SUA și UE a jucat un rol central în susținerea protestatarilor de la Kiev

SUA și UE a jucat un rol central în susținerea protestatarilor de la Kiev

Hollywood-ul si actori americani au sustinut, manipulat si manevrat revolta de la Kiev, Ucraina pentru ca FMI-ul si UE sa ajunga la putere in Ucraina sa vanda si sa distruga Ucraina si sa ucida ucrainieni fara mila, asa cum fac in Romania de 24 de ani. Victoria Nuland, secretarul de stat adjunct american pentru afaceri europene şi asiatice, explica în decembrie,că SUA au investit cinci miliarde de dolari pentru “a da Ucrainei viitorul pe care ea îl merită”. Preşedintele Viktor Ianukovici a fost destituit, iar la Kiev a fost deja instalat un nou guvern.

UESUA

În avalanşa de neadevăruri care vine dinspre media tradiţională, lipseşte pînă şi lucrul esenţial, şi anume simpla constatare a faptului că Ianukovici, acest “dictator sîngeros”, a fost ales (în 2010) de către o largă majoritate a ucrainenilor. Nimeni nu a contestat atunci alegerile după victoria sa, chiar dacă pilula a fost greu de înghiţit pentru cei care au finanţat ascensiunea lui Viktor Iuşcenko (preşedinte al Ucrainei după “revoluţia portocalie” şi exclus din primul tur la alegerile prezidenţiale din 2010) şi care i-au găsit acestuia şi a doua soţie: Katerina Ciumacenko. Ea vine direct din Departamentul de Stat american (însărcinată cu “drepturile omului”). Înainte de a face carieră la Washington, Katerina a fost unul din membrii cei mai activi şi influenţi ai organizaţiei neonaziste OUN-B (Organizaţia Naţionaliştilor Ucraineni ai lui Stepan Bandera) în oraşul său natal, Chicago.

OUN-B, departe de a fi dispărut, a dat naştere partidului “ Svoboda”, al cărui slogan este “Ucraina ucrainenilor”, la fel ca cel utilizat de Bandera în timp ce acesta colabora cu Hitler, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial. În rest, Katerina a condus Comitetul Congresului ucrainean, al cărui fondator este Jaroslav Steţko, mîna dreaptă a lui Stepan Bandera. Despre toate acestea, presa tradiţională nu vorbeşte, însă. Planul gîndit de SUA, şi care nu datează de ieri, de azi, constă în a face ca Ucraina să fie absorbită de Occident şi, dacă e posibil, în întregime.

În 1997, polonezul Zbignew Brzezinski, un artizan major al politice externe a SUA, scria: “Dacă Moscova recuperează controlul Ucrainei, cu cei 52 milioane de locuitori şi cu imensele sale resurse energetice, Rusia va controla din nou Marea Neagră şi, automat, îşi va găsi mijloacele de a redeveni un stat imperial”. Iată, deci, motivul celor cinci miliarde de dolari de care vorbea Victoria Nuland. În ultimii ani, după căderea lui Iuşcenko, zeci de ONG-uri, fundaţii, institute de cercetare europene, americane şi canadiene au invadat viaţa politica ucraineană. Numele acestora? National Democratic Institute, International Foundation for Electoral Systems, International Research and Exchanges Board. Şi, în timp ce erau achiziţionate toate principalele canale de televiziune şi radio ale ţării, o parte din fonduri erau folosite pentru finanţarea celulelor paramilitare care au putut fi văzute în Maidan (Piaţa Independenţei din Kiev), a miliţiilor care, graţie acestor ajutoare, s-au înmulţit. Este vorba astfel de Pravij Sector (“Sectorul de Dreapta” şi “Spilna Prava”), iar ziarul polonez Gazeta Wiborcza vorbea de grupuri paramilitare poloneze care acţionau în Maidan. În piaţă au roit, de asemenea, agenţi ai serviciilor secrete occidentale: au făcut-o în Siria, de ce nu ar face-o şi la Kiev? A fost chiar mai uşor: Ianukovici, “dictatorul sîngeros”, a apărut mai moale decît Miloşevici (fost preşedinte sîrb), un alt “dictator sîngeros” care pierde bătălia urnelor în favoarea Otpor (partidul fondat şi finanţat de SUA).

La Kiev, Ianukovici a căzut. Noii decidenţi politici au fost desemnaţi. Tendinţele de secesiune au apărut.

Ucraina e langa noi si acum aveti o imagine destul de simpla si clara in care toti cetateni planetei pot vedea lucrarea bancherilor care se gasesc in spatele revoltelor planetare si sunt cei care finanteaza si organizeaza lovituri de stat planetare.

Bancherii Occidentali si-au creat SRL-uri planetare FMI, Banca Mondiala, NATO, ONU, UE si altele. Mai trebuie oare sa reamintesc ca protestele din Ucraina si atacul asupra lui Ianukovici au fost declansate pentru faptul ca Ianukovici a refuzat sa bage Ucraina in UE?

