Fostul presedinte al SUA Richard Cheney: Un atac masiv, de amploare mai mare decât 9/11, riscă să fie comis în SUA

Fostul vicepreşedinte al Statelor Unite Richard Cheney apreciază că actuala perioadă este mai „periculoasă” decât cea anterioară atentatelor comise pe 11 septembrie 2001, avertizând, într-un interviu acordat Weekly Standard, că există riscul unui „atentat masiv” pe teritoriul american.

02-03-9_ee4bcd565f

Referindu-se la ameninţările actuale la adresa Statelor Unite, politicianul republican a atras atenţia asupra riscurilor provenind din Orientul Mijlociu, exprimând preocupare în legătură cu eforturile Iranului de a fabrica arme nucleare.

„Dacă Iranul va reuşi să obţină arme nucleare, alte ţări din regiune vor dobândi rapid astfel de capacităţi militare”, afirmă Cheney.

„Ne aflăm într-o perioadă foarte periculoasă şi credem că este o perioadă cu ameninţări mai mari decât înainte de 11 septembrie 2001”, a adăugat fostul vicepreşedinte al SUA.

„Cred că atentatele din 11 septembrie 2001 se vor dovedi a fi nici pe departe de amploarea viitorului atac masiv împotriva Statelor Unite, care, dacă şi atunci când se va produce, va fi mult mai letal (…)”, a subliniat Cheney.- gandul.info

Iata deci ca americanii, in stilul lor caracteristic incep propaganda pentru o noua lovitura, astfel ca lumea sa sa fie obisnuita si invatata cu acesta idee. Toate aceste miscari au un singur scop, controlul total asupra intregii populatii si asta prin introducerea ultimului element care sa poata realiaza acest plan diabolic si anume, cipul implantabil.

Pentru a putea realiza introducerea acestui ultim element au nevoie ca sentimentele de frica si de nesigurata, sa fie cat mai accentuate, astfel incat, sa alerge oamenii dupa el, iar acest lucru se poate face in doua etape:

1. Prin pregatirea populatiei pentru un eventual conflict(atentat), pregatire care poate fi realizata prin declaratii de genul celei de mai sus sau prin alte metode de propaganda media cat si prin interemediul Hollywood-ului.

2. Atentatul in sine, sau mai bine spus steagul fals pus la cale de cei care ar trebui sa fie de fapt in slujba cetatenilor.

Pentru o mai buna intelegere urmariti va rog si:

2 gânduri despre &8222;Fostul presedinte al SUA Richard Cheney: Un atac masiv, de amploare mai mare decât 9/11, riscă să fie comis în SUA&8221;

  1. Poate ne spune si unde va fi daca e asa de sigur de atac.
    Este un pretext de a ataca Iranul,asta-i ordin primit de la cei cu NOM,iar pe populatie nu e greu s-o manipulezi.Dezolant ca s-a ajuns la o asemenea situatie.

  2. Dar SUA nu are arme nucleare ?Inca de acum 70 de ani a folosit-o in Japonia la Hiroshima si Nagasaki .
    Nu le este deloc rusine sa se amestece in treburile altor state , cand ei fac ce vor in lume ?
    Daca vor provoca ei insisi un atentat asupra populatiei americane , copie la indigo a turnurilor , inseamna ca acesti satanisti nu se dau in laturi de la nimic si lucreaza conform planului diabolic .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s