Actiunea de defaimare a ziarelor on-line alternative continua! Moise Guran printre artizani!

Dupa ce HOT NEWS – DIVIZIA PRESA A SRI – a dat semnalul MINERIADEI ONLINE, A FOST RANDUL ONG-URILE LUI SOROS sa continue redactarea LISTEI NEGRE. Ei nu s-au oprit doar la nume de ziare CI au continuat sa caute numele proprietarilor , adresele lor si in unele cazuri au publicat pana si CODURILE NUMERICE PERSONALE, informeaza fluierul.ro.

Moise Guran face publică o LISTĂ NEAGRA a siteurilor „suspecte”, inclusiv DATELE PERSONALE ale unor persoane.

Autorul Listei Negre, un ONG-ist numit Florin Badita, este organizatorul „Zilei fără pantaloni la Metrou” și vrea să „se bată cu Biblia 6 ore”

Pe lista respectivă, însă, apar și datele personale ale celor care au legături cu siteurile în cauză, inclusiv Codul Numeric Personal sau adresa de domiciliu.

Conform legii 677 din 2001, datele cu caracter personal pot fi prelucrate doar cu acordul „expres și ne-echivoc” pentru acea prelucrare.

Acesti indivizi care fac LISTE NEGRE cu date personale INCALCA LEGEA

Autorul listei declara pentru Metropotam că unul din obiectivele sale este acela de a organiza un eveniment care „implică o bâtă și lucruri pe care să le spargem”,

Conform aceleiași surse, același Florin Bădiță vrea să lupte cu „îndoctrinarea religioasă din școli” și să se „bată cu Biblia in 6 ore”.

ONG-istul Florin Bădiță „mana care a facut LISTA NEAGRA” mărturisește că a fost consultant la Banca Mondială.

Pe lista făcută publică de Moise Guran se găsesc, printre altele, siteuri precum Știri pe surse, Doxologia.ro( siteul Mitropoliei Moldovei), Reporter Virtual, ActiveNews, Fluierul.ro dar și În Linie Dreaptă.ro.

Aceste siteuri au în comun faptul că nu s-au grăbit să acuze Biserica Ortodoxă după incidentul din Colectiv sau pur și simplu au alte păreri decât mass-media.

Multe dintre aceste site-uri au aratat manipularea facuta de ONG-urile lui SOROS in ultimele doua saptamani

Preluare partiala: Active News

IATA „LISTA NEAGRA” facuta de ONG-urile lui SOROS, de omul sistemului MOISE GURAN si de HOTNEWS – DIVIZIA PRESA a SRI. FLUIERUL.RO E PE „LISTA NEAGRA”:

Click aici pentru „LISTA NEAGRA” facute de ONG-urile lui SOROS cu ziarele online si proprietarii lor pe care vor sa le interzica

Observati ca nu numai pe primul „Sheet” dar si pe paginile urmatoare se folosesc DATE CU CARACTER PERSONAL – adrese si CNP-uri.

Comentariu VT:

Dupa cum se vede alaturi de fluierul.ro, activenews si altele care au fost initial incluse si intr-un articol al hotnews.ro, vremuritulburi.com apare si el pe noua lista.

Cititi va rog si articolul:

Tovarăși, fiți vigilenți! :)))

Toate „elementele” care rostesc adevarul si arata si o alta fata a lucrurilor, diferita de presa centrala, trebuie eliminate cu orice pret.

Exact cum am prevazut deja de anul trecut, se va duce o campanie din ce in ce mai agresiva impotriva celor care rostesc adevarul, acum au si cadrul legal sa o faca.

In opinia mea, toate aceste actiuni sunt formate din cativa pasi, iar acum s-a ajuns la pasul in care ziarele online alternative, trebuie puse intr-o lumina cat mai proasta, pentru ca atunci cand se va ajunge la aplicarea legii, sa fie total acoperiti, pentru ca frica de revolata a oamenilor inca ii sperie.

Genul de articole care au deranjat foarte tare in ultimul timp:

Art. 227 din Noul Cod Penal spune urmatoarele:

„Divulgarea secretului profesional

(1) Divulgarea, fără drept, a unor date sau informaţii privind viaţa privată a unei persoane, de natură să aducă un prejudiciu unei persoane, de către acela care a luat cunoştinţă despre acestea în virtutea profesiei ori funcţiei şi care are obligaţia păstrării confidenţialităţii cu privire la aceste date, se pedepseşte cu închisoare de la 3 luni la 3 ani sau cu amendă.

(2) Acţiunea penală se pune în mişcare la plângerea prealabilă a persoanei vătămate.”

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Actiunea de defaimare a ziarelor on-line alternative continua! Moise Guran printre artizani!&8221;

 1. Unde au crescut aceste specimene , cine i-a nascut si educat , cine sunt parintii lor ,de unde au aparut acesti microbi in societatea romaneasca , pentru ca inainte de „89 nu existau ?
  Ptiuuuuui spurcatilor !

 2. Atentie ca jidanii merg pe divide et impera …nu va aruncati cu capu inainte fara a vedea la locul faptei cine sunt slujbasii la divide et impera …chiar acum am scris un mesaj adresat lui Marius Bostan …insa cenzura este chiar acolo unde se striga cenzura raspusul la mesajul scris a fost in engleza guru nu aproba not allowed
  Hotii care striga hotii cam asa se intampla …
  De nu stiati cei care detin fundatii ong uri si afiliatii acestora sunt direct subordonati lui soros fapt pt care i am spus lui Bostan esti un mare bou incaltat si potcovit de iudeo masonerie
  Cu viclenie furati steagul dar nu si Crucea Biruintei
  ..
  Ce ti doresc io tie Dulce Romanie
  Scapa cat mai iute de masonerie …

  Si iarasi spun nu te pune jidan spurcat cu Sfanta Cruce a Rasaritului ca Biruinta Sfanta si Dumnezeiasca este pe acest pamint

  Amin.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s