Kim Jong-un ameninta: „Vom șterge de pe fața pământului întreg guvernul sud-coreean”

 

Retorica războinică dintre cele două state din Peninsula Coreea a escaladat astăzi din nou, după ce autoritățile sud-coreene au declarat ieri că statul nord-coreean „trebuie să dispară cât mai repede”, relatează The Independent. 

În replică, Comitetul Național de Apărare din Coreea de Nord a catalogat astăzi comentariile autorităților sud-coreene drept o provocare inacceptabilă, care demonstrează dorința acestora de a subjuga statul nord-coreean.

„Vom lansa lovituri nemiloase care să șteargă de pe fața pământului și ultimul membru al guvernului și al administrației președintelui Park Geun-hye”, se arată în comunicatul autorităților comuniste.

Declarațiile de astăzi vin în contextul în care purtătorul de cuvânt al Ministerului Apărării sud-coreean a declarat ieri că statul nord-coreean nu este un stat real și că există doar pentru beneficiul unei singure persoane, făcând referire la liderul Kim Jong-un, și că în Coreea de Nord nu există libertate sau drepturi ale omului.

Sursa:
http://www.evz.ro/dictatorul-nord-coreean-ameninta-din-nou-vom-sterge-de-pe-fata-pamantului-intreg-guvernul-sud-coreean.html

Un gând despre &8222;Kim Jong-un ameninta: „Vom șterge de pe fața pământului întreg guvernul sud-coreean”&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s