Conducatorii tarilor europene isi distrug cultura si valorile de dragul „refugiatilor” musumani. Cetatenii europeni incepe să se revolte. Cum se pregateste statul roman sa-i primeasca pe imigranti

Germanii, in special, sunt furiosi după ce elevii au fost rugați să curețe după migranți.

Sa vedem cum se pregateste statul romana sa-i primeasca pe migranti:

Guvernul a aprobat cadrul legal pentru majorarea sumei gratuite acordate unui solicitant de azil: 1.185 lei pentru sezonul rece, si 1.117 de lei pentru sezonul cald.

Nota Redactiei: Mai mult, sunt cetateni romani care dorm pe strazi, FARA CASA SI FARA ADAPOST, cetateni pe care Guvernul “Roman” nu i-a ajutat niciodata cu nimic.

Principala investitie a Guvernului Romaniei in urmatorii ani: constructia si amenajarea de noi si noi centre pentru primirea de imigranti

La suma gratuita acordata unui solicitant de azil: de 1.185 lei pentru sezonul rece, si de 1.117 de lei pentru sezonul cald, se adauga si cazarea gratuita pe care solicitantul de azil o primeste.

Mai mult daca locurile de cazare disponibile sunt complet ocupate, Guvernul ii va da imigrantului bani suplimentari ca sa-si poata inchiria o locuinta.

Fluierul cere tuturor cetatenilor romani sa ceara azil politic in Romania, pentru ca SUNT DISCRIMINATI la ei in tara si sa devina AZILANTI, caz in care vor primi si cazare gratuita si 1185 lei ajutor gratuit lunar. (e o gluma amara dar care reflecta perfect realitatea)

Practic, cei care nu sunt cetateni ai acestei tari, primesc mai multe drepturi si mai multi bani decat cetatenii romani. DISCRIMINARE e putin spus. E pur si simplu o BATAIE DE JOC la adresa cetatenilor romani. – expunere.com

Tot ce trebuie sa stiti despre migratia masiva din ultima vreme, puteti afla citind articolele de la categoria: Criza imigrantilor

Publicitate

8 gânduri despre &8222;Conducatorii tarilor europene isi distrug cultura si valorile de dragul „refugiatilor” musumani. Cetatenii europeni incepe să se revolte. Cum se pregateste statul roman sa-i primeasca pe imigranti&8221;

 1. Ungurii incchid granita(secondati de croati)bulgarii le dau glont la granita(Un migrant afgan a fost impuscat joi seara, intr-un incident, in sud-estul Bulgariei, la frontiera cu Turcia, si a murit in drum catre spital, a anuntat Ministerul bulgar de Interne, relateaza AFP in pagina electronica.)

  „Guvernul ungar a anunțat că a finalizat construcția unui gard de-a lungul graniței de sud cu Croația pentru a opri fluxul cotidian masiv de migranți.
  „Suntem gata pentru a închide frontiera. Guvernul este acum capabil cu sprijinul poliției și armatei de’a sigila frontiera”, spune purtătorul de cuvânt al guvernului a declarat Janos Lazar presei de la Budapesta. Cabinetul va decide zille urmatoare cu privire la o dată ferma pentru închiderea completă a frontiereie, a adăugat el.

  guvernu’ lu peste prajit mareste alocatii la salbaticii veniti de aiurea,care au mai multe drepturi decat cei care au muncit si cladit aceasta tara,Taranul Roman.Mama mea dupa 25 de ani de colectiv si 4 copii crescuti si educati (SINGURA) marinimosul guvern i-a oferit o pensie sociala minima de 400 ron,halal guvern!Fimi-ar scarba de voi si de tot neamu care v-o kkt.

 2. Alternativa la banii de hartie: Auro, o moneda cu valoare intrinseca:
  http://24carate.ro/produs/card-1-auro/

  Atenţie: contul dumneavoastră va fi jefuit în curând

  Este avertismentul pe care îl lansează Günter Hannich, unul dintre cei mai cunoscuţi experţi actuali în materie de crize economice. Günter Hannich afirmă că băncile şi politicienii construiesc un sistem care va prădui conturile cetăţenilor.
  Desfiinţarea banilor lichizi
  Criza bancară din Grecia o arată foarte clar: în lipsa banilor lichizi, este foarte uşor pentru cartelul politico-bancar să acţioneze în perioade de criză. Iar planificata desfiinţare a banilor lichizi îi oferă posibilitatea să întreprindă măsuri drastice.
  În lipsa banilor lichizi, statul şi banca acţionează mult mai agresiv, iar averea dumneavoastră devine o minge de joc în mâinile celor puternici.
  Dobânzi negative
  Da, aţi citit corect: în cazul dobânzilor negative, dumneavoastră ca depunător trebuie să plătiţi banca, pentru că ea vă păstrează banii.
  În ultimele luni, unele bănci au introdus dobânzi negative. O analiză din 30 iulie 2015 a publicaţiei online germane GeVestor, specializată pe investiţii, arată cum statul german profită de această situaţie: în cazul împrumuturilor de stat, veniturile procentuale din capital investit se situau la finalul lunii aprilie 2015, pentru termene de 5 ani, în zona valorilor negative.
  Mai pe înţeles: dacă o persoană împrumută statul german pe o perioadă de 5 ani, acea persoană trebuie să plătească 0,3% pe an.
  Statele îşi doresc introducerea de dobânzi negative ridicate
  Informaţiile de mai sus ne ajută să înţelegem de ce statele sunt interesate atât de mult de introducerea dobânzilor negative. Încă din anul 2008 în momentul de vârf al crizei în SUA au existat planuri de interzicere a banilor lichizi şi de introducere a unor dobânzi negative masive.
  Kenneth Rogoff, recunoscutul economist şi expert în crize economice sin SUA a declarat că planurile prevedeau un nivel de 4 – 5 % pentru dobânzile negative. Între timp, aceste planuri au fost reluate. Însă numai când banii lichizi vor dispărea din cotidian, cartelul financiar format din bănci şi politicieni va avea mână liberă.
  „Băncile centrale ar putea impune mai uşor dobânzi negative în acest mod, pentru a înviora economia. Banii de hârtie reprezintă obstacolul decisiv în continuarea scăderii dobânzilor băncilor centrale. Înlăturarea lor ar fi o soluţie foarte simplă şi elegantă pentru această problemă.“ (sursă: http://www.cesifo-group.de/de/ifoHome/presse/Pressemitteilungen/Pressemitteilungen-Archiv/2014/Q4/press_20141119_rogoff.html )
  Concluzie

