SUA. Intr-o școală din California, tinerii de 14-15 ani care au îndrăznit să-și manifeste opoziția față de promovarea LGBT în liceu, au fost ridiculizați

Informația nu trebuie înțeleasă ca un incident izolat. Dimpotrivă, prefigurează ceva ce riscă să se multiplice în viitor, în conformitate cu o stare de spirit tot mai agresivă și segmentată.

Într-o școală din California, tineri de 14-15 ani au fost ridiculizați pentru că au îndrăznit să-și manifeste opoziția față de un grup venit să-și expună programul LGBT în plină oră de engleză. Alianța „Queer Straight”, specialiști în propaganda LGBT, au fost invitați oficial să intervină pe 29 Ianuarie în mai multe clase a 9-a la liceul Alcanes din Lafayette. potrivit stiripentruviata.ro.

Elevii au fost rugați să se așeze în cerc și să-și expună opiniile asupra homosexualității, de asemenea și pe ale părinților lor.

Cei de la „Queer Straight” i-au încurajat anume să spună dacă, după părerea lor, să fii gay este o alegere și dacă părinţii lor ar accepta să se numească ei înșiși gay. Cei care n-au acceptat au fost umiliți și ridiculizați.

Elevii au fost rugați apoi să se plaseze singuri într-un spectru al genului și li s-a spus că fiecare poate veni într-o zi la școală ca băiat, apoi ca fată.

Aceasta este o deconstrucție programată și facilitată de tipul exercițiului: se știe în ce punct dinamica grupului va constrânge elevul… Și este cu atât mai pervers cu cât adolescența este exact perioada întrebărilor și incertitudinilor asupra propriei identități.

Cursul, susţine un responsabil al învățământului californian, s-a vrut un exercițiu de toleranță, sub supravegherea profesorilor. – activenews.ro

Iar acesta este doar efectul acelor decizii dementiale ale satanistilor din fruntea Americii care au legalizat casatoriile intre persoanele de acelasi sex, pentru ca eu sunt convins ca pana si in America unde pondrea homosexualilor este una dintre cele mai ridicate de pe glob, daca s-ar face un referendum, ar iesi covarsitor impotriva acestor posedati iesiti de pe calea normalitatii. Pacat ca au de suferit multi oameni care inca mai au frica de Dumnezeu si incerca sa-i educe pe copiii in mod corespunzator.

Iar pentru a intelege si mai bine cat de grava este aceasta sitatie la nivel planetar urmariti va rog si urmatorul documentar:

Sodoma – Documentar rusesc despre cea mai mare spurcaciune a occidentului din zilele noastre ,

cat si celelate subiecte de la categoria: Homosexualitate

Un gând despre &8222;SUA. Intr-o școală din California, tinerii de 14-15 ani care au îndrăznit să-și manifeste opoziția față de promovarea LGBT în liceu, au fost ridiculizați&8221;

  1. Pana unde merge MANIPULAREA si CONSTRANGEREA.Ce-i intereseaza pe acesti DIAVOLI ce parere au parintii?,numai ca pretext poate sa-i „inchida”,sau sa le ia copii,este posibil orice la acest „salad bowl”= tara,condusa de SATANISTI.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s