Conchita Wurst, invitată de Remus Cernea să vină în România

Vremuri tulburi ne asteapta oameni dragi cu asemenea specimene, vremurile de pe urma…

Cântăreaţa Conchita Wurst, din Austria, care a câştigat finala concursului Eurovision 2014, este invitată de deputatul independent Remus Cernea să vină în România, pe 7 iunie, la Gay Pride, informează un comunicat remis MEDIAFAX.

De asemenea, acesta solicită Parlamentului şi Guvernului României ca, pe perioada manifestărilor din cadrul Bucharest Pride, noul GayFest, care va avea loc în perioada 2 – 8 iunie, să arboreze pe clădirile acestor instituţii „steagul curcubeu” care este simbolul drepturilor persoanelor LGBT (Lesbian, Gay, Bisexual, Transexual).

„Solicit Parlamentului şi Guvernului României ca, pe perioada manifestărilor din cadrul Bucharest Pride, noul GayFest, (2 – 8 iunie 2014) să arboreze pe clădirile acestor instituţii «steagul curcubeu» care este simbolul drepturilor persoanelor LGBT. În Europa, este deja o practică a mai multor ţări, printre care Austria şi Germania. Ar fi un gest simbolic care ar demonstra că autorităţile din ţara noastră înţeleg şi îşi asumă pe deplin cauza apărării drepturilor omului. Or, drepturile persoanelor LGBT sunt drepturile omului”, arată sursa citată.

 

3 gânduri despre &8222;Conchita Wurst, invitată de Remus Cernea să vină în România&8221;

  1. Evident ca si el este unul din cei care vor drepturi de oameni spalati pe creier.Nu-ti este rusine sa -ti mai faci aparitia in public?,nu aveti putin bun simt si respect pentru noi ,oamenii normali.Aveti probleme ,bun,dar nu cautati sa iesiti ca paduchele in frunte si sa ne mai si obligati sa va acceptam.Daca voi cereti drepturi,noi ce suntem? ,noi nu avem dreptul de a fi respectati,copii care vreti sa-i nenorociti,ei nu au drepturi?Cine va plateste sa fiti spalati pe creier?R U S I N E!!!!!!!!

  2. Tupeu maxim…pana acum il iertam, eu fiind ne-crestin ne-religios ….dar si roman…acum, gata, cu stirile astea 2, l-am scos de la inima….desigur, aia cu steagul e doar de propaganda…rezistenta fata de GBLT a societatii romanesti este-INCA-mare; dar cea cu individul incert sexual chemat aici e , pardon, groasa….o sa protestez siu eu criticandu-l pe Cernea in fiecare loc virtual in care il prind…o sa il critic ca e ne-om, nu ca e libertin religios…de fapt, cred ca eu sunt sincer agnostic, pe cand el e programatic ateu…adica nu mai cred ca e sincer in conceptiile sale moral-religioase; habar n-am Cui i se inchina si la ce comanda ; si chiar daca e ne religios ca mine, nu cred in sinceritatea ne-religiozitatii lui. Pana la Dumnezeu te manaca sfintii. Pana la religie, bine e sa fii Om si sa ai o Natie.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s