FIFA – Forum Satanist, a cenzurat numele Domnului si Dumnezeului nostru Iisus Hristos

FIFA, organismul suprem al fotbalului mondial,  a cenzurat un mesaj creștin al brazilianului Neymar, cu ocazia decernării premiului „Balonul de Aur”, informează Corriere dello Sport.

Brazilianul Neymar, jucător la FC Barcelona, a fost beneficiat de un film de prezentare realizat de forul mondial, exact ca și ceilalți candidați la câștigarea Balonului de Aur. În timpul filmulețului, au fost prezentate imagini de la finalul partidei Barcelona – Juventus, din finala Ligii Campionilor, în care brazilianul purta pe cap o bandană pe care avea înscripționate cuvintele: 100% Iisus.

Internauții au observat însă, imediat, că pe FIFA a acoperit textul de pe bandana brazilianului, stârnind furia fanilor din întreaga lume. Forul mondial, zguduit de un scandal monstru de corupție în ultimele luni, s-a justificat afirmând că nu a dorit să lezeze sensibilitățile jucătorilor de altă religie.

Aceasta nu este prima ocazie în care FIFA cenzurează exprimarea religioasă a fotbaliștilor. În 2002, organismul de la Zurich a decis să interzică echipelor să se roage pe teren, după ce naționala Braziliei s-a rugat după finala Cupei Mondiale câștigate în fața Germaniei. – activenews.ro

În filmulețul de prezentare, imaginile incriminate se observă la minutul 0:37.

Urmariti va rog si:

Saracia din Brazilia si Campionatul Mondial de Fotbal

Publicitate

4 gânduri despre &8222;FIFA – Forum Satanist, a cenzurat numele Domnului si Dumnezeului nostru Iisus Hristos&8221;

 1. Ce ma bucura astfel de vremuri…si ma gandesc din ce in ce mai des la esenta Sf Prooroc si Inaintemergator al Domnului si Dumnezeului nostru Iisus Hristos…”pocaiti-va caci s-a apropiat Imparatia Cerurilor”.
  Dragii mei…vine vremea cand se vor separa grau de neghina si se vor implini Fericirile.
  Doamne Iisuse Hristoase,vino Mantuitorule si in casa celui mai pacatos dintre pacatosi de ma ridica la Slava Ta…ajuta necredintei mele,Imparate Ceresc!

  Slava Preasfintei Treimi si Preasfintei Nascatoare de Dumnezeu si pururea Fecioara Maria !

  • De unde stii si pe ce te bazezi? A innebunit lumea asta cu satanistii… li se face atata reclama, uneori gratuita. Unele stiri sunt defapt niste mizerii…

 2. Într-o carte pe care Henry Kissinger a numit-o „strălucită şi provocatoare… greu de respins“, insiderul Jacques Attali confirmă faptul că bancherii „Iluminați” sunt în curs de impunere a unei hidoase „Brave New World“ asupra omenirii, una care n-are nicio conexiune cu frumuseţea, bunătatea,…
  Scopul final al NOW.
  Aproape de sfârșitul cărții, Attali ne spune scopul final al Noii Ordini Mondiale: distrugerea omenirii. El afirmă că hiperdemocrația va fi un Guvern mondial unic, stabilit de către ONU, care va impune forțat fiecărui cetățean obligații față de mediu și față de alte persoane.
  http://www.comisarul.ro/politic/cutremurator/ce-ne-pregateste-guvernul-din-umbra-a_677683.html

  Incepe Forumul de la Davos. Provocarile: noua revolutie industriala si toate crizele actuale
  Editia din acest an a Forumului Economic Mondial se anunta mai provocatoare ca niciodata pentru liderii politici si elitele financiare din lumea intreaga. Tema generala a Forumului este „A Patra Revolutie Industriala”, dar, in subsidiar, alte subiecte de actualitate vor genera discutii largi intre participanti.
  http://www.business24.ro/davos/stiri-davos/incepe-forumul-de-la-davos-provocarile-noua-revolutie-industriala-si-toate-crizele-actuale-1567926

  Martiriul Brancovenilor
  http://aqvlia.blogspot.ro/2016/01/martiriul-brancovenilor.html

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s