TURCIA manata de PAPUSARI a facut primul pas spre CONFLICTUL GLOBAL care este pe cale sa inceapa

Turcia l-a amenintat pe Putin sa Opresaca Bombardarea ISIS „, cu doar cateva zile înainte de a doborâ avionul. 

Turcia a doborât un avion militar Su24, care sustin ei, ar fi încălcat spațiul aerian turc, acest lucru se intamplă la doar câteva zile după ce Turcia a amenințat Moscova cu consecințe grave” în cazul în care va continua bombardarea ISIS în Siria, informeaza infowars.com.

Avionul zbura la o altitudine de 6,000m (19,685ft), când a fost mitraliat de către armata turcă, înainte de a se prabusi deasupra teritoriului sirian.

Președintele rus Vladimir Putin a numit actul ca fiind o lovitură de cuțit în spate efectuată de complici ai terorismului.”

Incidentul a avut loc, la doar câteva zile după ce oficialii turci au avertizat Rusia înceteze imediat actiunile saleîmpotriva ISIS, asta după ce avioanele rusesti au bombardat regiunile de frontieră. Ankara este nemulțumită că civilii care aparțin populației turkmenă si care sunt ferm antipreședintele Assad, vor fugi în Turcia și vor crea un nou aflux de refugiați.

Dupa ce a acuzat Rusia de atacuri impotriva rebelilor anti-Assad, Turcia l-a convocat la discutii pe ambasadorul rus Andrey Karlov.

Doboraraea avionului rusesc poate fi o formă foarte  periculoasă de răzbunare pentru  cele două luni de bombardamente efectuate de Vladimir Putin asupra ISIS.

Deși este o țară membră NATO, un potop de dovezi arată că Turcia este de fapt aliat cu ISIS și a ajutat organizația teroristă prin asigurarea transportului de petrol în condiții de siguranță și a finantat vânzărilor de petrol pe piața neagră.

800.000.000$ este valoare petrolului pe care ISIS l-a vândut Turciei, un presupus aliat al SUA. Camioanelor apartinant Statului Islamic le este permisa trecerea fara nici o problema, înainte și înapoi, între regiunea controlata de ISIS, Raqqa și Turcia.

Documentele prezentate de Nafeez Ahmed, prezinta o gramada de informații recuperate de la un raid efectuat în această vară, asupra unei cladiri apartinand ISIS si care confirmă faptul că „relațiile directe între oficialii turci si membrii ISIS sunt de acum” de necontestat.””

Oficialul din vest care a făcut această descoperire a adăugat, de asemenea, că Turcia este aliată cu al-Sham Ahrar și Jabhat al-Nusra, două ramuri Al-Qaeda din Turcia, care se luptă să-l răstoarne pe Assad.

Un fost tehnician de comunicații ISIS a declarant de asemenea pentru Newsweek, că o parte din treaba lui era să „facă legătura dintre comandanții si capitanii ISIS din Siria, cu persoane din Turcia.”

„Comandanții ISIS ne-a spus să nu ne temem de nimic, pentru că ei sunt intr-o cooperare deplină  cu turcii”, a mai declarant el.

Deși datele radar de zbor par să arate că jetul rusesc a încălcat spațiul aerian turcesc, unii au subliniat faptul că, având în vedere viteza jetului, deasupra teritorului turc ar fi fost doar pentru o perioadă de aproximativ nouă secunde, ceea ce sugerează că decizia de a dobora avionul, a fost o una mai mult decat exagerată.

View image on Twitter

Avionul rusesc ar fi fost surprins deasupra spațiului aerian turc pentru 2 km. La viteza jetului, asta inseamna 9 secunde

Un video efectuat la locul unde unul dintre piloții ruși a aterizat, ii arată pe rebelii care s-au adunat în jurul corpului său, scandând Allahu Akbar„. Rapoarte separate susțin că pilotul era încă în viață când a ajuns la sol și ulterior a fost ucis de rebeli.

