Video. Petru Borodi, un discurs de exceptie pentru toti romanii

Cu exceptia referirii la Zamolxis, dar care a fost aminit in contexul identitatii noastre ca neam din cele mai vechi timpuri, acest discurs este unul de exceptie si ar trebui difuzat si redifuzat incontinu. Poate asa reusesc sa se trezeasca si romanii si sa realizeze ca suntem cu cutitul la os si ca daca nu ne ridica sa schimbam acesti puscariabili care ne conduc tara, madularele tarii vor fi taiate unul cate unul. Si odata taiate, este greu sau aproape imposibil sa le mai alipesti la loc.

Uitati-va cate secole la rand aceasta tara, Romania care normal ar trebui sa se numeasca Dacia, a avut de suferit si cate madulare s-au piedut de-a lungul istoriei, care nu au mai fost puse inapoi si nici nu vor mai fi puse inapoi vreodata, si cat ne-am chinuit sa refacem cat de cat acest teritoriu, pe care il avem astazi. Iar acesti politruci nenorociti, sa ma ierte Dumnezeu ca-i numesc asa, aproape au reusit in decurs de doar un sfert de secol, sa puna tara pe butuci si sa o lase prada strainilor.

Trezirea dragi Romani! Cat inca ne mai rabda Bunul Dumnezeu pe acest pamant, trebuie sa facem tot ce este posibil sa tinem unit acest neam si aceasta tara minunata. Toti marii Duhovnici ai Romaniei si-au ghidat vietile dupa dragostea de Dumnezeu si dragostea de neam si tara. Nu au tradat niciodata pentru ca au stiut ca mantuirea conlucreaza sub aceste doua aspecte, nu merge una fara celalata, fiind darurile cele mai de pret care ne-au fost lasate noua, romanilor.

Doamne ajuta!

2 gânduri despre &8222;Video. Petru Borodi, un discurs de exceptie pentru toti romanii&8221;

  1. Pacat de un asemenea discurs ca nu poate fi auzit de toti romanii.Am vazut pe d.na din parlament ,era mai important sa vorbeasca pe cellular decat sa fie patrunsa de cuvintele clare ale acestui om.Sunt oameni care isi dau sufletul pentru tara asta iar o sleahta de tradatori o vand ca la talcioc.
    Doamne,cata durere!

  2. Mult adevăr în discursul bătrânului mai putin partea cu răscoala românilor impotriva lui Ceausescu.Atunci, se stie foarte clar cine a actionat si de ce sa recurs la eliminarea „dictatorului „.In rest tot ce spune sa stiti ca eu personal de cel putin 10 ani tin același discurs tuturor celor pe care îi întâlnesc. Da sa stiti ca sunt din ce in ce mai mulți români care rostesc acest discurs al bătrânului,si cu credință in Dumnezeu va veni si ziua in care vor plati toți cei care si-au batut joc de acest popor.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s