Romania a pierdut dupa revolutie din punct de vedere economic, mai mult decat in timpul celor doua razboaie mondiale

Romania a pierdut in anii de capitalism salbatic mai mult decat in timpul celor 2 razboaie mondiale! Aproape ca nu-ti vine sa crezi aceste lucruri, dar potrivit unor studii facute de catre analisti americani, Romania a pierdut active in valoare de peste 1600 de miliarde de dolari. Industria, agricultura, infrastructura si unele ramuri strategice ale economiei si industriei romanesti au fost distruse in mare parte, toate acestea insumand peste 1600 de miliarde de dolari in doar 25 de ani.

Bombardarea triajului Gării de Nord (aprilie 1944)

Nici macar in cele doua razboaie mondiale Romania nu a mai suferit asemenea pierderi. Potrivit unui studiu al specialistilor de la academia militara, care demonstreaza cu cifre, ca in timpul celui de-al doilea razboi mondial, atat prin pierderile suferite prin distrugeri, bombardamente, jafurile armatelor germane si ruse, iar mai apoi prin despagubirile de razboi platite intre anii 1945-1965, costurile totale suportate de Romania pentru acest razboi se ridicda undeva la aproximativ 500 de miliarde de dolari, valoare echivalenta la cursul dolarului din zilele noastre.

Putem spune fara nici o frica de a ne insela ca Romania nu a pierdut dupa doua razboaie mondiale, cu toate distrugerile sau despagubirile de razboi platite, cat a pierdut in doar 25 de ani de jaf institutionalizat si sistematic din timpul asa numitului capitalism salbatic sau capitalism de cumetrie. Cum a fost posibil ca Romania sa piarda pe timp de pace aproape de trei ori mai mult decat in timpul celor doua razboaie mondiale?

Cat o sa mai lasam oare sa continuie jigodiile din fruntea tarii cu acest jaf de proportii astronomice? Intr-o tara cu atatea resurse naturale, bogatii minerale, in care avem toate formele de relief si aproape toate resursele pe care le-a dat Dumnezeu omenirii, nu avem voie sa existe saracie!

Romani, cat o sa mai induram indolenta si nesimtirea celor care au adus Romania la sapa de lemn si continua sa duca o politica sistematica de distrugere a acestei tari si a neamului romanesc? N-ar fi fost oare de exemplu, mai mult decat de ajuns sa facem Unirea cu Republica Moldova cu cele 1600 de miliarde de dolari? – glasul.info

Totul despre distrugerea sistematica a Romaniei, puteti citi la categoria: Distrugerea Romaniei

7 gânduri despre &8222;Romania a pierdut dupa revolutie din punct de vedere economic, mai mult decat in timpul celor doua razboaie mondiale&8221;

  1. Din punct de vedere economic,dar uman?Milioanele de romani cuminti si destepti care fac pe altii bogati,iar noi saracim pe zi ce trece..Vrei sa vezi ” uraciunea pustiirii”? Du-te in satele romanesti ca sunt goale,latra cainii a pustiu de-ti vine sa iei campii!
    Ceea ce nu au reușit turcii prin războaie ani de-a rândul, a fost acceptat în schimbul unui ghips la picior de către fiul comunismului, Victor Ponta.Acest pinochio papusa cap de lemn. Astăzi se semnează protocolul pentru ridicarea marii moschei de la Bucureşti. Documentul va fi parafat de secretarul de stat pentru Culte şi de Muftiul Cultului Musulman din România. Moscheea va fi ridicată pe un teren de 11.000 de metri patraţi acordat gratuit de Guvern.
    http://www.apologeticum.ro/2015/07/dupa-aprobarea-lui-ponta-turcitul-astazi-se-semneaza-protocolul-pentru-constructia-marii-moscheii-la-bucuresti/

  2. Razboaiele distrug totul in cale prin forta fizica , iar o tara care a trecut prin distrugeri se reface in zeci de ani si cu sacrificii mari ale poporului . Razboiul e razboi , agresiune ,distrugere si moarte .
    In cazul Romaniei si a altor state , in momentul de fata , distrugerea , agresiunea si jaful se fac la masa „tratativelor” zambind , batand palma si implementand legi .
    Asa se cucereste o tara , in momentul de fata , daca gasesti acolo tradatori , care pentru bani fac orice , invazia e sigura .Romania a fost oferita pe tava invadatorilor , de catre tradatorii neamului .
    Poporul roman e prost , nu-si iubeste tara , indiferenta , prostia , nepasarea si toleranta , a aruncat tara in stapanirea mafiei capitaliste pentru totdeauna .
    Minciuna , manipularea si mass-media , au inlocuit cu succes , luptele armate .

  3. Iata , poporul tampit , de ce nu protesteaza impotriva ridicarii moscheii musulmane intr-o tara ortodoxa ??
    O mana de netrebnici , ticalosi si vanduti dracului , fac ce vor in Romania si nimeni nu spune nimic .
    Pentru o asa batjocura de neamul romanesc si de credinta neamului , ar trebui luat cu asalt Parlamentul Romaniei , Presedintia , Guvernul si Ponta .
    Ce fac bucurestenii ? Pentru aceasta umilire a noastra a ortodocsilor , trebuie o revolutie , mai mult decat pentru tot jaful care s-a facut in 25 de ani .
    Popor roman prost , vrei musulmani in Romania , dupa ce domnitorii nostri au luptat pentru a elibera tara de acesti pagani dintre cei mai periculosi din lume ?

    • dar patriarhul de ce tace malc??? mereu tace, lovitura dupa lovitura luam si el tace mereu, cam sta degeaba acolo, mai mult rau face ca ocupa locul, in loc sa dea voie unui patriarh adevarat curajos cinstit si marturisitor, nu las mincinos tradator cu studii facute pe la papistasi si prin occident

Lasă un comentariu