Semnificatia cuvantului EBOLA. Imagine sugestiva

MinciunaEbola

Traducere din engleza: Toata Lumea Crede Din Nou In Minciunile Noastre

(Nu inghitit tot ce va serveste Media)

Vizionati va rog si alte imagini sugestive la categoria: Poze Sugestive, cat si alte subiecte interesante la categoria Manipulare.

Iar despre Ebola puteti citi mai multe in postarea de mai jos:

Ghanezul Nana Kwame: “Ebola, ca virus, nu exista si nu este unul contagios, asa cum se crede”.

Un gând despre &8222;Semnificatia cuvantului EBOLA. Imagine sugestiva&8221;

 1. http://www.economica.net/doua-milioane-de-romani-vor-primi-carduri-preplatite-tichetele-de-masa-se-digitalizeaza_90473.html

  Companiile emitente şi acceptatorii de plăţi au demarat deja proiectul de digitalizare a tichetelor de masă. Sunt aşteptate doar normele de aplicare ale legii care reglementează procesul pentru ca sumele aferente tichetelor de masă să fie plasate pe carduri preplătite.

  Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/doua-milioane-de-romani-vor-primi-carduri-preplatite-tichetele-de-masa-se-digitalizeaza_

  „În curând, cei care au dreptul la tichete de masă vor putea încasa sumele respective pe carduri preplătite” a declarat, pentru ECONOMICA.NET, Cosmin Vladimirescu, general manager la Mastercard.

  Potrivit reprezentanţilor operatorului de plăţi, legea care reglementează procesul de transformare este deja în vigoare însă sunt încă aşteptate normele de aplicare pentru a demara proiectul efectiv.

  „ Este o evoluţie importantă nu numai pentru companiile emitente de tichete de masă – care nu vor mai tipări tichetele şi vor scăpa de o mulţime de probleme logistice legate de producţia şi distribuţia acestora – ci şi pentru comercianţi. O plată cu un card durează considerabil mai puţin decât una care implică tichete de masă, sumele se pot valorifica integral, fără rotunjiri în sus sau în jos cum se întâmpla când aveai tichete de valoare fixă, rulajul la casele de marcat va fi mai mare, oferind totodată costuri mai mici pentru toţi partenerii implicaţi precum şi un control mult mai bun pentru utilizatori şi Ministerul Finanţelor Publice”, explică Vladimirescu.

  O piaţă de 1 miliard de euro pe an. Foloseşi toată valoarea tichetului

  Aproximativ două milioane de angajaţi din România (circa jumătate din total) beneficiază de tichete de masă, ceea ce face ca tranzacţiile totale să se ridice la peste 1 miliard de euro. În prezent, valoarea unui tichet de masă este de 9,35 de lei pentru fiecare zi lucrătoare, iar un angajat nu poate – potrivit legii actuale – să folosească mai mult de 2 tichete pe zi.

  Odată cu propunerea legislativă de modificare a legii care stă la baza emiterii de tichete de masă, această prevedere a fost eliminată. Astfel, un angajat care va avea un card în loc de tichete de masă va putea folosi şi fracţiuni din valoarea unui tichet. În prezent, în cazul tichetelor de hârtie, angajaţii nu pot primi rest în bani în cazul în care cumpără alimente care nu acoperă în totalitate valoarea tichetelor.

  Informaţiile publicate de ECONOMICA.net pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor. http://www.economica.net/doua-milioane-de-romani-vor-primi-carduri-preplatite-tichetele-de-masa-se-digitalizeaza_90473.html#ixzz3HcwBwMoq

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s