Dar Turcia nu facea aceste afaceri doar de capul lor, ei au fost mereu sustinuti din spate de Statele Unite si celelate  state aliate lor, toate beneficiind ani intregi de pe urma petrolului ieftin vandut de Statul Islamic. Acesta a fost si motivul pentru care SUA nu atacat niciodata serios organizatia terorista ISIS.

Pai daca vroiau cu adevarat sa-i extermine pe jihadisti, le distrugeau sondele petroliere si gata, nu ar mai fi avut sutinere financiara si mureau singuri, nici nu trebuia sa-i bombardeze direct. Dar SUA, Turcia, Israel, Arabia Saudita si ceilalti aliati orientali, nu numai ca au luat petrol ieftin de la ei, dar tot ei erau cei care mai apoi le vindeau si armele cu care sa isi continue ascensiunea din Siria si Irak.

Acum insa, odata cu intrarea Rusiei in zona, isi vad toate planurile date peste cap si lucrul acesta deranjeaza. Nu uitati ca inainte ca Rusia sa intre in acest conflict, au fost vehement si pe fata avertizati de americani sa nu o faca. Acum poate observa toata lumea, adevaratul motiv. Cine se mai indoieste, ori nu intelege nimic, ori e rau intentionat.

Elitele au doua scenarii mari si late acum:

1. Rusia se retrage din zona dupa aceasta amenintare, care este pe fata si vor recastiga in acest fel controlul in zona. Fara ajutorul Rusiei la un moment dat va cadea si Al Assad si elitele isi vor putea instaura ei atunci un guvern marioneta, moment in care nu vor mai avea nevoie de ISIS pentru a lua petrol ieftin, sceanriu care nu ar fi exact ce isi doresc, dar care s-ar incadra in planul lor de cuceriere treptata a intregii zone arabe, culminand la un moment dat cu cucerirea Iranului.

2. Scenariul doi este si cel care este cel mai pe placul papusarilor, Rusia ataca Turcia si se isca un razboi mondial, o metoda mult mai rapida in viziunea lor de a instaura controlul total asupra intregii planete si de a impune Noua Ordine Mondiala mult visata.

Ce va urma nu se stie, dar eu unul sunt convins ca Rusia nu va ceda asa usor.

Urmariti va rog si:

Iar pentru a intelege si mai bine cat de incordata este situatia la nivell global, urmariti va rog si subiectele de la categoriile:

Al treilea razboi mondial si Criza economica

10 gânduri despre &8222;TURCIA manata de PAPUSARI a facut primul pas spre CONFLICTUL GLOBAL care este pe cale sa inceapa&8221;

  1. Cei doi piloti s-au catapultat , am vazut imagini clare , insa cand au ajuns la sol , au fost impuscati de rebelii anti-Assad care erau in zona . Situatia este extrem de tensionata . Ce nu inteleg eu este faptul ca NATO , se aduna repede sa decida ce ? Daca ar fi fost invers , Rusia sa fi doborat un avion al Turciei , care tot este membra NATO , as spune ca acest NATO , ar fi „lezat” ca o tara membra a fost provocata de Rusia , dusmanul lor de moarte , insa cum lucrurile s-au intamplat invers , de ce se intrunesc si ce vor ?
    Sa inceapa razboiul , pe ce motiv ? Rusia este indreptatita sa raspunda pe masura si o va face , iar daca si ei vor raspunde , probabil ca se vor alatura Rusiei , Iranul , China si alte state , iar razboiul va incepe de la acest incident , cand ne gandeam ca va incepe din Ucraina .

