CU TOTUL IMPOTRIVA MANIFESTARIILOR SODOMITE CARE AU LOC IN BUCURESTI INTRE 17 SI 23 MAI 2015

Între 17 şi 23 mai în Bucureşti au loc evenimente dedicate comunităţii LGBT şi celor care vor să afle mai multe despre cultura şi viața LGBT în România: piese de teatru, filme, discuţii, conferinţe şi, desigur, Marşul Diversităţii!

An de an, sute de oameni ies în stradă, să ceară drepturi egale și vizibilitate pentru comunitatea LGBT.

În 23 mai, între orele 16:00-19:00, centrul Bucureştiului va fi o scenă colorată, în care se va mărşălui pentru diversitate.

LGBT este o abreviere folosită ca termen colectiv pentru comunitatea persoanelor lesbiene, gay (homosexuale), bisexuale și transgen. Acest termen defineşte comunitatea persoanelor cu o orientare sexuală diferită de cea heterosexuală.

De-a lungul timpului cei care au fost privați de dreptul la a-și exprima dorințele, dragostea și stilul de viață s-au adunat la marginile societății, solidarizându-se sub denumirea „gay”.

Astăzi cer denumiri distincte pentru diversele moduri de expresie și viață, mulți nemaidorind să fie cuprinși de un termen cu care nu se identifică decât ca „grup” marginalizat de normele de viață heterosexuale.

În 2015 se sărbătoresc 10 ani de la primul Marş al Diversităţii, organizat în România de Asociaţia ACCEPT, prima organizaţie neguvernamentală de drepturile omului din România care apară şi promovează drepturile LGBT (lesbiene, gay, bisexuali, persoane transgender) la nivel naţional  –realitateabucuresti.ro

Dragi romani nu va cer sa fiti violenti, dar hai macar sa le aratam la acesti satanisti ca nu suntem de acord cu asemenea spurcaciuni in tara noastra Ortodoxa. Va propun sa iesiti cu pancarde impotriva acestor manifestatii pe marginea drumului pe unde trec spurcatii, la fel si cu Icoane si sa scandam impotriva lor. Preotii de asemnea ar fi frumos sa vina in numar cat mai mare.

Sufletul este tot ce ne-a mai ramas in aceste timpuri cand tara si poporul sunt atacate din toate partile. Hai sa le aratam tuturor tradatorilor ca spiritul ortodox nu vor putea sa ni-l ia niciodata!

Altfel vom ajune ca spurcatii occidentali, detalii in postarile de mai jos:

6 gânduri despre &8222;CU TOTUL IMPOTRIVA MANIFESTARIILOR SODOMITE CARE AU LOC IN BUCURESTI INTRE 17 SI 23 MAI 2015&8221;

 1. SĂ MERGEM FRAȚILOR SĂ MĂRTURISIM PE HRISTOS. ALTFEL S-AR PUTEA ÎNȚELEGE SAU INTERPRETA CĂ SUNT DE ACORD CU FĂRĂDELEGEA ȘI CU PĂCATUL.

  SĂ LE ARĂTĂM CĂ EI SUNT EXTREM DE PUȚINI ÎN ROMÂNIA, CEEA CE ESTE FOARTE ADEVĂRAT ȘI DOAR O MINORITATE CARE NU POATE DICTA MAJORITĂȚII CHIAR DACĂ ESTE SPRIJINITĂ DE AMBASADA SUA ȘI DE UE…

 2. Reblogged this on Olesea Bucsanu and commented:
  Duminica trecuta si la Chisinau s-a desfasurat parada minoritatilor sexuale ….. si e tare dureros ca politia si-a permis sa mai si loveasca sau sa puna la pamint citiva preoti si/ monahi ….. e dureros ca ceea ce se intimpla e de nivel de degradare a societatii din ce in ce mai murdar si mai desfrinat.
  Mare grija sa avem la ceea ce fac copii nostri… cum si cu cine isi petrece timpul liber…. si tot asa…. Mare grija sa avem… foarte foarte foarte mare!!!!!

 3. Ce ” Mare grija sa avem ” ma ?

  nu vrei sa le dam si flori

  sau sa-i primim cu paine si sare …

  sa -i si aplaudam cumva ca ne au spurcat acest pamint
  si ca ROMANIA numai este a noastra ?

  focul MANIEI LUI DUMNEZEU are a ne lua in primire si pe noi de asta partasie cu cei spurcati

  INSA va fi doar locul curatat acolo unde spurcaciunea a stat , pe tron s-a asezat si unde cei naimiti i s-au inchinat

  Caci Cuvant Drept in ADEVAR s-a spus si aratat dar in foc si intuneric cu a lor voie tot s-au aruncat
  si la fiara s-au inchinat

  dragii mei a sosit timpul de a ne face Dreptate nu cu ale noastre maini ci CU DUMNEZEU Inainte pe acest pamint

  Ca SFINTII se roaga pentru noi si pentru acest pamint

  a sosit timpul de a sta cu ghioaga strunjita la trecatoarea intre munti ,
  cum era odata

  si De A Ne Apara

  Ca UNII SE ROAGA , ALTII SE Lupta
  si SE VOR Mai LUPTA cu naimitii vanduti la fiara si cu cei lupi in piei de oaie

  trebuie SA NE LUAM TARA INAPOI si acest pamint
  CA NE ESTE Drag si Sfant

  Asta-i Pofta ce o poftim

  DREPTATEA SFANTA PE ACEST pamint
  Si DUMNEZEU Este cu noi

  si fiecare in parte va plati asa cum a vrut a fi
  cu HRISTOS
  sau
  cu mamona
  ca la doi stapini nu poti a sluji
  amin.

 4. Pai NOUA L.ABA a zis ca ii primeste doar pe BUCURESTENI si au prioritate cei cu CIP fie si un amarit de CARD DE SANATATE. TUDY(tudor ionescu) poate scoate din coloana pe oricine numai dintr-o privire. Am vazut anul trecut cum au adunat microfoane de la telembiziuni pe starada. Pacat ca nu erau prea multi la microfon vreo 50 de membri supleanti cu grade(oameni de nadejde) restul umplutura.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s