In timp ce pe de-o parte SUA bombardeaza locatii ale gruparii ISIS, CIA pe celalta parte alimenteaza cu armament aceasi grupare!

Odata cu intensificarea campaniei de bombardamente împotriva Isil în Irak și Siria, CIA și agențiile de informații a membrilor coaliției conduse de SUA  sprijina in continuare cu material, organizația teroristă, a declarat un analist.

„In ultima săptămână Statele Unite a început o campanie crescanda de bombardare în jurul zonei de granița cu Turcia, în special în locurile unde ISIS (Isil sau Daesh) au fost cel mai activ”, a declarat, Gordon Duff editorul sef de la Veterans Today, pentru Press TV.

„În timp ce armata americană susține în mod deschis armata kurda și Irakiana, așa cum au promis, alți membri ai coaliției sunt încă în mod activ în spatele gruparii ISIS”, a spus jurnalistul.
Potrivit oficialilor Comandamentului Central al SUA, Statele Unite și aliații săi au efectuat 22 de lovituri aeriene împotriva Isil în Irak și Siria vineri și sâmbătă.

În timp ce campania aeriană  „cu siguranță a redus capacitatea gruparii Isil de a ininta in teritoriu”, Duff a declarat ca, „Statele Unite nu și-a păstrat promisiunile.”

„Statele Unite nu a abordat în mod eficent situatia cu Turcia [care este] cu siguranta în spatele ISIS”, a explicat el.

„Știm că israelienii au fost implicati de asemenea în susținerea Iui SIS si mai știm că bani din Arabia si Qatar curg încă inspre aceasi grupare” a continuat el.

„Și CIA impreuna cu serviciile secrete ale Arabiei, Turciei, și Islaeluului  furnizează bani si arme de distrugere în masă catre ISIS,” a remarcat jurnalistul. În plus, Duff a subliniat ipocrizia strategiei SUA în relațiile cu rețeaua terorista. „Statele Unite ignoră toate aceste lucruri … cu o parte a gurii spun publicului ce trebuie ei sa auda, iar cu cealaltă parte, ignoră realitățile a ceea ce se întâmplă.” – veteranstoday.com

Comentariu VT:

Cel mai trist este ca americanii cat si restul lumii au impresia ca se duce o lupta corecta impotriva gruparii ISIS, cand colo realitatea este total distorsionata, scopul principal al papusarilor fiind sa creeze un haos cat mai mare in zona, iar in cele din urma sa preia intreg controlul, totul culminand cu inlaturarea lui al Asaad.

Papusarii se vor folosi de ISIS atata timp cat au interes, dupa… ii va matura intr-un fel sau altul.

Pentru a intelege mai bine care e treaba in zona, urmariti si celelalte subiecte de la rubrica ISIS.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s