Evenimente Biblice Uluitoare!!! Caderea Cabalei!!! Q!!! Papa Dispare Si Mecca Se Inchide Pentru Prima Data In Istorie!!!

Cele prezentate le-am auzit si din alte parti cum e Canalul codat Q apartinand veteranilor/patrioti americani si de care va spuneam cu ceva timp in urma, detalii aici.

Nu stiu daca Q nu e celalata fata a Noii Ordini Mondiale, dar cu siguranta pregatesc mari lovituri.

Multe informatii detaliate despre acest subiect puteti urmari in urmatoarele documentare:

Fall of the Cabal | The Truth (Episodes 1-10) – Caderea Cabalei/Adevarul

Carantinarea Celebritatilor, de fapt e doar acoperire ca sunt arestati, dezvaluiri Q:

Nu vreau sa va sperii dar, e foarte posibil ca cei 7 ani apocaliptici sa-i traim chiar acum, primii 3.5 ani au fost cei de prosperitate, care au durat pana acum, iar de acum urmeaza cei 3.5 ani de urgii, in care cipul implantabil, adica insclavirea mondiala cu semnul fiarei sa inceapa in curand.

Urmariti va rog de asemenea cu mare atentie si urmatoarea postare:

ATENTIE MARE! Agenda Micro-Ciparii si Cipurile RFID sunt în curs de implementare

cat si celelalte subiecte de la categoria: Cipuri

Urmariti va rog si:

Ceasul Apocalipesei a ajuns la numai 2 minute de Miezul Noptii!!!

cat si celelalte subiecte de la categoria: Vremurile din Urma

 

7 gânduri despre &8222;Evenimente Biblice Uluitoare!!! Caderea Cabalei!!! Q!!! Papa Dispare Si Mecca Se Inchide Pentru Prima Data In Istorie!!!&8221;

  1. E mai puțin de 3 ani jumătate. Acum e vremea intrări lui Antihrist in Ierusalim. Căci el a început activitatea în 1993 a fost făcut preot la Boian și Iisus Hristos i-a dat binecuvântare. Preasfântă Maria a început să plângă cu lacrimi de sânge. Al copie pe Hristos care la vârsta de 10 ani a mers in templu și dădea povețe rabinilor de atunci. An 2012 a început a prapavadui a înviat trei morți. Lumea ortodoxă toată al iubește și la făcut arhiereu și i-a sfințit mănăstirea de la Banceni cu 7 altare. Daca nu mai vine sfântă lumina la Ierusalim va face sa se coboare lumina din cer pentru a fi crezut de ortodocșii. Antihristul e Mihai Longhin Jar.

      • Pai tu vorbesti din surse ce spun alți. Eu am fost la el în 2012 și e in erezia Serghianista și când eram în biserică la Banceni. Mă strâns de gât pe atunci nu știam că el e antihrist. Dar intrând la Boian unde el a fost făcut preot în 1992 era și pictat momentul în biserică el lua binecuvantare de la Hristos și Preasfântă Maria a început să lăcrimeze. Oameni spuneau atunci că a înviat din morți doua persoane acum are și al treilea. Daca deranjează adevărul ștergem. Poate o să înțelegi o persoana aflata in erezie nu poate fi bun in fața lui Dumnezeu. Judecăți mă voi nu Hristos Iisus. Iertati-ma și Dumnezeu să ne ierte!

  2. Despre acest Q (nu se stie daca este un singur individ sau sunt mai multi, care are/au acces la informatii clasificate drept confidentiale) am mai citit si, in mod sincer declarand, nu mi-au inspirat incredere inscrisurile sale codificate de pe dark web. Pare-se, de pe acest domeniu se adreseaza cititorilor, asa… mai misterios si cifrat ca si masina de scris nazista – Enigma – a lui Hitler. Un articol introductiv despre Q:

    https://www.americanthinker.com/articles/2020/01/an_introduction_to_q.html#ixzz6B5nZh2L5

    Cine este individul? Nu se stie! O parte dintre americani s-a organizat intr-o miscare Q, miscare ce-si face public aparitia inclusiv in campania electorala a lui Trump. Am indoielile mele inclusiv in ceea ce priveste mult trambitata teorie a conspiratiei. Necunoscutul sperie aproape intotdeauna, dar filtrul logicii trebuie sa prevaleze in orice situatie. Dumnezeu ne-a inzestrat cu ratiune, atunci e cazul s-o folosim la capacitate maxima. Inca o data, se intareste autenticitatea expresiei din cartea sacra a crestinismului: „nu va incredeti in ceea ce vedeti, in ceea ce auziti, in ceea ce simtiti, in ceea ce ganditi, pana ce toate acestea nu se confirma logic si matematic ca un spatiu cartezian solid, bine verificat”. Si as mai adauga ca viata nu e alcatuita, mozaicat, doar din pietre albe si negre, iar valorile nu se pot transa precum coletele. Exploram totul cu un graunte de retinere, de indoiala, dar dam prioritate, cu ajutorul luciditatii, laturii esentiale, de perspectiva. Exista niste factori declansatori in lumea asta care se fac „vinovati” de divulgarea unor astfel de informatii ciudate, bizare, ca sa le numesc elegant. Mai mult produc panica (a nu se confunda cu frica) decat sa conduca la limpezirea si intelegerea unor evenimente. Posibil, la cata informatie exista, ca maine sa citim ca ADN-ul uman, ori cochilia melcilor, ori Calea Lactee sa nu respecte cu sfintenie, in alcatuirea lor, sirul lui Fibonacci si multimea Julia, ca sunt de origini extraterestre si acestea, ori ca apartin si le-au inventat Novus Ordo Seclorum. Nu doresc sa contrazic pe nimeni, dar daca argumentele conspirationistilor de profesie n-au fost suficient de rationale, de juste si de corecte n-au reusit sa ma convinga (pana acum, cel putin!!!) de autenticitatea lor. Nu le resping, dar nici nu le acord o atentie absoluta.

  3. Se vede ca va informati numai de pe internet si nu aveti nici o legatura cu realitatea….in frunte cu admnistratolul!!! Nu stiu ce va veni in lume, dar cu siguranta nu este cum prezentati voi aici! Prea multe aberatii care nu au legatura cu biblia , adevaratele profetii ale sfintilor parinti…etc. Va recomand sa cititi profetia Sfântului Cuvios Efrem Sirul….macar asa pentru inceput…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s