George Soros, omul din spatele partidului grecesc Syriza si a liderului său Alexis Tsipras

În urmă cu doi ani, săptămânalul economic german Wirtschaft Woche lansa informaţia potrivit căreia stânga radicală elenă, Syriza, şi liderul său, Alexis Tsipras, ar fi intrat pe statele de plată ale miliardarului George Soros. Se întâmpla la nici un an după ce Syriza reuşise o performanţă electorală remarcabilă, ajungând principalul partid al opoziţiei şi fiind cotată deja cu şanse mari la preluarea puterii.

Wirtschaft Woche sugerează că vehiculul prin care George Soros a reuşit atragerea lui Tsipras se numeşte INET (Institute for New Economic Thinking), un think tank creat şi finanţat de miliardarul american, format în special din economişti şi jurnalişti care se opun monedei euro, de unde speculaţia că în spatele acţiunii lui Soros stă ideea unui pariu pe prăbuşirea euro. Jurnaliştii germani scriau că Tsipras a ţinut un discurs la Columbia University, prin intermedierea INET, discurs în care a atras atenţia asupra politicii greşite impuse de Berlin ţării sale şi întregii zone euro. Pe site-ul oficial al INET sunt găzduite mai multe dintre materialele actualului ministru de Finanţe al Greciei, Yannis Varoufakis.

Totodată, Soros ar fi fost cel care l-a introdus pe Tsipras mai-marilor din sistemul american, când actualul premier grec s-a întâlnit cu oficiali din Departamentul de Stat şi a tinut un discurs la Brookings Institution, unde Soros asigură o parte din finanţare.

Ceea ce miliardarul american nu a negat a fost implicarea sa în înfiinţarea unui “Centru al Solidarităţii” în Grecia, în 2013, prin care a oferit grecilor loviţi de criza combustibil pentru încălzire în valoare de un milion de dolari. Centrul de solidaritate a fost înfiinţat la Salonic, oraş al cărui primar, Yiannis Boutaris, este considerat şi el un cal troian al lui Soros în interiorul stângii elene. În 2012, Boutaris a fost ales drept “cel mai bun primar din lume” de către Fundaţia Primarilor de Oraşe din Marea Britanie.

INET a infirmat speculaţiile privind sprijinirea de către Soros a stângii radicale elene, însă semnele de întrebare revin, după doi ani. Aceasta pentru că în Spania, acolo unde partidul-frate al Syriza, Podemos, cotat cu prima şansă pentru câştigarea alegerilor din acest an este suspectat că ar avea parte de sprijinul mediatic al presei finanţate direct sau indirect de George Soros.

Pe de altă parte, este de remarcat că speculaţiile pe marginea şi revenirea în atenţie a unui articol publicat în urmă cu doi ani în presa germană se produc prin intermediul unor site-uri de limba engleză terminate în .ru, precum http://www.pravoslavie.ru, http://www.agionoros.ru.

La finalul traducerilor publicate de aceste site-uri după articolul orginal din Wirtschaft Woche apar opinii ale “unor analişti greci” care susţin că Syriza a colaborat de mult timp cu ONG-uri finanţate de Soros şi că acesta ar fi motivul pentru care actualul partid de guvernământ susţine minorităţile sexuale şi religioase, se opune influenţei Bisericii Ortodoxe în societatea elenă şi chiar ar fi dispus să facă concesii teritoriale unor state vecine! – cotidianul.ro

Acum lucrurile au devenit foarte clare, nu mai este nici o mirare asupa faptului ca acest Tsipras s-a intors in ultima clipa cu 180 grd.

Soros, le-a luat-o inainte celor care poate ar fi vrut cu adevarat o schimbare in Grecia si a facut el una, dar una diavoleasca, in care treburile erau aranjate de la inceput. A vrut doar sa le arate tuturor ca nu e nimeni suficent de puternic si patriot ca sa mearga pana la capat impotriva papusarilor, si ca nu mai are rost ca cetatenii sa mai spere intr-o schimbare autentica. S-a vrut un exemplu.

Acest Soros este unealta prin care papusarii fac si desfac orice, in mai toate tarile unde au interese. Soros printre altele este cel care a organizat lovitura de stat din Ucraina si Vara Araba, iar Romania o controleza prin multi politiceni si personalitati scoliti pe la organizatiile sale, gen Monica Macovei, Razvan Ungureanu, Stelian Tanase, Alina Mungiu, Patapievici, Tismaneanu, Helvig, intrega lista o puteti gasi aici: Lista cu supusii lui Soros care se afla sau s-au aflat la conducerea Romaniei.

Si se pare ca tot George Soros se afla in spatele partidului din Spania cu cele mai mari sanse de a castiga viitoarele alegeri. Deci treaba e clara, NOM contra fNOM.

Urmariti va rog si:

Papusari. George Soros, omul din spatele haosului din Ucraina

Publicitate

10 gânduri despre &8222;George Soros, omul din spatele partidului grecesc Syriza si a liderului său Alexis Tsipras&8221;

 1. Cel mai bun mijloc de a elibera poporul,e sa-i dai intai invatatura.
  Eu chiar nu pot sa-mi imaginez ce poate sa fie in sufletul unui Tsipras,Syriza,Varoufakis,cand se barbieresc dimineata,aceiasi intrebare si pentru ai nostri bravi conducatori.

