecum pe autonomie si zic asta pt ca papusarilor la ce lear mai trebui diverse autonomii daca scopul lor este altul, adica n.w.o ?!

 2. Citez:

  3. Hiperdemocrația

  (2060). Extenuată de războaie şi de revolte sociale, populația lumii va accepta cu brațele deschise „crearea unui guven mondial democratic“. Acesta va fi un sistem colectivist, în care toată lumea lucrează pentru„binele comun“ (știm cu toții ce înseamnă acest „bine comun“ încă din vremea comunismului).

  de aici:
  https://vremuritulburi.com/2016/01/19/cum-vad-papusarii-noua-ordine-mondiala-multe-dintre-aspectele-gandite-de-ei-au-inceput-deja-sa-se-intample/

 3. TOTUL ESTE COMANDAT,ZDRENTELE ASTEA DE SATANISTI NU SE LASA.
  DACA LA NOI NU A FOST NICI O „REVOLUTIE” A TREBUIT S-O CREEZE CHIAR NUMAI ASA UN INCEPUT,NU LE PLACE LINISTEA, VOR SA „INTERVINA” SA „INSTAUREZE DEMOCRATIA” LOR,DAR NUMAI ACOLO UNDE SUNT INTERESATI,UNDE AU DE JEFUIT.
  Sunt tare curioasa cum vor actiona,ce motive vor invoca in MOLDOVA.

 4. Ce face SRI-ul ? Sau se face ca nu vede , nu aude , sau joaca dupa cum le canta broscoiul Soros .
  Pana la urma cei doi au fost arestati , ca nu se intelege din articol , nu-i clar !

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s