Intalnire secreta in Londra luna aceasta pentru a se pune la cale ELIMINAREA BANILOR CASH?

Economistul Martin Armstrong sustine că o „întâlnire secretă pentru a pune capăt banilor cash” in care sunt implicati reprezentanți din BCE și Rezerva Federală, va avea loc la Londra, înainte de sfârșitul acestei luni. 

Secret Meeting in London to

Armstrong, care este cunoscut pentru estimarea cu succes a crashului Lunea Neagra din 1987  precum si colapsul financiar din 1998 din Rusia, și-a exprimat mirarea că sursele centrale de știri nu au informat despre această conferință.

„Mi se pare extrem de uimitor ca am fost singurul care a raportat despre întâlnirea secreta de la Londra. Kenneth Rogoff de la Universitatea Harvard, și Willem Buiter, economistul-sef de la Citigroup, va aborda băncile centrale să susțină eliminarea tuturor banilor cash, aducand mai aproape ziua când nu se va mai putea cumpăra sau vinde fără aprobarea guvernului „, scrie Armstrong.

Armstrong a adus în primul rând atenția asupra presupusei reuniuni la începutul acestei luni, când a dezvăluit că reprezentanți ai Federal Reserve, BCE precum si participanți din băncile centrale elvețiene și daneze ar participa la o „conferință importantă la Londra”, la care Kenneth Rogoff de la Universitatea Harvard, și Willem Buiter, economistul-sef de la Citigroup, ar face prezentări.

„Mai bine să incercam sa pastram un ochi deschis pe timp de noapte pentru această naștere a societății fără numerar, care vine mult mai repede decât se aștepta. De ce întâlnirea este secretă? Ceva nu miroase bine aici „, conchide Armstrong.

Discuțiile care se indreapta către interzicerea numerarului au apărut în mod repetat în ultimele săptămâni.

Willem Buiter, despre care Armstrong susține ca va vorbi la ședința secretă, a susținut recent ca abolirea numerarului deodată „ar rezolva problema băncilor centrale din lume, cu rate avand dobânzi negative.”

Anul trecut, Kenneth Rogoff, de asemenea, a cerut „desființarea banilor cash”, cu scopul de a opri „evaziunile fiscale și activitatea ilegală”, precum și prevenirea oamenilor de a retrage bani atunci când ratele dobânzilor sunt aproape de zero.

 „Odata ce banii se afla doar in conturi de banci monitorizate sau chiar controlate de guvern – autoritatile vor putea fi capabile sa ne faca sa cheltuim mai multi bani cand economia este in scadere sau sa cheltuim mai putin cand economia este foarte sus”

Folosind un ton asemănător, fostul economist Jim Leaviss de la Banca Angliei a scris un articol pentru London Telegraph la inceputul acestei luni, în care a spus ca o societate fără numerar ar putea fi realizata numai prin „fortarea intregii populatii in a face plati doar prin mijloace electronice dintr-un cont deținut de bancile guvernamentale „, care ar fi,” monitorizat, sau chiar controlat direct de către guvern. ”

Băncile mari atât din ​​Mare Britanie cat și din SUA, tratează deja retragerea sau depunerea de sume cat de cat mari de bani, ca o activitate suspectă. Un rapoart apărut în luna martie arata modul în care Departamentul de Justitie comanda angajaților băncilor să ia în considerare apelarea la poliție, daca apar clienti care retrag 5000 de dolari sau mai mult.

Între timp, în Franța, noi măsuri sunt stabilite pentru a intra în vigoare în luna septembrie, care vor restricționa cetățenii francezi de la efectuarea plăților în numerar cu sume peste € 1.000 de euro.

„In mintea unor tirani economici, interzicerea numerarului reprezintă Sfântul Graal”, scrie Michael Krieger. „Forțarea plebei spre un sistem de tranzacții digitale oferă control total printr-o urmărire a tuturor tranzacțiilor din economie, precum și capacitatea de a bloca plățile dacă un cetățean îndrăznește sa depaseasca limita.” – infowars.com

Publicitate

17 gânduri despre &8222;Intalnire secreta in Londra luna aceasta pentru a se pune la cale ELIMINAREA BANILOR CASH?&8221;

 1. Zilele de relativa pace in care traim in prezent expira in curand. Am vaga senzatie ca ne aflam in pozitia in care spre noi se indreapta un tren , suntem blocati pe sine intr-o masina si nu putem fugi ! Unde si cum ? Citim zilnic de noi miscari de trupe intr-o veselie generala, de previziuni extrem de sumbre economice iar in Romania pe primul loc se afla arestarile DNA si circul corespunzator. Populatia este manipulata si dezinformata iar cine indrazneste sa aiba opinii opuse actualei viziuni UE si NATO ,este cel putin ridicol daca nu chiar este supravegheat, ca nu se stie !! Sa avem implantate cipuri ,totul pe card si corespondenta urmarita bob cu bob. Ce-i asta ? Ce drept au unii asupra altora ? Unde este libertatea si independenta Statului Romania ? Aureli . Nu? Prostimea in caz de razboi carne de tun ,parca vad. Dupa aia Imnul Eroilor ,depuneri de coroane si spiciuri. Altii cu palate ,lux si desfrau. Pana cand ?

  • Lira, toate aceste lucruri se vor intampla daca vrem sau nu ! Este scris in Biblie,Cuvantul lui Dumnezeu! Va urma un razboi in care vor muri 2mld de oameni ( a fost aruncat pe pamant un bol al maniei si a murit a treia parte a oamenilor-apocalipsa) Omul zace sub stapanairea celui rau ! el conduce lumea acum iar ce va veni este inspaimantator ! Biblia spune totul ! Trebuie sa ne rugam lui Dumnezeu si sa respectam poruncile Lui ca sa trecem cu bine (dca va fi) in lumea dreapta a LUI !

 2. Asta ar insemna ca , daca dispar banii fizici , se va lucra numai cu bani virtuali , banii vor fi niste cifre tranzactionate electronic , orice tranzactie va fi sub controlul total al Sistemului .
  Daca vrei sa faci un cadou , sa-ti cumperi un obiect , Sistemul va sti cati bani ai cheltuit in ziua respectiva .
  Iar daca Sistemul va dori sa te deposedeze de bani , o poate face doar apasand pe buton .
  Asta-i Dictatura Mondiala a lui Antihrist .
  Nimeni nu va mai fi stapan pe „banii” lui electronici .
  Oare am ajuns chiar atat de aproape de Antihrist???

 3. omul este f inventiv si va face troc,iti dau cartofi ,imi dai carne,iti dau tuica imi dai faina.Vom arde opaitul cu ulei,ne vom incalzi cu lemne ,carbuni coceni etc.Ce vor face jidanii,bancherii si alti escroci care nu pot traii normal,fara sa praduiasca si sa acumuleze averi?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s