I s-a promis lui Klaus Iohannis o spaga de 2.000.000 de euro pentru a ajuta firma Schweighofer sa poata taia in voie padurile Romaniei?

Mafia austriacă a lemnului i-a promis lui Klaus Iohannis o şpagă de 2.000.000 de euro

trucaj Iohannis ultima oraMotiv de suspendare a borfaşului de către Parlament

Ştiţi ce se ascunde în spatele scandalului legat de defrişările din România? Încăpăţînarea lui Klaus Iohannis de a respinge Codul Silvic, în care se prevede ca o firmă să nu poată prelucra mai mult de 50.000 de metri cubi de lemn anual.

De ce face sasul chestia asta? Foarte simplu: prietenul lui de chefuri, consulul Austriei la Sibiu, i-a promis o şpagă de 2.000.000 de euro dacă va reuşi eliminarea din noua Lege a acestei prevederi restrictive. De altfel, ieri după-amiază, Klaus Iohannis s-a întîlnit cu consulul respectiv, care l-a adus şi pe unul dintre vicepreşedinţii firmei direct interesate, Holzindustrie Schweighofer. Această firmă face, în România, ceea ce în Austria ar atrage ani grei de puşcărie. Efectiv, ea măcelăreşte pădurile româneşti, expediind cherestea în Arabia Saudită, Qatar, Kuweit, China ş.a. Alţi mafioţi ai lemnului sînt Attila Vereştoy şi grecul Sarikis. Primul „bărbiereşte” Ardealul, iar al doilea – Moldova (ăsta are, între Bacău şi Suceava, peste 100 de gatere), ne informeaza ziarul tricolorul.ro

Daca nu-l credeti in stare pe Iohannis de asemnea lucruri, urmariti va rog si:

8 gânduri despre &8222;I s-a promis lui Klaus Iohannis o spaga de 2.000.000 de euro pentru a ajuta firma Schweighofer sa poata taia in voie padurile Romaniei?&8221;

  1. Daca-i asa , cert este ca MAFIOTUL numarul unu al Romaniei in acest moment , este Klaus Iohannis , neamtul care a facut afaceri necurate la Sibiu , neamtul care a fost instalat in functia de presedinte al Romaniei de catre mafia masonica din afara , in scopul de a jefui padurile patriei .
    In acest caz , Parlamentul are obligatia morala fata de tara si popor , sa-l SUSPENDE in cel mai scurt timp !!!!! . Pentru favorizarea si facilitarea jefuirii padurilor Romaniei de catre aceasta firma austriaca Schweighofer , aducand prejudiciul Statului Roman , prin subminarea economiei nationale si atentat la siguranta nationala prin jaful secolului , jupuind munti intregi din toate regiunile tarii , pagubind tara economic si distrugand-o ecologic .
    Doamne ! Da cu acest nazist de pamant si apara aceasta tara napastuita de hotii din Austria si din toata lumea .
    Pentru aceasta hotie pe fata , se cuvine urgent SUSPENDAREA din functia de sef al Statului Roman a lui Iohannis , pentru ca Romania nu este mosia niciunui sef de stat sau de guvern ci este a poporului !!!

    • Eu cred ca si Ponta este bagat in treaba asta cu tata socru si cu alti apropiati, de asta si trambiteaza si acuza. Sunt exact genul de atacuri pe care le face cand stie ca este cu musca pe caciula. Toti is manjiti si si-au luat patea si fac scandal doar pentru public.

  2. Surprinde pe cineva,numai niste naivi l-au crezut pe iohannis de „CINSTE si ONOARE”.Cand el a fost chemat la ordine la WASHINGTON,chiar inainte de adepune juramantul de presedinte al ROMANIEI,,nu s-a gandit nimeni care-i scopul?Da,ca de obicei nu vedem ,nu ne dam seama si rezultatul il avem de 25 de ani.IMPORTANT si imperios in aceasta situatie, ce facem acum?Chiar dupa toate cele intamplate tot nu sunteti de acord cu MERITOCRATIA?
    Ar fi grav.

    • da, frustrant si ciudat ca nimeni nu s-a indignat de acea vizita suspecta a lui johanis la Washington…nepasarea si dezinteresul acesta al poporului vor fi platite tare scump cat de curand

Lasă un comentariu