Despre aranjamentul istoric dintre Guvernul American si familia Rothschild

1uoUntitled185

Commentariul lui David Vose referitor la acordul istoric intre Rothschild si Guvernul SUA. „Nimeni nu a suspectat si nimeni nu si-a putut imagina vreodata, că o avere  ar putea creste peste secole în asa proporții, incat va putea ajunge să cumpere efectiv guvernul Statelor Unite ale Americii. Ai putea argumenta că este de fapt o îmbinare a fortelor, dar aceasta exprimare nu este corecta, Guvernul SUA ar fi trebuit sa apartina poporului american, poporul nu a avut nimic de-a face cu această fuziune. Ce s-a întâmplat este mai mult o preluare efectiva. Au luat guvernul, fără sa fi tras vreun foc de arma, și  au stabilit atât de multe lanțuri de comandă de-a lungul secolelor și au dat atât de multe iluzii că aceasta fuziune intre SUA si Rothschild este una profitabila.

1uoUntitled186

Cernes, Rothschild Quake and more get your popcorn

„Ei i-au achizitionat pe americani(si nu numai) cu totul. Acum, nu mai sunt prea multe de facut. Acei trădători care beneficiază de aceasta preluare a puterii se afla în poziții importante in toate structurile statului. La început s-au infiltrat prin Biserici, formand mii de secte, cu scopul de a-i spala pe oameni pe creier cat mai usor, lucrand totodata din umbra prin crearea de societati secrete. Fiecare dintre aceste societăți au fost create și cu grija organizate, cu membrii pe diferite ranguri, cumparand oamenii importanati si inregimentandu-i mai apoi in aceste societati, iar ulterior fortandu-i la supunere totală fata de stapani si invatandu-i totodata ca deasupra la tot este poporul evreu, rasa aleasa.”

„De asemenea au facut o gramada de propaganda, convingand lumea ca războaiele și crimele provocate de ei, fac de fapt toate parte din planul lui Dumnezeu. Apoi, in ultimele decenii, au acaparat cel mai important mod de dominatie a lumii, prin sectorul bancar. De asemenea si-au extins dominatia prin alte structuri cum sunt media, industria petroliera, corporatiile gigant precum și alte structuri de putere, care i-au făcut pe oameni sa depinda de ei. Oamenii sunt acum controlati si înrobiti in totalitate. Dar, nu doar fizic, ci si mental si emotional.”

1uoUntitled184

„Ultima bucată din Puzzel a fost acum adaugata. Sunt in controlul statului prin tehnologii care pot supraveghea și urmări tot ce misca, nu doar activitatea statului, dar, chiar și viețile noastre individuale. Capcana a fost intinsa și suntem prinsi in ea și nu mai putem fi niciodată liberi. Singura noastră speranță, dacă chiar există, ar putea aparea în următoarele câteva luni și eventual în următorii câțiva ani. Dacă s-ar putea trezi suficient de mulți oameni și să constientizeze această situație dificilă, poate s-ar mai putea face ceva…daca nu…” – tatoott1009.com

Urmariti va rog si:

Iar pentru a afla mai multe despre familia Rothschild cititi la rubrica: Rothschild

Publicitate

2 gânduri despre &8222;Despre aranjamentul istoric dintre Guvernul American si familia Rothschild&8221;

  1. Daca in tara noastra nu mai exista patrioti ,cum va imaginati ca in america care este numita „un castron de salata” il doare pe vreunul ce se intampla cu poporul,cu aceasta tara care a fost a indienilor.Toti presedintii americii -cu mici exceptii si acestia au fost ucisi- au acceptat fara sa clipeasca la distrugerea acestei tari prin manipularea populatiei in orice domeniu dar si mai grav prin distrugerea invatamantului.Sunt multi oameni care inteleg ce se intampla in tara si in lume din cauza guvernelor incompetente si vandute,dar raportat la populatia americii este foarte mic.Acest lucru se poate vedea si in europa.Lumea nu se va trezi,sau daca ,atunci va fi prea tarziu si va fi macel.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s