 2. Eu nu cred ca lucrurile stau asa. Imi este greu sa cred ca Soros juca o carte atit de riscanta. Sint interese cu mult peste puterile lui Soros si oameni care manevreaza bani, care nu sint ai lor, insa sint in sume enorme si pe care ii pot pune la bataie. Indiferent cit ar specula Soros iesirea Greciei din spatiul euro, pierderile ar fi cu mult mai mari decit chiar el asteapta. In acest joc sint implicate FMI, BM, BCE si multe,multe alte banci si investitori cu sume cu mult peste puterile lui Soros, iar in plan geopolitic, NATO. Tsipras este un om „fluid” dar Varoufakis ar fi continuat in cazul in care jocul trebuia terminat si daca luase banii, dar eu nu cred asa ceva. Dupa mine, in jocul asta, miza este una pe care Soros nu o poate suporta, mai ales ca Grecia a pierdut o lupta, dar a cistigat un razboi, prin care a adus o alta abordare a organizatiilor financiare internationale, le-a stirbit credibilitatea si a adus ideea ca se poate lupta impotriva investitorilor si chiar se poate cistiga, pentru ca eu cred ca greci vor trece prin furcile caudine, dar nu vor ceda si vor fi sustinuti pentru a nu cadea, ceea ce este un cistig, in final, pentru ei…. Vom vedea ce va fi, dar ancorarea lui Soros acolo eu nu o vad de anvergura asta….

  • Adrian, Soros face parte din grupul cel mare al papusarilor care sunt si in spatele FMI, BM, BCE, Federal Reserve. Toti sunt in aceasi galeata.

 3. Soros este mana dreapta a Papusarilor , el actioneaza in toata lumea , insa nu cred ca Siryza a fost infiintat de Soros si ca Tsipras a fost omul lui Soros de la inceput , cel putin . Mai curand cred ca Soros a intervenit prin santaj si amenintari cu moartea , iar Tsipras a cedat .
  Aceasta nesupunere a Greciei , prin proteste , referendum etc , fata de creditorii si jecmanitorii din UE in frunte cu Merkel , a facut multa valva si a tulburat apele in toate statele din UE , iar mesajul a fost receptionat de opinia publica de pe continent , mesaj de impotrivire fata de politica de subordonare a UE , FMI , BM , BCE . Oamenii au ciulit urechile , au invatat ca te poti impotrivi , poti reactiona in disperare de cauza , te poti revolta indiferent de rezultate , masele , fiind numeroase , reprezinta un pericol pentru aceste grupuri mici de asupritori , iar acestia nu cred ca se bucura de astfel de manifestari si de aici , nu cred ca Papusarii ar risca sa se joace cu multimile , in sensul ca provoaca , apoi intervin .
  Papusarii , vor sa decimeze populatia Terrei , tocmai pentru a-si mari puterea in fata unei gloate de supusi , putini la numar , spalati pe creier , ca niste roboti vii .Se tem de cei multi care se pot revolta toti in acelasi timp . Ei sunt constienti ca in Lume , sunt oameni care le stiu interesul , inteligenti si capabili sa-i rastoarne si sa se foloseasca de multime , de aceea cauta sa-i elimine .
  Planul lor este ca din cele 7 mid , sa ramana cateva sute de mii , ca sa-i poata controla . de aceea vor APA in stapanirea lor in totalitate . Fara apa si otravit din toate partile , mori !

 4. Tzipras si-a tradat neamul, dar nu m-am gandit ca in asa mod, sa fie sluga lui Soros.
  Daca este asa, inseamna ca a jucat teatru in fata lui Putin. Putin ori a stiut si de aceea nu i-a dat bani sau nu a stiut si a fost de acord urmand sa stabileasca detalii ulterior. In aceasta situatie Soros a preferat sa dea Grecia pe mana UE decat pe mana rusilor, Tzipras predandu-se cu arme si bagaje Germaniei, avand in brate si o matza negra pe post de sperietoare pe care scria FMI+SUA
  Cata golaneala, cata perfidie si criminalitate in aceste minti bolnave. Si toate acesta situatie a inceput dupa 1989 cand s-a distrus tabara comunistilor din toata lumea, care era un echilibru, un zid de nepatruns pentru capitalisti, un „ai grija ce faci ca nu-ti merge cu noi, iti dam in bot oricand”.

 5. mai întâi „creezi”criza apoi alimentezi frustrările apoi formezi taberele apoi porneşti revoluţia sau războiul ,după caz,apoi instalezi regimul care l-ai pregătit dela început şi care-ţi va asigura recuperarea”investiţiilor” şi profitul …

 6. Criza economica din intreaga lume este fabricata .
  Cand se blocheaza banii , apar si crizele economice .Cand banii circula si nu se opresc niciodata ei genereaza volum de servicii , produse direct proportional cu numarul de cicluri de folosire , emitent-distribuitor-angajator , angajat-piata de desfacere si servicii-emitent .In conditiile de criza financiara , lichiditatile sunt blocate . Fara a mai exista lichiditate (care este sangele economiei )atat micile cat si marile companii nu mai pot sa-si desfasoare activitatile , dupa care urmeaza falimentul si somajul .Toate sunt declansate artificial , iar cei care controleaza moneda (papusarii)fac regulile si impun conditiile .
  Cauza tuturor crizelor este acest sistem financiar care foloseste ca instrument BANUL , drept arma financiara de distrugere in masa .Banii nu trebuie sa fie blocati in economie asa cum in organism circula sangele peste tot , asa si banul daca nu circula in economie , blocheaza economia si produce crize financiare . Asa fac papusarii cand se anunta crize financiare . Aceste crize financiare sunt declansate artificial dupa un Plan bine stabilit , urmat punct cu punct de cateva grupusoare de bancheri care stapanesc bogatiile lumii , respectiv evreii masoni din America si Anglia , Papusarii .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s