Politicienii belgieni doresc o lege cu dedicatie pentru pedofili !

Politicienii belgieni doresc o lege cu dedicatie pentru pedofili ! 

ped

Vor sa scada varsta legala a consimtamantului de la 16 ani la 13 ani, sa o poata practica legal si ei !

Iluminatii, mari practicanti ai acestor ritualuri, folosindu-se de sintagma “toleranta pentru Lesbiene, Gay, Bisexuali, Transexuali (LGBT)”, promovata de multi politruci “democrati” ai UE si SUA, au grija sa strecoare printre acele mizerii si o mizerie si mai mare si anume considerarea pedofiliei drept “o orientare sexuala”. O sa vedeti o retrospectiva mai jos !

ped1

La data de 27 decembrie 2013, scriam un articol socant, unde prezentam o stire, venita, de unde altundeva, decat din America, unde psihologii americani, au ajuns ei la concluzia, cum ca “pedofilia este o orientare sexuala si nu o boala”. Unii oameni intr-adevar au ramas socati de o astfel de informatie, ceea ce e si normal sa fie, iar altii au ramas sceptici.

Mai multe cititi aici: http://www.fara-secrete.ro/psihologii-masoni-americani-sustin-ca-pedofilia-este-o-orientare-sexuala.

Cititi va rog si:

https://vremuritulburi.wordpress.com/2014/05/19/croatia-programa-de-educatie-sexuala-este-conceputa-de-colaboratori-ai-revistei-paidika-jurnalul-pedofililor-sustinuti-de-soros/

https://vremuritulburi.wordpress.com/2014/05/15/doua-lesbiene-au-organizat-parada-homosexuala-a-copiilor-in-norvegia/

https://vremuritulburi.wordpress.com/2014/05/18/sua-si-ue-doresc-sa-sactioneze-drastic-tarile-care-se-opun-homosexualitatii-si-lesbianismului/

 

Publicitate

5 gânduri despre &8222;Politicienii belgieni doresc o lege cu dedicatie pentru pedofili !&8221;

  1. blestematii vor sa isi bata joc de copii – cei despre care a zis Mantuitorul „Lasati copiii sa vina la Mine!”

  2. iar pe papa sa nu-l credeti cand acuza pedofilii… E gluma! El doreste pedofili, el doreste armata casta de slujitori ai papei, el nu-i lasa sa se casatoreasca… Totul e gluma! Aveti grija! Papa sau presedintele statului Vatican nu are nimic in comun cu Hristos-Dumnezeu, cu crestinismul si cu crestinatatea intretinuta de Sfantul Duh-Dumnezeu! Nu luati plasa precum ierarhii ortodocsi din mai toate tarile Bisericile Locale Ortodoxe!!!

  3. da, va ajunge legala cat de curand, si in Canada am citit undeva ca se promoveaza puternic aceasta idee, venind cu tot felul de argumente „stintifice” in acest sens… Sodoma si Gomora incepe sa fie doar o gluma in comparatie cu ce traim in zilele noastre…

  4. pana prin anii 70 homosexualitatea era considerata tot ‘stiintific’ dar pe dovezi o boala psihica (mental illnes) de catre APA (asociatia psihologilor americani) a urmat la presiunea lobby-ului sodomit, scoaterea din lista bolilor mentale. acum urmeaza pedofilia iar maine zoofilia, necrofilia si alte stricaciuni..au turbat astia caci stiu ca timpul lor e limitat. traim vremuri antihristice..

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s