Cele 5 puncte urmarite de catre CIA si MOSSAD in urma inscenarilor de la Paris

1. Se aprinde un mare conflict, care mocnea de mult, intre crestini si musulmani

2. Lovesc puternic in religie, aratand cat de periculos este sa crezi in Dumnezeu si la ce poate duce astfel de crezuri.

3. Sistemele de supraveghere si control, la fel ca in SUA, se vor impanzi in toata Europa. Era de asteptat ca dupa atentatele regizate de la 9/11 Septembrie 2001 sa vina si randul Europei. Cuvantul terorism este din nou pronuntat de media la fiecare doua trei cuvinte.

4. SUA s-a asigurat acum in fata opiniei publice si de acum inainte isi vor putea duce pe mai departe razboiul de cucerire si control asupara zonei arabe, tintele lor fiind Siria si Iranul. Deja populatia este manipulata pe la televiziuni, ca acesti atacatori ar fi in legatura cu organizatia ISIS. Vor inventa cu siguranta noi legaturi si pretexte pentru a putea intra in sfarsit in tarile amintite anterior. Lucru pe care in celelate inscenari nu l-au reusit inca.

5. Este foarte posibil ca acest nou conflict creeat sa fie scanteia mult dorita care sa aprinda in sfarist un conflict major, care este atat de dorit de Elita Mondiala.

Pentru o mai buna intelegere a punctelor descrise mai sus, urmariti va rog si:

Publicitate

4 gânduri despre &8222;Cele 5 puncte urmarite de catre CIA si MOSSAD in urma inscenarilor de la Paris&8221;

  1. Acesta-i drumul spre Dictatura Mondiala a lui Antihrist , iar SUA este motorul care a pornit si calca pe cadavrele din toate statele in care acestia fac atentate conform Planului , apoi manipuleaza opinia publica spalata pe creier de presa care le apartine atat din Europa cat si din Romania .
    Totusi , o buna parte dintre romanii inteligenti si foarte informati , cunosc aceste lucruri si incep sa ia pozitii .

  2. Toate atacurile au un scop,limitarea libertatii,crearea de ura intre religii,si mai ales,lucru care-i doare foarte tare pe PAPUSARII din SUA „DEZARMAREA”populatiei.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s