Pietele de capital in scadere libera

Lichidarea Globala a pietei de capital s-a accelerat vineri, cu indicele FTSE 100 scazand 91.56 puncte, sau 1.4pc, la 6,340.2, fiind cel mai scăzut nivel într-un an și 7.81pc sub maximele de 6878 din 14 mai.

ftse_1676417b-300x187

Aurul, un adăpost pentru investitori în vremuri de incertitudine, a crescut în timpul săptămânii trecute de la 2.64pc, la 1,222.95 dolari pe uncie, odata cu procesul-verbal al Rezervei Federale care a făcut aluzie la intarzierea majorararii dobânzilor până spre sfarsitu anului viitor.

Indicele Industrial Dow Jones a scazut cu 334.97 puncte, sau 1.97pc, pentru a se închide aseară la 16,659.25 , asa ca Wall Street se teme ca economia Statelor Unite va fi trasa în jos de slăbiciunile Europei și a restului lumii .. Pretul petrolului Brent, de asemenea, s-a prăbușit, atingand cel mai scăzut nivel din ultimii cinci ani, la 89.42 dolari pe baril.

„Piețele europene arata ca situatia este disperata si ca se afla pe marginea prapastiei catre abis”, a adăugat domnul McCaig odata cu screening-ul Ebola de pe aeroporturile britanice și descoperirea de noi cazuri care ridica temeri ca virusul mortal se poate extinde pe intreg continentul.

In Germania, indicele de referință DAX s-a prăbușit cu 196 de puncte, sau 2.16pc, la 8809.83, aducând caderea pe intrega saptamana la mai mult de 4 pc. – thedailysheeple.com

Mai multe amanunte aveti aici telegraph.co.uk.

Ramane sa urmarim cum va evolua piata de capital in urmatoarea saptamana, cazurile tot mai multe de Ebola ar putea creste accelerat criza financiara globala. Este posibil ca elita mondiala sa nu mai aiba rabdare cu evolutia relativ mai lenta din ultima perioada a scaderii economice la nivel mondial, punctul principal de pe agenda Noii Ordini Mondiale, iar acest virus ar putea fi pretextul perfect pentru prabusirea definitiva a sistemului, ceea ce ar duce la uniunea bancara mult visata, care pe mai departe sa duca la guvern unic.

2 gânduri despre &8222;Pietele de capital in scadere libera&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s