Liderii elveţieni au ordonat îngheţarea conturilor lui Ianukovici

Autorităţile judiciare din Zurich au lansat o anchetă penală pentru îngheţarea conturilor şi bunurilor de pe teritoriul elveţian ale lui Viktor Ianukovici şi ale altor 19 apropiaţi ai acestuia, conform surselor din presă.
Ancheta îi urmăreşte pe fostul lider ucrainean, fiul său, Oleksandr şi alţi 18 foşti membrii ai guvernului Yanukovych, printre care miniştrii energiei, justiţiei, infrastructurii, finanţelor şi doi foşti prim-miniştrii, acuzaţi de fapte nelegitime din Ucraina.
Conturile şi bunurile acestora de pe teritoriul elveţian pot fi reţinute timp de trei ani, conform celor 7 membrii ai cabinetului elveţian. Pe lângă anchetă, procurorii elveţieni au demarat o investigaţie penală privind spălarea de bani de către Yanukovych. Dacă se află că acesta este vinovat, banii furaţi pot fi returnaţi statului ucrainean, relateaza bursa.ro.

Pardon! Despre ce vorbim?

Despre lovituri de stat planetare organizate si finantate de bancheri care conduc SRL-urile ONU si NATO si UE si controleaza toate serviciile secrete CIA, MOSSAD, si altele de pe aceasta planeta, iar FBI e politia lor particulara.

Care e problema elvetienilor?

Problema lor este sa jefuiasca conturile lui Ianukovici, asa cum au jefuit conturile lui Ceausescu, Saddam si alti.

Mai trebuie sa vorbesc oare despre cele 3 miliarde de euro pe care trebuia sa le primeasca Romania de la Saddam si Irak si unde sunt?

Nu ca e simplu ca buna ziua.

Cu evidente clare ca protestatarii au fost platiti printre acuzatii ca au fost inarmati de catre Statele Unite, povestea din spatele crizei Ukrainiene este mult mai complexa decat o simpla revolta civila impotriva coruptiei. Protestatarii pro-UE cauta in mod ciudat legaturi mai apropiate cu o Uniune Europeana recunoscuta pentru coruptia institutionalizata, coruptie care costa anual cat intregul PIB al Ucrainei.

Multi dintre activistii care au preluat cladirile guvernamentale din Kiev fac parte deasemenea din grupul Spilna Sprava, care este o organizatie sponsorizata si sprijinita de catre miliardarul globalist George Soros prin Open Society Institute.

Scena a fost pregatita pentru ca revolta din Ukraina sa devina violenta in Decembrie cand secretarul de stat adjunct pe Europa, Victoria Nuland a anuntat ca America va investi 5 miliarde cu scopul ca Ukraina sa obtina “o forma buna de guvernamant”. Fiecare il cunoaste pe George Soros in functie de ariile sale de interes. Ba un guru al banilor si investitiilor, ba fondator si cap al diferitelor organizatii de prin lume. Insa vom merge putin la sapat sa vedem ce informatii valoroase putem gasi, despre acest membru al elitei, respectiv un jucator cheie din structura Noii Ordini Mondiale.
Faptul ca este un dezinformator pentru burse asta nu mai este o noutate si nici nu ar fi o exceptie, deoarece multe institutii financiare mari sau oameni de prestigiu au furnizat adesea informatiile exact contrare cu ceea ce faceau ei in real. Cat despre Soros, am glumit deja odata ca atunci cand spune sa vinzi aur inseamna ca el cumpara si vice versa, insa pana si in media financiara s-au facut deja glume pe tema asta. Dupa cum spuneam cand lucrurile devin prea evidente incep sa apara si brese in planificarea initiala.
Sa nu uitam ca tot el este unul dintre “remarcabilii” castigatori din Miercurea Neagra din 1992 cand a castigat peste 1 miliard de dolari pentru ca a pariat pe picajul lirei. La cate stim noi astazi mai credem ca asta a fost un simplu noroc sau versatilitate in trading ? Trebuia sa risti foarte multi bani ca sa castigi suma aceea, si fara informatii de culise sau cine stie poate chiar din postura de initiator al acelei zile m-as mira ca si-ar fi expus el astfel capitalul.
Omul nostru este un personaj controversat, insa odata cu listarea tuturor detaliilor stranse despre el de-a lungul vremii, devine un personaj periculos si malefic in toata puterea cuvantului.
De altfel astazi mai niciunul dintre oamenii influenti si puternici pe scara mondiala nu rezista acolo fara sa fie parte din increngatura Noii Ordini Mondiale si care planeaza asupra noastra intr-o maniera covarsitoare (vedeti lupta momentului cu transfomarea Europei in Statele Unite Europene).

Scopul protestelor a fost de a răsturna hotărârea guvernului al Ucrainei de a nu adera la UE. SUA și UE au cooperat initial de a distruge independența Ucrainei și să facă din ea o entitate subordonată UE guvernată de birocratii de la Bruxelles. Pentru UE , scopul este de a extinde Uniunea după planul francmasoneriei mondiale. – facbook/anti UE

Urmariti va rog si: Papusari. George Soros, omul din spatele haosului din Ucraina,

cat si alte subiecte interesante la categoria Ucraina.

Un gând despre &8222;SUA și UE a jucat un rol central în susținerea protestatarilor de la Kiev&8221;

  1. Cine stie , daca drumul spre NOM , care este inceput de sute de ani , se apropie cu pasi repezi de sfarsit ?
    Masoneria-sionista din America , joaca tare pe intreg pamantul , iar noi , generatiile de acum , vom suporta prigoana antihristica , daca nu , chiar il vom vedea pe antihrist instalat in Templu din Ierusalim .

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s