ȘOCANT: VIDEO cu COPII folosiți in exercițiile militare premergătoare acțiunii de mare amploare JADE HELM

Toti oficialii mint cand spun ca actiunea Jade Helm este destinata numai pentru acțiuni în străinătate, iar acest lucru a fost descoperit. Este de fapt folosit pentru implementarea tiraniei.

jade-helm-dodrounduptrainingvid

Filmul de mai jos, publicat de pușcașii marini și prezentat de către Gary Franchi pe News Network, arata cum trupele americane se pregatesc pentru a se confrunta cu cetatenii americani chiar aici, pe pământ american prefatand actiunea Jade Helm care va fi în această vară.

Videoclipul realizat de Sgt. Daniel Kujanpaa, arată trupele Marinei Americane din Batalionul 1, Regimentul 5 al Marinei si Prima Divizie a Marinei Americane exersand „tactici de sprijin in situatii de asalt” desfasurate in în Yuma si efecutate cu ajutorul unor actori, exerciii care au ajuns deja la a șaptea săptămâna consecutiva, inainte de actiunea de mare amploare care va fi efectuata in aceasta toamna si care se numeste Jade Helm .

„Aceast clip cu taberele de formare FEMA este probabil cel mai șocant de pana acum: sunt si copii folositi alături de actori într-o confruntare sângeroasă pe pământ american,” a raportat Franchi.

De ce alte dovezi mai aveti nevoie? Nu e nici o teorie a conspirației aici, doar fapte. Soldații americani se pregatesc pentru scenarii gen legea marțială care va fi  introdusa chiar în SUA, în curțile cetatenilor americani.

Dar, hei, ei doar urmeaza niste ordine, nu?

Urmariti si acest material șocant filmat de cetățeni ingijorati care prezinta un imens convoi militar.

Acest convoi a trecut prin Snyder, Texas acum câteva zile si pare să aibă peste 100 de piese de echipament militar greu.

Videoclipul, încărcat pe YouTube de catre Stacy White, este descris ca fiind filmat  „Sambata 16 Mai, trenul se deplasa in directia est pe marginea drumului 84 încărcat cu echipamente militare… și un bonus de 18 vehicule care mergeau spre vest, cu un APC. „Un comentator a întrebat:” Erau acele generatoare cuplate la vehiculele Hummer? „, la care White a raspuns” Da erau cuplate și observați și multimea de arme montate pe unele dintre vehicule.”

Din păcate, acest filmulet nu este nici pe departe unic in peisajului american din ultimele săptămâni.

De ce avem nevoie de toate aceste lucruri dintr-o dată, dacă este doar un exercițiu simplu de acțiune care ni se spune ca va fi efectuat departe de SUA și nimic mai mult?

Te fac aceste actiuni militare sa te simti mai sigur in America? – thedailysheeple.com

Urmariti va rog si:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s