Video cu explicatii in cazul politistului ucis in atentatele de la Paris

Aceastea sunt imagini de la impuscaturile din cazul Charlie Hebdo, imagini care au fost retrase sau date jos de pe multe site-uri web. După cum veți vedea nu conține sânge sau violență grafica. Aceasta este o mare gaură in povestea oficială.

Urmariti va rog si:

Publicitate

3 gânduri despre &8222;Video cu explicatii in cazul politistului ucis in atentatele de la Paris&8221;

  1. si au atins scopul cu aceasta mascarada,,nu ii intereseaza ca unele persoane s-au prins de manevra ..pt ei important este sa bage frica in oameni si sa accepte totate masurile de tip bigbrother la pachet..si se mai spune ca..fricosii nu se mantuiesc!

  2. daca au scos sau editat filmul de pe net in care teroristul NU il impusca in cap pe politist, iata ca altcineva vine si demasca totusi aceasta sarada, aceasta facatura de atentat: insusi presedintele Frantei declara limpede ca autorii sunt chiar iluminatti si nu au nici o legatura cu religia islamica; curajos presedinte, cinste lui, cinste si Frantei care a votat in parlament recunoasterea Palestinei, cu ceva vreme inaintea acestor evenimente care au venit ca o razbunare…

  3. Franta s-a saturat de presiunea SUA in toate chestiunile ce privesc exclusiv aceasta tara europeana , cat si alte state din Europa , excluzand Romania care se afla pe post de gunoier SUA .
    Multe state europene nu sunt de acord cu sanctiunile si presiunile asupra Rusiei pe care le face SUA , intrucat economia statelor europene se clatina din acest motiv .SUA a facut presiuni depasind orice limita a bunului simt , catre Franta , sa nu livreze cele doua portavioane Mistral Rusiei , cu toate ca nerespectarea contractului cu Rusia , atrage consecinte economice drastice asupra Frantei (despagubiri)cat si neincrederea altor companii straine in legatura cu corectitudinea cu care Franta isi respecta contractele .
    Intalnirea recenta dintre presedintele Frantei si Putin , au scandalizat papusarii din SUA , iar acestia si-au aratat coltii .Hollande stie toate masinatiile SUA si cine sunt autorii atacului .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s