Cazul Charlie Hebdo – Incredibil!!! Unul dintre atacatori si-a pierdut actul de identitate la locul crimei!!!

CNN International a raportat: „Poliția a găsit un document la locul de filmare apartinand lui Said Kouachi, . „A fost singura lor greseala”, a declarat Dominique Rizet, BFMTV colaboratorul de presa cu politia  și consultant pe probleme de justiție, ceea ce a dus la usurarea anchetei.”

010815jesuitcharlie

2 suspecți aflati în libertate: Said Kouachi și Cherif Kouachi. Poliția a găsi ID-ul lui Said, la locul atentatului la birourile revistei Charlie Hebdo, unde 12 de persoane au fost ucise.

Incredibil. Asasini profesionisti, dar se întâmplă să-și piardă ID-ul chiar la locul faptei.

După cum cryptogon subliniază, am văzut asta înainte. la 11 septembrie 2001 in New York. Sub daramaturi, autoritatile au gasit miraculos viza lui Satam Suqami care era acuzat de terorism si care a căzut din avioanele care a lovit turnurile și a supraviețuit intact. A devenit un exponat de urmărire penală la procesul lui Zacarias Moussaoui.

Și acum, la Paris, Said Kouachi, un atacator profesionist purtand un costum negru de comando, care deținea o AK-47, din intamplare  isi scapa/ pierde ID-ul său pe podeaua biroului Charlie Hebdo.

Știm deja ca atacul de la Paris nu a fost un atentat sinucigaș cu bombă. Atacatorii doreau să scape și au făcut-o. Dar unul dintre ei s-a întâmplat să-și piardă ID-ul la locul faptei?

Sau el l-a aruncat intentinonat, cu scopul de a-si dezvalui intentionat identitatea, „Aceasta sunt eu, prinde-mă dacă puteti”? Asta ar fi ceva nou. – Dar atunci de ce mai purtau cagule 🙂 – infowars.com

Sa ne amintim ca si la avionul daramat in Ucraina s-au recuperat toate pasapoartele victimelor:

„Toate pașapoartele care apar în video de propagandă sunt în stare perfecta. Ei vor ca noi să credem că toate pașapoartele au scăpat intacte după ce un avion plin cu combustibil a fost doborât de o rachetă SAM – să nu mai vorbim de căderea de la 33.000 de metri. Și asta nu e tot! Multe dintre pașapoartele prezentate sunt în mod clar invalide: unele au fost “-perforate”, în colțul din stânga sus, în timp ce altele au fost “tăiate” (triunghiular la capacul frontal centru dreapta) – ceea ce face imposibil ca acele pașapoarte puteau fi folosite pentru a călători internațional.”

Din pacate majoritatea cred aceste aberatii si sunt atat de spalati pe creier incat orice incercari de a-i lumina si de a-i scoate din acest matrix creeat de acesti papusari care conduc lumea, sunt sortite esecurilor.

Dupa aceste atentate se va trece cu sigurata intr-o noua era a controlului si totodata va aduce mari schimbari pe plan mondial. Daca dupa 9/11 Septembrie 2001 lumea s-a schimbat decisiv, in special in SUA, in privinta cedarii liberatilor, in schimbul „protectiei” acum va urma etapa a doua. SUA va introduce noi sistem de supraveghere si control a populatiei, fascismul punand definitiv stapanire pe acesta tara, iar  Europa o va lua pe aceleasi urme, oamenilor le va fi de asemnea ingradita liberatatea pentru asa zisa protectie impotriva „jihadismului islamic.”

La fel daca dupa atentatele de la New York, SUA a gasit pretextul perfect pentru a invada Afgaistanul si Irak-ul, este foarte posibil ca aceste noi inscenari din Franta sa duca la invazia Siriei si Iran-ului. Daca reusesc acet lucru, le va mai ramane doar Rusia, marea lor tinta. Au incercat papusarii initial sa o ia invers, de sus in jos, si anume sa distruga initial Rusia prin razboiul initiat in Ucraina si apoi sa puna mana pe restul, dar din nefericire pentru ei nu le-a reusit. Iar acum dupa episodul ISIS care a fost creeat tot de ei cu acelsi scop si care deocamdata nu le-a reusit, au gasit acum in schimb un alt pretext, bineinteles care au avut ei grija prin presa controlata sa-l lege de Statul Islamic, organizatie care isi are multe dintre baze in Siria si chiar si in Iran.

Nu ne ramane de facut decat sa vedem ce va urma, din pacate nu avem puterea de a schimba ceva. Cu Dumneze inainte!

Urmariti va rog si:

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Cazul Charlie Hebdo – Incredibil!!! Unul dintre atacatori si-a pierdut actul de identitate la locul crimei!!!&8221;

 1. la ce mai folosesc acele pașapoarte și id-uri, mor oameni peste tot din cauza răutății oamenilor. important e sufletul să fie curat să fie credincios lui Hristos, nu actele de identitate.
  că aceeași oameni pot face la fel răul și cu acte și fără acte, iar asta se desprinde foarte limpede din acel exemplu.

 2. Intotdeauna, oriunde si oricand :

  Cine produce banii, detine Puterea
  Cine detine Puterea, stabileste Adevarul
  Cine stabileste Adevarul, controleaza Trecutul
  Cine controleaza Trecutul, determina Viitorul
  Cine determina Viitorul, produce Banii

  Who makes the MONEY, has the POWER
  Who has the POWER, establishes the TRUTH
  Who establishes the TRUTH, controls the PAST
  Who controls the PAST, determines the FUTURE
  Who determines the FUTURE, makes the MONEY

 3. Este aberant si o insulta la adresa noastra-considerandu-ne cretini-,sa acceptam aceasta minciuna cu actul de identitate pierdut al unui terorist la locul faptei.Concluzia este,vor sa ne ingradeasca libertatea si sa-si creize „dreptul” de a ataca si ocupa statele care-i deranjaza si de unde au ce stapani.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s