APEL DIN CHINA CATRE ROMANI: Opriți isteria coronavirus, păstrați decența și rațiunea!

Trăiesc la Beijing, la 1.250 de kilometri de Wuhan! Daca cei din Beijing își continuă viața cu decență, respectând recomandările autorităților medicale și administrațive, dând dovadă de o uriașă capacitate de solidaritate și coeziune, pentru ce vă dați de ceasul morții voi cei aflați la aproape 10.000 de kilometri?

Vă cer să nu mai acceptați manipulările media, decupajele stridente din realitatea Chinei! Vă ver să nu mai acceptați isteria generată în țară pe o temă care în China este tratată cu responsabilă acțiune, decență și calm!

Raportările din dimineața asta (31 Ianuarie 2020) arată că în China sunt peste 9.000 de cazuri confirmate cu 2019-nCoV, 213 morți și 130 de cazuri în care s-a reușit recuperarea medicală. Ținând cont de tragedia și drama prin care trec chinezii, ce reprezintă aceste cifre la  1,39 miliarde de locuitori ai țării?

Tot astăzi dimineață, în afara Chinei (adică în toată lumea) sunt raportate 130 de cazuri! Pentru 130 de cazuri faci isterie mondială?

Tot astăzi, înregistrăm prima zi în care a scazut ritmul de creștere al numărului de cazuri. Este un semn bun, efect al intervenției ferme a autorităților chineze, însă suntem înca în mijlocul perioadei critice de evoluție a virusului.

Vă cer să nu scăpați din vedere că isteria la nivel global are mize economice! Nu voi insista acum asupra acestei laturi, însă aduc aminte că suntem în plin război economic SUA-China, în plină reașezare a bazelor OMC și a relațiilor economice globale filtrate de la globalizare, la unilateralism.

Isteria globala pe tema noului coronavirus este folosită și ca un “altfel” de adversar al Occidentului împotriva Chinei.

Pentru limitarea și punerea sub control a 2019-nCoV, în China se acționeză exemplar. Autoritățile, instituțiile de stat și private, organizațiile și oamenii, sunt în deplină coordonare și actionează ca o singură mână. Organizarea este vizibilă de la nivelul grupurilor de blocuri, la cartiere, districte, orașe, provincii etc. China acționează și plătește un preț uman și economic uriaș pentru liniștea întregii planete, nu doar a propriilor locuitori.

Directorul general al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS), Tedros Ghebreyesus, a declarat, ieri, că focarul de coronavirus a devenit o urgență de sănătate publică de interes internațional (PHEIC). Declararea PHEIC are ca scop mobilizarea mai multor resurse internaționale pentru a face față epidemiei, NU UN PERICOL IMINENT!

DAR, OMS descurajează sau chiar se opune impunerii restricțiilor de călătorie sau comerț cu China.

În aceste condiții, revin și fac un apel la rațiune, decență și măsură. China este capabilă să depășească și această criză! –dantomozei.ro

Stau si ma intreb, oare cand a devenit natiunea asta romana atata de distrusa mental? Atata manipulare si prostie, nu am crezut ca o sa vad vreodata la semenii mei, dar mereu reusesc sa ma surprinda cu narozia lor. Am devenit o jungla si traim intr-un haos in care romanii se hranesc cu drame, cu tragedii, cu tot ce e negativ pe lumea asta, iar acolo unde nu gasesc lucrurile acestea, le inventeaza.

Subiectul Coronavirus fiind o noua dovada a celor descrise mai sus si foarte bine ilustrata de cel care a trimis mesajul.

Dumnezeu cu mila!

2 gânduri despre &8222;APEL DIN CHINA CATRE ROMANI: Opriți isteria coronavirus, păstrați decența și rațiunea!&8221;

 1. Dl. Tomozei n-ar trebui sa-si mai puna intrebari! Sunt convinsa, ca-si da seama de realitatea din societatea romaneasca: o parte dintre romani (si din nefericire, cea mai „vocala”) nu doreste sa se informeze si din alte surse, decat cele din mainstream media, din diverse motive, iar MSM-ul n-are alt rol decat sa indoctrineze si sa manipuleze impotriva rationalului, a argumentarii logice. Ofera pe tava subliminal special sa poata fi „inghitit”, nu si „mestecat”, „asimilat”, chibzuit, mai direct zis, gandit la rece!
  Pe de alta parte, China este o tara comunista, ocazie pentru care „merita” sa fie blamata, ca doar la noi triumfa democratia prin toate scorburile si prin toate vizuinile, nu-i asa?! Explicatia data de dumnealui, aceea ca isteria pe seama coronavirusului are mize economice, este autentica, fara indoiala!
  As mai adauga ca, in domeniul biogeneticii, acest coronavirus deschide Cutia Pandorei. Nu pot sa nu ma gandesc, ca in cadrul experimentelor in vivo (adica cele realizate pe un organ/tesut ce apartine unui organism viu) consimtamantul pacientilor nu va mai fi necesar, urmare a psihozei colective, dezvoltate initial de media corporativa occidentala si apoi de catre OMS, devenind astfel un pretext pentru experimente genetice pe vaccinuri. Acesta este, in opinia mea, un alt motiv pentru care s-a starnit o asemenea panica in toata lumea.

 2. Foarte bine ca traiti in Beijing, chiar daca este aproape de Wuhan, cu siguranta nu va veti imbolnavi. Dar ati omis cateva lucruri:
  – de cate ori pe zi „raportati” temperatura la locul de munca?
  – ati iesit pe steada fara masca?
  – scanati codul cu telefonul in mall-uri, etc?
  Din cauza asta nu va imbolnaviti. Executati ordinele. In Romania, este democratie, vine matusa din Italia, care presupunem ca are virusul, pupă toate rudele asa de bun venit, merge la mall… ca deh a venit matusa si sa cumpere ceva la nepotel si tot asa. NU RESPECTA CELE 14 ZILE – pentru ca nu o obliga nimeni si daca incalca regula nu pateste nimic. Asa că, ceea ce ati scris mai sus este valabil pentru China, nu si pentru Romania. Eu lucrez cu publicul si aflu a doua zi ca acea persoana trebuia sa stea izolata…. ce fac?!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s