  Dispariţia banilor lichizi, asociată cu introducerea dobânzilor negative, îl va aduce pe cetăţeanul de rând în imposibilitatea de a-şi apăra veniturile împotriva rapacităţii sistemului politico-bancar.
  Iată de ce astăzi, mai mult decât oricând în istoria sistemelor monetare, investiţiile în aur fizic redevin alternativa de refugiu pentru păstrarea valorilor. Iar pentru aceasta nu este necesară achiziţia unor lingouri costisitoare, de ordinul zecilor de mii de Euro. Unitatea Valorică la Purtător cu denumirea de 1 Auro (card cu 1g aur de 24k) este o investiţie accesibilă oricărui buzunar.
  Auro, nu Euro

 3. Intradevar strigator la cer. In timp ce bietul roman doarme prin gari si canale statul roman clasa politica jegoasa aproba tot felul de privilegii la tot felul de parveniti

 4. Oameni care au muncit zeci de ani, si pensile lor sunt sub 1000 de lei/luna, cum este posibil ca acesti coducatori criminali ai acestei tari-ROMANIA- sa-si bata joc?Si in aceasta situatie oamenii vor continua sa fie „TOLERANTI,BLAJINI” si vor accepta dictonul”capul plecat sabia nu-l taie”?
  „Cu capul plecat poate trai un om o vreme,nu o tara,un neam tot timpul.Un neam daca nu trece prin veacuri macar cu un strop de mandrie pe frunte se stinge,se stinge de micime in rusine si umilinta. Capul taiat sabia nu-l taie este tot o vorba care nici frumoasa nu-i si nici adevarata,si se merge la moarte pentru asemenea vorba”-MIHAI VITEAZUL-

 5. Va amintiti de micul dar tulburatorul roman romantic englezesc al lui Emily Bronte ,,La rascruce de vinturi(Vintoase inaltimi-mai precis tradus)?Acolo un om bogat gaseste intr-o zi un copil de tigan murdar -daca imi amintesc bine- de care i se face mila si-l aduce acasa,sa-l creasca impreuna cu cei doi copii ai sai.Acest mic strain intrus va contribui la toata tulburarea si distrugerea familiei …Bunica spunea:,,Strainul nu re creste”.Si sint multe vorbele intelepte ale batrinilor de care nimeni nu-si mai aduce aminte azi,in timpurile seduse de snobismul modernitatii….
  Ceea ce fac guvernantii nostri cred ca nu are precedent in istoria tarii noastre.
  Am observat ca si in Germania sau Franta politicienii au tendinta de a-si sacrifica cetatenii de ,,dragul” strainilor,veneticilor.Acesti politicieni isi arata fata-ei insisi sint niste intrusi,straini de neam si tara ,impostori ajunsi cu viclenie in posturile cheie ca sa distruga popoarele crestine.
  Doamne ajuta-ne!

 6. Pai , acesti politicieni care cu buna stiinta distrug credinta , cultura si valorile popoarelor europene , sunt doar niste executanti ai diavolului . Diavolul lucreaza prin ei , asa cum un sinucigas , este constient de moartea lui daca-si pune capat zilelor fiind indemnat de satana care se tine de el pana cand ii ia sufletul , asa si conducatorii tarilor europene printre care si ai nostri , sunt condusi in lucrarea (asa zisii „refugiati” care in realitate sunt o armata de teroristi) lor de insusi diavolul . Ca sa fii de acord cu invazia musulmana intr-o tara europeana care nicicand nu s-a identificat cu Islamismul , ori esti complet nebun de legat , ori esti demonizat si diavolul a intrat in acesti fosti oameni si lucreaza prin ei , iar acestia nu mai au nicio judecata omeneasca ci fac tot ceea ce le spune diavolul de pe tronul papusarilor .
  Toata aceasta lucrare de islamizare a Europei , este lucrare satanica specifica vremurilor lui antihrist!!!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s