  2. Daca vom asista la nefericita situatie in care Rusia va intra in conflict cu Turcia ,ii vor alunga pe otomani din Costantinopole. Iar daca papusarii isi vor baga coada , va interveni si China plus alte tari foste sovietice. Prapad si dezastru, arme sofisticate , nimicire in masa ,civilzatia pusa la pamant. Multi afirma ca un conflict nuclear e fara sens si fara tabara victorioasa. Mai bine asa,macar neam de papusar sa nu triumfe. Poate vor ramane in viata cei care merita si lumea va fi mai buna. Fara bani, averi ,egoism si discrepante sociale.Milioane de saraci si elite care conduc discretionar. Cred cu tarie ca popoarele care nu se vor indeparta de credinta crestina vor trece si peste al Treilea Razboi Mondial inceput la 30 sept 2015 !

    • Nu cred ca se ajunge laarme atomice intrucat ,,munca” papusarilor se naruie caci nu se va mai putea trai pe o planeta iradiata si in afara de asta nici ,,mesia” mult asteptat de ei nu ar mai putea sasi faca prezenta caci tot om va fi influientat de diavol si mai ales inscaunat la ierusalim

  3. Grav ,Putin se lupta singur si nu are nicio sansa.Europenii s-au pus la adapost sub obladuirea SCHIZOFRENICILOR care si-au atins scopul instaurand NOM,si cu toate astea Germania nu se simte confortabil fiind la mana Americanoizilor cu gazul.Sa dea Dumnezeu sa aiba ajutor de la CHINA,dar si acest ajutor il va costa pe Putin.Cu toate astea Putin nu trebuie sa se lase ingenunchiat.

    • Din pacate China nu este decat un alt experiment al papusarilor. Deci nu se poate conta pe chinezi care mai nou, sub influenta circumcisilor americani iata ce implementeaza la nivel guvernamental,

  4. anca,
    Eu n-as zice deloc ca Putin n-are nicio sansa (Rusia este inarmata pana in dinti , nu are datorii externe , are in tezaur sute de tone de aur , are bogatii din tot ce vrei , iar Germania este constransa de marile companii nemtesti din Rusia , iar la nivel economic Germania depinde mult de Rusia . De ce crezi ca Merkel a lasat-o mai moale cu criticele si sanctiunile impuse de SUA pentru Rusia ?
    Apoi , vezi tot aici pe blog , un subiect mai nou , despre proorociile Sfantului Paisie Aghioritul . Eu le stiu , am si comentat despre ele , pentru ca am cartea cu aceste proorocii .
    Rusia va avea un rol determinant pe continent in beneficiul celor buni si in esecul celor rai din Vest , SUA cu acolitii ei .

  5. Maria,sa dea bunul Dumnezeu sa fie cum spui dar nicio data nu te increde decat in fortele tale.Daca Putin ar fi inarmat pana-n dinti asa cum spui,nu ar sta pe ganduri si le-ar trage o chelfaneala Turcilor, ISIS si la toti cei care ataca Rusia ,chiar pe nedrept in aceste timpuri,mai ales ca Turcii din cate inteleg din articole au fost complet neloiali din punct de vedere militar.
    Cu Dumnezeu inainte!

  6. anca,
    Tu nu intelegi ca SUA si NATO , adica PAPUSARII , l-au pus pe fanaticul „sultan” Erdogan , sa doboare avionul rusesc , care , din ultimele informatii , a fost urmarit si doborat ca sa provoace Rusia si sa inceapa conflictul mondial . Ei asta asteapta acum , ca Rusia sa riposteze si RAZBOIUL dorit de ei sa se declanseze .Tu crezi ca Rusia se teme de Turcia ? Putin stie ca sacalii stau la panda , dar nu vrea sa le dea apa la moara cand vor ei si poate n-are chef sa intre intr-un razboi ca sa faca pe plac Ocultei .
    Un razboi presupune distrugeri terestre si umane . Deocamdata vor distruge ISIS si prin ISIS se lupta cu SUA , NATO si Turcia , pana la urma , pentru ca , n-ai vazut , Turcia e mana-n mana cu ISIS . Razbunarea lui Putin este sa distruga complet ISIS , iar prin asta papusarii vor mai sta o perioada cu botul pe labe .

Lasă un comentariu